Turneu de lupte tradiţional tătăreşti-kureş în Constanţa

Astăzi, începând cu ora 15,00, în imediata apropiere a Teatrului de Vară Soveja, din Constanţa, va avea loc un turneu de lupte tradiţionale tătăreşti – kureş.
Totodată, de la ora 19,00, pe aceeaşi scenă va avea loc spectacolul de gală în cadrul căruia organizatorii vor acorda diplome şi plachete participanţilor.Evenimentele au loc în cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Internaţional al Dansului, Cântecului şi Portului Popular Turco – Tătar, organizat de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România la deschiderea căruia au participat, ieri, circa o mie de persoane.
Manifestarea reuneşte an de an participanţi din diferite colţuri ale lumii, şi anul acesta fiind prezente ansambluri din Ucraina – Crimeea, Turcia, Macedonia, Bulgaria, Kazahstan şi, bineînţeles, România.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului - SEAS a ajuns la jumătatea reprezentațiilor

02 Aug 2022 1337

Continuă SEAS Încă cinci săptămâni de teatru în aer liber!

26 Jul 2022 1801

Teatrul de Stat Constanța și-a anunțat programul pentru luna august. Începe turneul. Uite care sunt orașele în care se va opri

03 Aug 2021 3096

Consiliul Județean Constanța instituie taxa specială de promovare turistică a județului. De când se plătește și pentru ce tip de activități?

06 Jul 2021 2548

Consiliul Județean Constanţa caută firmă pentru evaluarea imobilului Teatru de Vară Soveja, din Parcul Tăbăcărie

24 Mar 2021 1951