Un angajat de la Biobaza, surprins în timp ce chinuia un câineAnchetă în Năvodari, în urma unei filmări de pe Facebook (video)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

caty

10 Feb, 2015 19:54

Nici situatia de la Biobaza din Constanta nu este buna.Acolo bantuie boala numita Jigodie la caini;dar nu ai de unde sa afli decat doar daca adopti un caine si il duci la alte cabinete veterinare pt.control.Ce se intampola oare cu banii aceia alocati pt.hrana cainilor,numai spun pt.ingrijirea medicala minima a lor?Ar trebui mai multe controale din partea celor care se implica cu tot sufletul in protectia cainilor;sa vedeti in ce conditii stau...fiindca numai ei saracii stiu cat sufera..daca ar putea vorbi..

caty

10 Feb, 2015 19:31

Bietele animale numai ele stiu ce patesc.Nici la Biobaza din Constanta;situatia nu este prea buna..Ar trebui luate niste masuri mai severe pt.cei care chinuie cainii sau mai multa implicare din partea Fundatiilor pt.Ocrotirea cainiilor..mai multe controale.De exemplu in Biobaza din Constanta;cainii nu sunt tratati si acolo bantuie boala Jigodie..doar cand adopti afli de la alte cabinete veterinare.Unde se duc banii aceia alocati pt.hrana si numai spun pt.ingrijire veterinara minima?

Alexia

10 Feb, 2015 15:02

Si desteapta de sefa a Biobazei spune ca angajatul loveste cu crosa asfaltul, nu cainele. Daca loveste asfaltul, de ce urla cainele in halul asta. Doamne ce oameni de nimic conduc adaposturile si trateaza bietii caini !!! Asa sa le ajute si lor Dumnezeu sa pateasca ei si famiille lor. Totul se plateste.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.