UPDATE. Percheziţii la firma de pază Pambu Security Guard din Constanţa. Descinderi şi la casa patronului (galerie foto)

În acest moment au loc descinderi la firma de pază PAMBU SECURITY GUARD SRL, din Constanţa, de pe strada Constantin Brătescu, dar şi la domiciliul patronului de pe strada Ştefan Mihăileanu.

UPDATE, ora 9.16

Gigi Pambuca a confirmat că în această dimineaţă au loc percheziţii la sediul firmei şi la domiciliu său. "Nu ştiu despre ce este vorba. Nu ne-au zis nimic. Încă sunt aici, dar pleacă acum", a declarat Gigi Pambuca.

UPDATE, ora 9.19

Potrivit RECOM, firma are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Constantin Brătescu. În SC Pambu Security Team SRL, asociaţii persoane fizice sunt Tania Pambuca, născută la 26.12.1983, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%. Tania Pambuca este şi administratorul firmei. Alături Tania Pambuca apare şi Ianula Pambuca, născută la data de 11.05.1972, în localitatea Tulcea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%. Firma are ca obiect de activitate „activităţi de protecţie şi gardă”.           

UPDATE, ora 11.03

Gigi Pambuca a plecat de la locuinţa casei sala însoţit de mascaţi.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

eu

11 Oct, 2014 07:51

Bravooooooooo dna, sa il tina pe scolo muuuult

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.