Urmează Serena Williams Simona Halep, superlative în publicaţiile de sport de pe mapamond

Site-ul oficial al Asociaţiei jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) a scris despre un "un debut electric" al Simonei Halep la Turneul Campioanelor, în care s-a impus, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, în 69 de minute, în faţa canadiencei Eugenie Bouchard.
 
"Halep şi-a făcut jocul împotriva colegei sale de stea în ascensiune şi debutantă la Turneul Campioanelor, Eugenie Bouchard. Simona a fost pur şi simplu prea puternică, adjudecându-şi, cu 6-2, 6-3, partida cu Bouchard ", a precizat site-ul WTA, care a remarcat o evoluţie "incredibil de consistentă" a Simonei Halep.
 
Un "start în zbor" pentru Halep, a notat site-ul oficial al competiţiei de la Singapore. "Halep a dat tonul în primul ghem, obţinând break-ul când Bouchard a trimis cu reverul o minge în aut. Într-o clipire, românca şi-a extins avantajul la 4-0", a continuat sursa citată, care a adăugat că Halep a dat puţine semne de slăbiciune.
 
"Halep a trecut uşor de Eugenie Bouchard la finala WTA", a titrat USA Today.
 
"Un debut de uitat pentru Eugenie Bouchard la Turneul Campioanelor, împotriva Simonei Halep", a notat canada.com, în timp ce L'Equipe a titrat în ediţia electronică: "Halep o surclasează pe Bouchard".
 
În acest moment, Halep şi Williams se află pe primele două locuri ale Grupei Roşii, urmând să joace meciul direct, mâine, de la ora 14.30, ora României. Bouchard va juca în următoarea partidă cu Ivanovici.
 
Marţi, sunt programate primele partide din Grupa Albă, Maria Şarapova, locul 2 WTA - Caroline Wozniacki, locul 9 WTA şi Petra Kvitova, locul 3 WTA - Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.
 
În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă.
 

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.
 
Jucătoarea din Constanţa este a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici, actualul manager al Simonei şi Irina Spîrlea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.