UPDATE. Tragedie la Constanţa. Era în comă de la Crăciun „Cu inima împietrită de durere, vă anunţ că fiul meu a încetat din viaţă”

A murit tânărul de 23 de ani din Constanţa, Florin Tănase, care se afla în comă de la Crăciun, în urma unui conflict cu un bărbat de 45 de ani. Mama lui Florin, Daniela, şi-a serbat ziua de naştere pe 11 ianuarie, iar în zorii acestei zile a anunţat pe Facebook tragica veste. „Cu durere în suflet şi cu inima înpietrită de durere, vă anunţ că fiul meu, după o lungă şi grea suferinţă, a încetat din viaţă!!!”, a postat mama.

 La aflarea veştii, prietenii şi apropiaţii şi-au exprimat regretul şi durerea, postând şi ei mai multe mesaje de condoleanţe. „Condoleanţe şi Dumnezeu să vă dea putere!”, „Dumnezeu să îl ierte! Ţie putere să mergi mai departe! Cuvintele sunt de prisos, vinovaţii să plătească!”, „Nu pot să cred! Sincere condoleanţe! Îmi pareatât de rău!”,  „Offffff! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”,  „Dumnezeu să-l ierte şi sufletul să-i odihnească!”, „Ooooo, Doamne! Dumnezeusă-l ierte şi pe tine să te întărească!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-i fie ţărâna uşoară! Păcat de frumuseţea şi tinereţea lui”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace, acolo, între îngeri!”, „Ce mai e de zis...decât condoleanţe şi să vă întărească Dumnezeu să treceţi cu bine peste asta!”, „Nu pot să cred! De ce? Nu ştiu ce ţi-aş mai putea spune să-ţi alin imensa durere. Îmi pare enorm de rău! Dumnezeu să îl aibă în grijă!”, au fost câteva dintre mesaje.  

În seara de Crăciun, între tânărul de 23 de ani şi un bărbat de 45 de ani, tatăl fostei sale iubite, ar fi izbucnit, pe scara de bloc unde se află apartamentul tinerei şi al tatălui ei, un conflict şi o altercaţie, iar băiatul ar fi căzut pe scări, rămânând de atunci în comă.

UPDATE: Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Florin Tănase se află depus la Cimitirul Municipal din Constanţa, acolo unde va avea loc şi înmormântarea, vineri, la ora 13.00.


Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Tănase a murit la numai 23 de ani. Tragica sa poveste „Nu pot să cred că ai plecat de lângă noi, suflet cald!“ (galerie foto)

14 Jan 2016 7934