UPDATE - IPJ Constanța nu a primit nicio plângere Fotomodelul Andreea Podărescu şi avocatul Cristian Sârbu, implicați într-o altercație în Mamaia

O bătaie generală a avut loc în weekend, în parcarea unui club de fiţe din Mamaia, transmite Romania Tv.

Imaginile scandalului au fost prezentate în premieră la emisiunea Cancan.ro, de la România TV.

În altercaţie au fost implicaţi şi fotomodelul Andreea Podărescu şi avocatul vedetelor, Cristian Sârbu, scrie sursa citată.

Potrivit celor afirmate de fotomodel, scandalul a început după ce aceasta a fost jignită de un tânar la ieşirea din club. Prietenii ei au sărit să o apere. Urmarea? S-a iscat o bătaie generală, în care a fost implicat şi avocatul vedetelor, Cristian Sârbu, care a avut intenția să medieze conflictul. Însă după ce a fost lovit, avocatul a trebuit să se lupte cu agresorii, transmite Romania Tv.

"Voia să purtăm o discuţie, se dădea un cunoscut de-al meu, un amic, dar nu îl văzusem în viaţa mea. Nu i-am răspuns, nu am vrut să intru în niciun conflict cu acest băiat", a povestit Andreea Podărescu în emisiunea Cancan.ro, de la România TV.

În urma altercaţiei, unul dintre agresori a ajuns de urgenţă la spital cu răni destul de serioase.

UPDATE:

La Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Constanța nu a fost depusă, până la această oră, nicio plângere, de către cei implicați în scandal.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.