Traian Simion, înlocuit de Alexandru Stânean la Teraplast Bistrița

“Consiliul de Administratie al Teraplast SA Bistrița Năsăud, intrunit online in data de 09 noiembrie 2014, a aprobat incetarea, prin acordul partilor, incepand cu data de 10 noiembrie 2014, a mandatului de Director General acordat domnului Traian Simion. Domnul Traian Simion intentioneaza ca in perioada urmatoare sa se dedice proiectelor personale de business”, arartă un raport remis de către firmă Bursei de Valori București (BVB) și Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).
 
“Consiliul de Administratie al Teraplast SA a decis ca atributiile domnului Traian Simion sa fie preluate de catre domnul Alexandru Stânean, actualul Director General Adjunct al Teraplast SA. Domnul Alexandru Stânean (32 ani) s-a alaturat echipei Teraplast din 2007, cand a fost numit membru in Consiliul de Administratie. In decembrie 2012, domnul Stânean a fost mandatat de catre Consiliul de Administratie in functia de Director General Adjunct al Teraplast, responsabil cu: organizarea, conducerea si gestionarea activitatilor comerciale, de operatiuni si de productie.
 
Din 2010 domnul Stanean este Director al subsidiarei Plastsistem (initial Director General Adjunct, iar apoi Director General). In mandatul lui Alexandru Stânean compania Plastsistem si-a dublat cifra de afaceri (de la 43 milioane lei in 2009, la 89,6 milioane lei in 2013) si a ajuns unul din principalii jucatori de pe piata de panouri termoizolante. In perioada urmatoare domnul Alexandru Stânean va avea mandat, atat pentru coordonarea activitatii Teraplast, cat si pentru coordonarea activitatii subsidiarei Plastsistem”, se mai arată în raportul citat.

Sursa foto: bistrita.citynews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.