Un tânăr marinar din Constanța a dispărut fără urmă în apele Siciliei

A dispărut fără urmă în apele Siciliei. Un tânăr marinar din Constanţa este de negăsit de mai bine de o săptămână, informează B1 TV.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, lucra pe o navă comercială sub pavilion maltez, care a plecat din golful Siciliei si urma să ajungă în Algeria. Pe drum, băiatul a dispărut fără urmă.

Autoritățile spun că l-au căutat ore în șir, dar susțin că băiatul s-ar fi aruncat în mare. Familia refuză să creadă acest scenariu.

Din familie de marinari, Vlad Nicolescu lucra ca ofiţer mecanic pe nava Josephine Prima, sub pavilion maltez. Pe 29 martie a fost văzut ultima oară.

Mama băiatului povestește că a vorbit cu el la telefon, înainte ca nava să plece din portul italian Chioggia, cu destinația Algeria. Atunci, Vlad era relaxat și fericit, susţine femeia.

Trei zile mai târziu a început coșmarul. Tânărul era de negăsit, deşi colegii de pe navă l-au căutat ore în șir.

Comandantul este de părere că Vlad ar fi fost depresiv şi s-ar fi luat la bătaie cu unii membri ai echipajului. Apoi, la nervi, s-ar fi aruncat în mare după ce şi-a devastat cabina.

„În cabină este dezordine, ei au spus că era devastată, gunoiul era răsturnat, scaunele la fel și el nu era. I-au găsit pe punte, în schimb, o pereche de pantaloni scurți cu care, după descriere, știu că dormea și au mai găsit și un pachet de țigări, ceasul și o brichetă pe o masă în camera ofițerilor", a spus Ema Nicolescu, mama lui Vlad, potrivit B1 Tv.

Însă familia românului nici nu concepe așa ceva.

„El nu s-a sinucis pentru niciun motiv din lume. Copilul meu era plin de viață și avea toate atuurile să aibă o viață bună pentru că-și făcuse un apartament și avea proiecte de viitor", a mai completat mama acestuia.


Ministerul Afacerilor Externe a luat legătura cu autoritățile pentru a da de urma tânărului.

Și prietenii lui Vlad s-au mobilizat pe rețelele de socializare. Ei strâng semnături pentru o petiție, către autoritățile italiene, cărora le cer să nu renunțe la căutări.


Sursa: B1 Tv
Sursa foto: ziarulring.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un marinar român a dispărut de la bordul unei nave aparţinând companiei Irish Ferrie

27 May 2016 4666

Dat în urmărire Marinar din Constanța, dispărut de pe o navă între Australia şi China

02 Oct 2015 1893

Ce spun reprezentanţii ITF în România Marinar român, dispărut de pe un vas maltez în Marea Galbenă

26 Aug 2015 2235

Trupul ultimului marinar român dispărut după naufragiul din Marea Adriatică a fost găsit

13 Apr 2015 2889

„Never lose hope!“ Petiţie online creată de prieteni pentru Vlad Nicolescu, marinarul constănţean dispărut

12 Apr 2015 3237

Tragedie pe mare Unul dintre românii dispăruţi în Adriatica a fost găsit mort

10 Apr 2015 2730