Un buzoian stabilit în Canada a lucrat la efectele vizuale ale filmulului “American Sniper” (video)

Lucian Boicu, un român stabilit în Canada, a lucrat la efectele vizuale ale filmului "American Sniper", de Clint Eastwood, conform Mediafax.  Filmul “American Sniper” este un  lungmetraj ce a fost nominalizat la şase premii Oscar şi a fost inspirat din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle.

Lucian Boicu s-a născut în Buzău şi a studiat la Institutul de Artă din Toronto, iar, în prezent, lucrează ca senior compositor la Method Studios, fiind stabilit în Vancouver, potrivit paginii sale de pe un site de socializare.

Lucian Boicu a lucrat la filmele "Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy", "Godzilla", "Uimitorul Om-Păianjen 2/ The Amazing Spider-Man 2", "Legenda călăreţului singuratic/ The Lone Ranger", "Resident Evil: Răsplata/ Resident Evil: Retribution", dar şi la o parte din episoadele serialelor de televiziune "The Borgias" şi "Vikings".

De asemenea, Lucian Boicu a lucrat la efectele vizuale ale filmului "Exodus: Zei şi regi/ Exodus: Gods and Kings", cel mai recent lungmetraj regizat de Ridley Scott.

"American Sniper", de Clint Eastwood, a primit şase nominalizări la Oscar la cea de-a 87 ediţie a trofeelor acordate de Academia de film americană. Astfel, lungmetrajul a fost nominalizat la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun actor într-un rol principal", "cel mai bun scenariu adaptat", "cel mai bun montaj", "cel mai bun montaj de sunet" şi "cel mai bun mixaj de sunet".


Sursa foto: etonline.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.