UPDATE. Bilanţ tragic Un tir şi un autocar s-au ciocnit la Ciocârlia de Sus. Un mort şi doi răniţi grav

accident ciocarlia de susUn groaznic accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe raza localităţii Ciocârlia de Sus, judeţul Constanţa, unde un tir s-a ciocnit cu un autocar.

Potrivit primelor informaţii este vorba de trei victime, probabil din autocar.
La locul evenimentului s-au deplasat echipaje de la Serviciul Descarcerare Constanţa, ambulanţe şi echipaje ale Poliţiei Rutiere Constanţa.
Accidentul a fost anunţat la telefonul de urgenţă 112 la ora 04.55.

UPDATE

Impactul între cei doi mastodonţi ai şoselelor a fost nimicitor. Şoferul autocarului înregistrat în Republica Moldova nu a acordat prioritate în momentul în care a virat de pe DN3 pe un drum secundar, potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. Autocamionul, care circula regulamentar, a izbit în plin autocarul. Acesta nu avea pasageri. La bord se aflau doar conducătorul auto şi şoferul de schimb. Cel din urmă a decedat pe loc. Cei doi bărbaţi aflaţi la volan sunt foarte grav răniţi. De altfel, şoferul TIR-ului a fost scos din cabina zdrobită de pompierii de la Descarcerare. Vom reveni cu alte amănunte. (Cosmin Bele)

UPDATE

Un mort şi doi răniţi foarte grav: Iată cum s-a produs tragedia de la Ciocârlia
 
 
Conform Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, un bărbat de 37 de ani, cetăţean din Republica Moldova a condus un autocar, pe DJ 381, dinspre Medgidia către localitatea Mereni şi ajungând la intersecţie cu DN 3 nu a respectat semnificaţia indicatorului “oprire”, a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule format din cap tractor ce tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat în vârstă de 25 de ani, dinspre Ciocârlia către Constanţa. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a unui tânăr de 29 de ani, cetăţean moldovean, pasager pe locul din dreapta-faţă în autocar. Autocarul era înmatriculat în Republica Moldova şi nu transporta pasageri în momentul accidentului, mai transmite Biroul de presă al SPR. Tragedia s-a produs azi-dimineaţă, puţin după ora 4.30.

 
În urma impactului, şoferul autocarului şi colegul său aflat în dreapta, care era şoferul de schimb au fost proiectaţi zeci de metri prin parbriz. Cel de-al doilea a decedat pe loc, conform medicilor de la Ambulanţă. TIR-ul s-a răsturnat în c urtea unei case aflate lângă intersecţie, iar şoferul a rămas încarcerat şi a fost scos din cabina zdrobită de pompierii de la Descarcerare. Cei doi supravieţuitori au fost transportaţi în comă la Camera de resuscitare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Poliţiştii au luat legătura cu familiile celor doi cetăţeni din Moldova pentru a le da veştile groaznice.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Carambol în Ciocarlia de Sus, județul Constanța. O persoană este rănită

01 Jan 2024 2102

Judeţul Constanţa. Accident rutier grav. Sunt implicate un autoturism şi o căruţă. O victimă

09 Oct 2019 4358

Accident rutier în Ciocârlia de Sus, judeţul Constanţa. Intervine SMURD

24 Jul 2019 2746

Imagini de la eveniment. Accident rutier spectaculos în localitatea Ciocârlia de Sus județul Constanța. O mașină a intrat într-o locuință (galerie foto+video)

01 Apr 2018 5988

Imagini de la eveniment Încă un accident rutier între Ciocârlia de Sus şi Ciocârlia de Jos. Chiar în dreptul maşinii care a intrat în pom azi-noapte! Trei victime (galerie foto+video)

06 Dec 2017 6744

Oficial despre accidentul grav din Ciocîrlia de Sus, din această dimineaţă. O femeie a decedat

06 Dec 2017 4854

Imagini de la eveniment Accident rutier grav în județul Constanța. O tânără a murit. Șoferul este grav rănit. Victimele extrase de SMURD. Mașina zdrobită de un copac (galerie foto+video)

06 Dec 2017 9754

Imagini de la eveniment Accident rutier grav în localitatea Ciocârlia de Sus, județul Constanța. O mașină a Penitenciarului Poarta Albă implicată (galerie foto+video)

22 Nov 2017 13230

Oficial de la Poliţia Rutieră Constanţa. Cum s-a întâmplat accidentul de la Ciocârlia în care a murit militarul Gabriel Ban

27 Jul 2017 8763

UPDATE Accident pe DN3! Un tânăr a intrat cu mașina într-un copac

24 Oct 2015 3249

„Mă frâng şi simt mâna morţii iar“ Poleiul a făcut prima victimă în acest an - o tânără de 29 de ani a decedat în accident la Ciocârlia

04 Jan 2015 3439

UPDATE. Accident mortal la Ciocârlia O tânără de 29 de ani şi-a pierdut viaţa. Autoturismul s-a izbit violent de un copac (galerie foto)

03 Jan 2015 5173

Ţinut în viaţă de aparate Şoferul camionului care a fost implicat în tragedia de ieri de la Ciocârlia, în stare gravă

09 Jul 2014 1881

Cinci persoane au fost rănite Accident rutier în Ciocârlia de Sus (galerie foto)

27 May 2014 2850