UPDATE-Vergil Chiţac va face echipă cu Gheorghe Dragomir. Liberalii fac cerc în jurul candidaţilor şi îi vor susţine!

Co-președintele PNL Vasile Blaga a declarat, într-o emisiune televizată, în această seară, că e liniște în Organizația PNL Constanța.

Potrivit acestuia, preşedinte filialei municipale a PNL Constanţa, Vergil Chiţac, va face echipă cu Gheorghe Dragomir. Din ceea ce spune Blaga, toți liberalii vor sta în jurul candidaților și îi va susține inclusiv senatorul Christian Gigi Chiru.
 

"Mereu am avut potenţial, dar nu am avut candidaţi. Acum avem, deşi nu ne subestimăm adversarul, adică pe Decebal Făgădău", a spus Blaga.

UPDATE:


Pe de altă parte, Vasile Blaga a declarat că, în cazul în care candidații liberali la primăriile de sector nu se ridică măcar la jumătate din scorul partidului, se vor lua decizii politice. El a fost întrebat cine va fi desemnat candidat la sectorul 1 dintre Diana Tușa și Alexandru Nazare, însă nu a dorit să răspundă. Blaga a precizat că, săptămâna viitoare, candidații la sectoare vor fi desemnați și că, în prezent, aceștia sunt măsurați în sondaje. De asemenea, liderul PNL a indicat că, în două săptămâni, vor fi anunțați toți candidații liberali la alegerile locale. El a spus că, în zilele următoare, va fi analizată situația de la PNL Buzău, organizație pe care a catalogat-o "cea mai slabă".
 

"La Buzău, situația este complicată. Este cea mai slabă organizație PNL din țară. Văd niște oameni foarte gălăgioși, cu păreri deosebite, dar situația noastră acolo este următoarea: noi avem doi primari de comune. (...) Nu pot să vă spun ce vom face acolo. Suntem în analize foarte clare. Stă pe capul meu și a colegei mele, doamna Gorghiu, situația de acolo, a tuturor colegilor din conducere, dar va trebui să luăm măsuri și acolo ca să nu ne facem de râs", a afirmat Blaga.


Sursa foto1: nasul.tv
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarele lui Vergil Chițac și IPS Teodosie vor fi repartizate altui procuror Bodean Andrei părăsește DNA Constanța, după 11 ani de Anticorupție

15 Apr 2024 1139

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 580

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 858

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 794

Primăria caută o firmă care să pună în funcțiune fântânile arteziene şi bazinele ornamentale din municipiul Constanța

12 Apr 2024 339

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 500

Constanța Proiect pentru reamenajarea spațiului public din zona Parc Poarta 6 – Faleză Sud

10 Apr 2024 481

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

09 Apr 2024 601

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunță că a început noi lucrări

08 Apr 2024 5301

Teren în Piața Ovidiu Judecătorii din București explică de ce UAT Constanța prin primar Vergil Chițac a pierdut procesul deschis de Banca Națională a României (MOTIVARE+DOCUMENT)

07 Apr 2024 3579

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 446

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 762

Instanța s-a retras pentru deliberări în procesul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța

05 Apr 2024 1379

A fost condamnată în primă instanță Mirabela Călin, fost secretar al municipiului Constanța, vrea să anuleze dispoziția primarului Chițac prin care a fost concediată!

04 Apr 2024 625

Noul regulament de vânzare a fost aprobat la începutul anului Chițac a desemnat Comisia de vânzare a locuințelor construite prin ANL. Există 30 de solicitări și 14 dosare avizate (DOCUMENT)

04 Apr 2024 702