Veşti bune pentru iubitorii de cafea de la malul mării! Gloria Jean’s Coffees ajunge la Constanţa

Veşti bune pentru iubitorii de cafea de la malul mării! Gloria Jean’s Coffees, lanţul de cafenele cu tradiţie în întreaga lume, ajunge acum şi la Constanţa, cu prima cafenea, care va fi deschisă pe 22 august, în incinta City Park Mall.
 
Gloria Jean’s Coffees şi-a început activitatea comercială într-un mic magazin de cafea şi cadouri în Chicago SUA, în 1979. De-a lungul anilor, s-a transformat într-un brand recunoscut internaţional. Din 1996, a continuat cu deschiderea mai multor cafenele în Australia, devenind cel mai mare lanţ de cafenele din zonă.
 
În 2005, primul coffee-shop Gloria Jean’s Coffees din România şi-a început operaţiunile în Plaza România. În prezent, rețeaua numără nouă cafenele, dintre care șapte în București, una în Pitești, și una în Ploiești. La nivel internațional, Gloria Jean’s are peste 400 de cafenelele în Australia și încă 300 în alte 39 de țări.
 
Constănţenii vor avea parte de o gamă variată de cafea gourmet, ceaiuri, băuturi reci făcute din cafea sau fructe, dar şi numeroase sortimente de prăjituri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cronici pe bune Gloria Jean’s Coffees Constanţa, cafeneaua care înghesuie, la propriu, o tradiţie de zeci de ani (galerie foto)

20 Feb 2017 11392