Urmărire ca în filme urmată de un comportament violent Arestaţi pentru conducere fără permis şi mărturie mincinoasă

Un poliţist din Mihail Kogălniceanu, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, la data de 17 ianuarie, ora 01.30, împreună cu un lucrător de la Poliţia locală, cu un autoturism de la poliţia locală, a efectuat semnal regulamentar pentru a opri un autoturism în trafic. Întrucât nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea sa.

Conducătorul auto, în vârstă de 27 ani, a fost imobilizat de către poliţişti în dreptul locuinţei acestuia, unde, mai multe persoane au manifestat un comportament violent faţă de oamenii legii. Pentru aplanarea situaţiei s-a folosit armamentul din dotare în plan vertical.

Nu s-au înregistrat victime, toţi participanţii fiind conduşi la sediul Poliţiei M. Kogălniceanu pentru continuarea cercetărilor.

În cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţă două persoane, conducătorul auto pentru conducere fără permis, respectiv pasagerul din dreapta faţă pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului (a susţinut că el ar fi condus), aceştia fiind ulterior arestaţi pentru 30 de zile.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

798 de kilograme deșeuri feroase, confiscate de polițiștii tulceni

03 Aug 2020 1187

Județul Constanța Bărbat bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, reținut de polițiști. Ce a sustras

25 Oct 2019 1162

Urmarire ca în filme pe străzile din localitatea Târgușor, județul Constanța pentru prinderea unui șofer băut. A fost întocmit dosar penal

01 Jul 2018 1493

Luare de mită Trei ani de închisoare pentru Adrian Ciprian Moldoveanu, poliţist la Kogălniceanu

05 Feb 2016 3127