Un tânăr a ajuns în arestul poliţiei Constanţa pentru că ar fi tâlhărit o femeie în tren

 O femeie din Mangalia a sesizat oamenii legii despre faptul că  a fost victima unei tâlhării în timp ce călătorea cu un tren de persoane pe ruta Constanţa – Mangalia. Fapta ar fi avut loc la data de 9 octombrie, iar poliţiştii au demarat cercetările. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că femeia a fost acostată în tren de doi bărbaţi şi, sub ameninţare, i-au sustras două telefoane, un lanţ de argint şi o sumă de bani. Cei doi au sărit din mers la intrarea trenului în Staţia CF Mangalia.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – SRPT - au desfăşurat activităţi informativ operative şi de cercetare, reuşind identificarea lui Ozer M. de 22 ani, din Mangalia, şi a lui Burac S. de 19 ani, din Cobadin. Potrivit oamenilor legii, cei doi tineri  nu au ocupaţie şi nici antecedente penale.
 
Faţă de Ozer M., s-a luat măsura reţinerii şi promovării dosarului la Judecătoria Mangalia, care a emis mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului pe o durată de 30 zile, cel în cauză fiind depus în arestul IPJ Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Femeie tâlhărită în tren, pe ruta Constanţa - Mangalia

23 Oct 2014 1995