UPDATE 13. După tragedia de la Club Colectiv Incendiu într-un club din Constanţa (galerie foto+video)

La nici trei zile de la tragedia din Club Colectiv, un incendiu a izbucnit la un Club din Constanţa. Este vorba despre Culture Pub. Potrivit martorilor, fumul este destul de dens. 

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 13, ora 21.29

Adrian Rapotan, comisarul adjunct al IPJ Constanţa, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că, la aceste momente, în zona respectivă nu mai este niciun fel de problemă, focul a fost stins. Ancheta va scoate la iveală ce s-a întâmplat în orele următoare.
 
„La faţa locului vor mai rămâne echipaje ale ISU Dobrogea, pentru asigurarea perimetrului”, potrivit lui Adrian Rapotan. În local se aflau cinci angajaţi, a mai spus acesta. La momentul incendiului, unei fete, aparent o contabilă, i s-a făcut puţin rău şi s-a dus la un echipaj de Ambulanţă să-i ia tensiunea. De asemenea, un bărbat aflat la faţa locului, care se certa cu jandarmii, a susţinut că i s-a făcut rău şi a cerut să fie consultat.
 
Ancheta va continua în această seară, dar şi mâine.

UPDATE 12, ora 21.19

Rodica Tudoran, șefa Unității Primiri Urgențe, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, că echipajul SMURD a acordat ajutor la două persoane, angajați ai clubului. Aceștia însă au refuzat să fie transportați la spital. La spital a ajuns un bărbat, client al clubului, care „a fost transportat la UPU, fiindcă se afla sub influnța băuturilor alcoolice“.

UPDATE 11, ora 21.07

Contactată telefonic de cotidianul ZIUA de Constanţa, managerul clubului Culture Pub nu a dorit să comenteze în niciun fel despre incendiul din această seară.


UPDATE 10, ora 21.00

Conform unei surse, angajaţii localului Culture Pub au fost băgaţi într-o maşină, pentru a nu vorbi cu presa.

UPDATE 9, ora 20.58

Potrivit Registrului Comerțului, societatea Europe Belle Paradise SRL, pe care funcționează localul Culture Pub, o are ca asociat unic și administrator pe Gabriela Ciolpan, născută în anul 1980, în Constanţa.

Până în septembrie 2015, Europe Belle Paradise SRL îi avea ca asociaţi pe Valentin Viorel Oiţă Bucur, Nicoleta Dogărescu şi Gabriela Ciolpan. Administratorii societăţii erau Nicoleta Dogărescu şi Gabriela Ciolpan.

UPDATE 8, ora 20.49

Precizăm că, la ora 19.31, apelul a fost înregistrat la dispecerat. În cinci minute, pompierii au ajuns la faţa locului. Incendiul a fost lichidat la ora 20.25. Pagubele materiale sunt destul de mari, pentru că totul era din lemn.

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei, nimeni a fost transportat la Spitalul Judeţean, însă două persoane au ales, pe cont propriu, să se deplaseze la spital pentru îngrijiri.

UPDATE 7, ora 20.33

Unei persoane prezente i s-a făcut rău. Unul dintre medici îi acordă primul ajutor în aceste momente.



UPDATE 6, ora 20.22

„Echipe de la pompieri fac căutarea obişnuită. Să nu mai fie persoane în interior. Din ce am înţeles până acum, nu sunt probleme. Însă este posibil să se schimbe situaţia”, a spus Raed Arafat, într-o intervenţie telefonică la B1 TV. De asemenea, a precizat că în local se aflau cinci persoane, însă, potrivit unui martor, la Culture Pub erau prezente în jur de 30 de persoane.


UPDATE 5, ora 20.18

Prefectul Constanţei se află la faţa locului. Conform primelor informaţii, nu sunt victime.

UPDATE 4, ora 10.15

Amintim că, aseară, o parte din cluburile din Constanța şi-au arătat solidaritatea pentru familiile îndoliate care și-au pierdut persoanele dragi în urma incendiului de vineri seară petrecut la Clubul Colectiv din Capitală. În acest context, în seara aceasta, Culture Pub era deschis. În jur de 20 de clienţi se aflau în local. 

UPDATE 3, ora 20.09
 
Potrivit primelor date, şefa de sală a fost cea care a văzut prima incendiul. În aceste momente, ea se află în ambulanţă, pentru a primit îngrijiri medicale. S-a intoxicat cu fum.
 
Precizăm că toate persoanele au fost evacuate.

UPDATE 2, ora 19.57

În aceste momente, există pericol de explozie, deoarece, din câte se pare, în interiorul clubului se află o butelie.


UPDATE 1, ora 19.43

Incendiul a izbucnit de la un panou electric. Persoanele aflate în club au fost evacuate.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și medicii Serviciului de Ambulanță Constanța au ajuns la faţa locului.

Focul s-a extins repede. „Dacă mai stăteau un minut mureau ca cei din Bucureşti”, potrivit unui martor.




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

SSS

01 Nov, 2015 23:18

Infractorul Oita Bucur Valentin Viorel zis piticul chel este in fapt patronal si actionarul unic al acestei speluci de pub.

Articole asemanatoare

Garda de Mediu Constanța a amendat o societate de dezmembrări vehicule scoase din uz cu 15.000 lei. Iată de ce

19 Apr 2024 164

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 13B

18 Apr 2024 218

UPDATE Incendiu în localitatea Băltăgești, județul Constanța

17 Apr 2024 431

Exercițiu de evacuare în caz de incendiu la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Constanța.

17 Apr 2024 380

Act de vandalism în Constanța. Coș de gunoi incendiat în zona gării CFR (FOTO)

16 Apr 2024 562

ISU Bihor Incendiu la o locuință din Cetariu

16 Apr 2024 246

Județul Constanța Mesaje de condoleanțe pentru bărbatul din Conacu, care s-a sinucis (FOTO)

15 Apr 2024 884

În Județul Constanța Locuitorii din satul Conacu deplâng dispariția tânărului spânzurat (VIDEO)

15 Apr 2024 961

Imaginile tragediei de la Conacu, județul Constanța Un bărbat de doar 44 de ani, găsit spânzurat în anexa unei case cuprinse de flăcări (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 2071

Liniștea satului Conacu, județul Constanța nu ar fi prevestit o tragedie. Un bărbat s-ar fi sinucis din gelozie și a lăsat în urmă doi copii (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 2961

ISU Constanța Incendiile de vegetație uscată se propagă rapid! Măsuri de prevenire

15 Apr 2024 306

Bărbat de 44 ani, găsit spânzurat într-o anexă a unei case incendiate din Conacu! Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța

15 Apr 2024 1026

Știri Constanța Bărbat de 44 ani, găsit spânzurat într-o anexă a unei case din Conacu!

15 Apr 2024 999

Incendiu într-o gospodărie din municipiul Tulcea! (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 548

Știri Constanța Incendiu în toiul nopții în stațiunea Mamaia! Panică în rândul a zeci de persoane, printre care și copii (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 1856