Un sinucigaș a sărit în cușca unor lei la o grădină zoologică. Doi lei au fost împușcați! (video)

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, s-a cățărat, ieri, pe acoperișul cuștii unor lei la Grădina Zoologică din Santiago de Chile, apoi s-a aruncat înăuntru și s-a dezbrăcat sub privirile vizitatorilor. La început, tânărul a fost ignorat de către cei trei lei, însă ulterior a fost atacat după ce l-a provocat pe unul dintre aceștia, a relatat cotidianul La Tercera.
 
Potrivit unei declarații postate pe Facebook de grădina zoologică, cei doi lei au fost împușcați de către îngrijitori pentru ca bărbatul să poată fi salvat. Responsabilii grădinii zoologice au precizat că nu au putut folosi săgeți tranchilizante, care pot seda un leu în circa 4 minute, deoarece viața bărbatului era într-un pericol iminent.
 
Comisarul de poliție Gerson Sepulveda a declarat presei locale că s-a aflat ulterior că tânărul, care a fost auzit recitând versete din Biblie în cușca leilor, lăsase un bilet de adio.
 
Activiștii pentru drepturile animalelor au protestat față de uciderea felinelor, care trăiau la grădina zoologică de peste 20 de ani.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.