Trimis la culcare după ce a măcelărit doi oameni

O dublă crimă petrecută pe 13 septembrie în judeţul Vaslui scoate la iveală hibele unui sistem care ar trebui să-i protejeze pe cetăţeni, în faţa infractorilor, dar şi lipsa educaţiei şi a spiritului civic în rândul cetăţenilor.

Doi soţi din localitatea vasluiană Draxeni, comuna Reblicea, au fost ucişi cu un sadism ieşit din comun de un tânăr de 27 de ani, care era cercetat în libertate pentru un viol de care este acuzat că l-a comis pe 4 septembrie. Criminalul, fiul vecinilor cu care victimele locuiau gard în gard, este recidivist, tot pentru infracţiuni de violenţă, însă comise împotriva soţiei, fiind eliberat din închisoare în 2013, scrie adevărul.ro.

Pe 13 septembrie, la ora 20.46, la dispeceratul unic de urgenţă 112, un bărbat din localitatea Draxeni anunţa Poliţia că fiul său, Ionuţ Feraru, face scandal, iar el nu poate să îl stăpânească. Bătrânul a anunţat că s-a refugiat în via din grădină, iar soţia sa s-a ascuns într-un grajd.

Tânărul, extrem de violent, a încercat să intre în curtea vecinilor, Costache şi Maria Onuţă, de 71, respectiv 66 de ani, cu care se aflau în conflict de mai mulţi ani, însă nu a reuşit. Văzând că nu poate să le spargă poarta, Feraru a intrat în curtea părinţilor şi a încercat să rupă gardul pentru a intra în curtea vecinilor. Atunci a intervenit tatăl său, iar în momentul în care bătrânul a observat că nu îl poate opri a alergat în grădină şi a sunat la 112.

Până la sosirea echipajului de poliţie, bărbatul, aflat într-o avansată stare de ebrietate, a intrat în curtea vecinilor şi i-a măcelărit cu o coasă, furcă şi o sapaligă, lovindu-i pe cei doi soţi, până a rupt armele crimei. Deşi vecinii au auzit scandal, ba chiar strigătele bătrânului care ţipa ”Ionuţ, nu mai da!”, niciunul nu a intervenit, oamenii din zonă afirmând că erau obişnuiţi cu scandalurile din familia Feraru. În momentul în care echipajul de Poliţie a ajuns la locuinţa părinţilor lui Feraru, tânărul a ieşit din casă, convins fiind că agentul a venit ”să îl salte”. Poliţistul, în schimb, i-a pus în vedere să se liniştească, aplicându-i totodată o amendă pentru tulburarea liniştii publice şi i-a pus în vedere să meargă să doarmă la fratele său, pentru a nu le mai face necazuri părinţilor, mai scriu jurnaliştii de la Adevărul.
 
sursa foto: adevarul.ro.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ BacăuProiectul are ca obiectiv general protejarea intereselor financiare

02 Feb 2024 435

Reacția patronului de la Ferma Dacilor după tragedia în care mai mulți oameni au murit. „De ce cred că e o mână criminală?“

31 Dec 2023 1326

Depășire criminală pe un drum din județul Tulcea! O șoferiță a trecut la limită pe lângă un copac încercând să evite impactul cu o mașină (VIDEO)

14 Dec 2023 1921

Parchetul cere pedeapsa cu moartea pentru un bărbat care a incendiat un studio de animaţie!

07 Dec 2023 887

MAI 180 de percheziții în dosare penale privind combaterea criminalității organizate, investigarea criminalității economice și investigații criminal

14 Nov 2023 838

De ce au fost tăiați copacii de pe strada Decebal din Constanța! Explicațiile Primăriei

13 Nov 2023 749

Constănțeanul supărat Cinci arbori sănătoși au fost tăiați pe strada Decebal din Constanța (VIDEO)

10 Nov 2023 1101

Inconștiență criminală pe Autostrada A2 București-Constanța Șofer ucrainean în comă alcoolică și drogat depistat la volanul unei autocisterne încărcată cu GPL (VIDEO)

26 Oct 2023 1450

Procurorul Zafer Sadîc din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța despre crima din Mamaia (VIDEO)

27 Jul 2023 6032

Știri Constanța azi! Oficial despre reținerea presupusului criminal din baza sportivă Tenis Club Mamaia

27 Jul 2023 2233

Percheziții la Constanța într-un dosar al Parchetului European de fraudă cu fonduri europene și naționale. Prejudiciul, peste 30 de milioane de euro

16 May 2023 1283

Premierul Nicolae Ciucă „Înfrângerea Germaniei naziste a însemnat pentru Europa căderea unui regim totalitar, criminal, extremist“

08 May 2023 856

Mărturiile unui șofer care s-a aflat la un pas de moarte, pe varianta Tulcea. „Eram cât pe ce să-mi iau rămas bun de la viață“ (VIDEO)

22 Mar 2023 10060

Cum a fost prins criminalul de la Bran. Ce spun surse din anchetă

17 Jan 2023 1631

FOTO+VIDEO Suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion au ajuns la Tribunalul Constanța

30 Nov 2022 2027