Update. Evaziune fiscală de un milion de euro Percheziţii la sediul firmei de pază administrate de Lucian Băroiu

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice efectuează două percheziţii la o societate comercială de prestării de servicii de pază care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 1.000.000 de euro, prin evaziune fiscală.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliţiei Române efectuează 2 percheziţii la sediul social şi un punct de lucru ale unei societăţi comerciale din judeţul Ilfov, transmite Biroul de presă al IGPR.
 
Acţiunea vizează documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, în domeniul prestării de servicii de pază.
 
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2011 – 2014, persoanele implicate ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive, prin care ar fi prejudiciat bugetul general consolidat al statului cu peste 1.000.000 de euro.
 
Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor de la Institutul Naţional de Criminalistică şi cu al luptătorilor Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Acţiunea se derulează în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Update ora 8.05

Firma de pază, Aka Group Profesional Guard SRL aparţine fostului preşedinte al Federaţiei Române de Karate, Lucian Băroiu. El a mai deţinut trei firme, toate radiate, însă, în anul 2002, conform Registrului Comerţului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.