UPDATE.Un constănţean ar fi fost ameninţat cu pistolul în parcarea unui supermarket - "Ciocu' mic că altfel te găuresc!"

Un constănţean trage un semnal de alarmă care ar trebui să ne pună pe gânduri. El a postat pe o reţea de socializare un mesaj  în care atenţionează oamenii că în cazul în care sunt abordaţi de un individ cu un Opel Vectra (break), cu număr de înmatriculare IF***, să nu îl bage în seamă. Omul spune că există pericolul ca şoferii să rămână fără bunuri. El a povestit că individul se apropie de şoferul pe care l-a luat în vizor şi încearcă să-l aburească că a rămas fără bani de motorină şi că nu are bani să-i ia mâncare copilului...etc.
 
Constănţeanul spune că l-a avertizat să îl lase în pace că sună la 112, însă individul a scos pistolul şi i-a strigat: "Ciocu' mic că altfel te găuresc!".
 

"Mare grijă în parcare la Carrefour şi Dedeman", atrage atenţia constănţeanul.

 
Omul spune că mai există un un Passat albastru cu număr de înmatriculare MS *****. Prietenii care i-au citit povestea l-au întrebat dacă a fost la Poliţie, însă constănţeanul a spus că  ăsta a fost primul lucru pe care l-a făcut, mai ales că nu era prima oară când avea astfel de probleme.
 

"Faza este că nu sunt la primul incident de genu'. Dar ce să vezi, în următoarele cinci minute au mai apărut două maşini de Bulgaria şi am aproape 2 ore de când mă plimb prin oraş cu ei în urma mea! Chiar am transpirat puţin de data asta...", povesteşte constănţeanul. 

UPDATE, ora 15.46:


Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Alexandra Creţu, a declarat că nu există nicio plângere în acest sens depusă la Poliţie. Tocmai de aceea, poliţiştii consideră că acest eveniment intră în categoria "miturilor urbane". 

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

adi

26 Jun, 2016 04:32

Pai daca fagadau punea camere video pe strazi nu mai trebuia sa demonstreze cineva ceva. O sa fim impuscati pe strada si ei tot nu pun camere

Lori

26 Jun, 2016 01:58

Nu înțeleg de ce te-ai plimba 2 ore cu ei în urmă, când ai putea să faci o oprire la una dintre secțiile de poliție și să le povestești incidentul. Pasivitatea unor oameni atrage de foarte multe ori răul altora.

Andreea

25 Jun, 2016 17:03

Nu este mit. In parcare la Real am fost abordata de doi indivizi intr-o masina cu numere de Brasov si le-am dat bani pt motorina dar fara gandul ca ii voi recupera apoi i-am gasit la cateva luni distanta in parcare la Maritimo.

chivu andrei

25 Jun, 2016 16:22

asemenea fapte grave se reclama la politie in primul rand, si apoi pe facebook

Articole asemanatoare

UPDATE Atac la o bancă din Capitală. Un bărbat l-a amenințat pe casier cu un pistol de jucărie

08 Feb 2021 1452

„Mai bine te omor decât să plătesc amenda“ Poliţist ameninţat ziua în amiaza mare

24 Aug 2019 2156

Investigator sub acoperire, ameninţat cu pistolul în parcarea unui club din Mamaia. Dosarul, amânat pentru luna viitoare

24 Feb 2015 3568