Un fotomodel de Playboy, în dosarul prostituatelor

Rellys Tonu, pe numele adevărat Raluca Tonu, este din Călan şi se numără printre tinerele audiate ca martor în dosarul de proxenetism în care mai multe vedete sunt anchetate pentru că ar fi plasat prostituate unor clienţi cunoscuţi în lumea mondenă din Bucureşti, informează România TV.

Potrivit sursei citate, Raluca Tonu (25 de ani), cu nume de scenă Rellys Tonu, vedetă în paginile revistei Playboy, se numără printre tinerele implicate în dosarul prostituatelor de lux din lumea mondenă a Capitalei. Tânăra a fost chemată să dea declaraţii la Poliţie, în dosarul în care Diana Gureşoaie, Ramona Popescu, Diana Nicoraş şi Lavinia Despina au fost acuzate că ar fi racolat şi plasat tinere, contra unor sume între 500 de euro şi 2.000 de euro, unor oameni de afaceri dispuşi să plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea.

AsistenteleTV Mădălina Pamfile şi Daniela Crudu au fost şi ele audiate în dosarul de proxenetism. Raluca Tonu, devenită celebră în urma unui pictorial nud în Playboy, este din Călan, iar în trecut, potrivit mărturiilor unor foşti apropiaţi de-ai săi, a mai avut probleme cu legea. „Ralucăi i se spunea în Călan manechina sau manechinuita şi era comparată cu Bianca Drăguşanu, şi ea din Călan. Amândouă erau conoscute în comunitate nu tocmai ca fiind fete cuminţi. Oraşul e mic, iar lumea vorbea pe la colţuri. Însă părinţii Ralucăi o ţineau mai din scurt, înainte ca fata să plece din oraş, în Timişoara", a relatat o fostă apropiată a vedetei Playboy.


Sursa: România TV
Sursa foto: România TV



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.