Ursoi riscă să petreacă următorii cinci ani după gratii

În noaptea de luni spre marţi, organele de poliţie judiciară din cadrul compartimentului grupări infracţionale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de inculpatul Marius Iulian Ursoi (40 ani), din Constanţa, practicant de arte marţiale, care este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a celei de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale până în prezent a rezultat, ca stare de fapt, că luni, în jurul orelor 19.30, pe aleea Lirei din municipiul Constanţa, după ce soţia sa a fost implicată într-un diferend cu părţile vătămate, din cauză că refuzase să-şi închidă portiera autoturismului, pentru a permite părţilor vătămate să treacă pe trotuar cu londoul în care se afla copilul acestora în vârstă de 6 săptămâni, inculpatul a sosit la locul incidentului, chemat de soţie, iar acolo le-a agresat violent pe părţile vătămate N.Ş.G. şi pe soţia acestuia, E.G., pe care le-a lovit cu pumnii de mai multe ori şi le-a provocat leziuni corporale vindecabile în câte 12-14, respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale, bărbatul necesitând internare în spital din cauza lipotimiei.

În aceeaşi împrejurare, în care inculpatul se manifesta violent, londoul a fost răsturnat, iar copilul a căzut şi a suferit leziuni corporale vindecabile în 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Prin modul de acţiune de o mare violenţă, la o oră la care zona era intens circulată, inculpatul a stârnit indignarea şi oprobriul trecătorilor, prin crearea unui sentiment de nesiguranţă că astfel de fapte agresive pot fi comise prin încălcarea flagrantă a normelor de convieţuire socială.

În cursul zilei de marţi a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 29 de zile, propunere ce a fost admisă de magistraţii Judecătoriei Constanţa, astfel încât acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice este închisoarea de la 1 la 5 ani, iar pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe este închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă, cu menţiunea că pe parcursul procedurilor judiciare orice inculpat sau învinuit beneficiază de prezumţia legală de nevinovăţie, până la soluţionarea definitivă a cauzei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șapte ani de la moartea fostului campion mondial Marius Ursoi!

19 Sep 2023 3893

Șase ani de la moartea fostului campion mondial Marius Ursoi!

21 May 2022 10279

Cinci ani de la moartea fostului campion mondial Marius Ursoi (video)

20 Sep 2021 14830

„La AS Kickbox Ursoi, viitorul sună bine“ Victoria lui Costin Ghindeanu, de la gala „Urban Legend“, dedicată memoriei lui Marius Iulian Ursoi

03 Oct 2018 7246

„Va rămâne mereu în inima noastră!“ Moment de reculegere la Constanţa în memoria lui Marius Iulian Ursoi

31 May 2018 14321

Verdict final în cazul lui Ionel Ursoi şi Eugen Corneanu. Iniţial au luat cu executare

01 Feb 2018 6414

Cătălin Nagy „Comportarea luptătorilor AS Kickbox Ursoi, meritorie. Meciul lui Dănuţ Gălăţeanu, cel mai frumos“ (galerie foto)

05 Dec 2017 4603

Victoriile, dedicate memoriei lui Marius Iulian Ursoi AS Kickbox Ursoi, pe podium. Şase participanţi, şase medalii. Numai aur şi argint (galerie foto)

08 Nov 2017 4887

Se împlineşte un an de la moartea fostului campion Cătălin Nagy - „Marius Iulian Ursoi ne lipseşte enorm“ (galerie foto)

19 Sep 2017 6028

Ionel Ursoi şi Eugen Corneanu au luat cu executare. Faţă de Marius Ursoi, procesul a încetat. S-a stabilit primul termen în apel

18 Jul 2017 9673

Costin Mincu, KO spectaculos la Ploieşti Alex Filip l-a învins prin abandon pe Khaled Alkakoni în gala Kickboxing Bellicum (galerie foto)

20 Jun 2017 7778

Succesele luptătorilor Kickbox Ursoi de la Cupa Keru Kento K-1, dedicate memoriei lui Marius Iulian Ursoi (galerie foto)

04 Apr 2017 8887

Au îndoliat Constanţa. Ce a împins la sinucidere oameni de afaceri, scriitori şi sportivi cunoscuţi. Poveşti de viaţă tulburătoare. Cei mai mulţi au preferat funia (galerie foto)

16 Mar 2017 35884

În galele Colosseum de la Ploieşti şi de la Mamaia vor evolua şi luptători constănţeni

03 Feb 2017 7039

Eugen Corneanu a fost eliberat

31 Jan 2017 2863