Ucisă după o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Facebook Principalul suspect în cazul morţii Elizei Dragne, reţinut

Un tânăr de 29 de ani, din localitatea teleormăneană Calomfireşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, relatează România TV. Potrivit sursei citate, tânărul este acuzat că ar fi agresat, la sfârşitul săptămânii trecute, o tânără din Alexandria, provocându-i decesul.
 
"Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând ca în cursul acestei zile (marţi-n.r.) să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor", a declarat, pentru Agerpes , purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, Teodora Dragole.
 
Cei doi tineri s-au cunoscut pe Facebook şi şi-au dat întâlnire în afara oraşului Alexandria. Cei doi ar fi plecat cu maşina bărbatului, şi în apropiere delocalitatea Lănceni unde tânara a fost bătută şi înţepată cu un obiect ascuţit în zona gâtului. După ce a fost abandonată în câmp, fata s-a târât cu ultimele puteri până la şosea, unde a reuşit să oprească o maşină al cărei conducător, originar din comuna Olteni, a sunat la ambulanţă. Din cauza rănilor grave, fata a murit într-un spital din Bucureşti.
 
România TV mai relatează că bărbatul ar fi fost căsătorit.

Citeşte şi Moartea vine pe Facebook: O tânără care a cunoscut un bărbat pe rețeaua de socializare FB a fost ucisă în chinuri groaznice

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Moartea vine pe Facebook O tânără care a cunoscut un bărbat pe rețeaua de socializare FB a fost ucisă în chinuri groaznice

25 Nov 2014 3360