Vezi ce spune Dinu Gheorghe despre primarul Radu Mazăre

Candidatul PP-DD la Primăria Constanţa, Dinu Gheorghe, cere localnicilor să analizeze cu atenţie modul în care primarul Radu Mazăre a condus oraşul în ultimii ani şi să voteze pentru schimbare. Iată textul integral al comunicatului: „Constanţa administraţiei Mazăre deţine recordul naţional la mortalitate infantilă, şomaj, consum şi trafic de droguri, prostituţie şi câini maidanezi iar cireaşa de pe tort este „cea mai scumpă întreţinere", plătită de locuitorii din România. Da! CEA MAI SCUMPĂ ÎNTREŢINERE!
Adesea mă întreb cum, majoritatea constănţenilor care trăiesc o dramă fiind la limita sărăciei îl votează în procent de 70% pe Radu Mazare. Personal nu înţeleg cum un individ îşi permite să sfideaze locuitorii care l-au ales spunându-le că stă peste şase luni în vacanţa în timp ce unii cetăţeni stau cu lunile şi aşteaptă să fie primiţi în audienţă, de primarul Mazăre, care nu este. Cred că oricine ştie că, dacă lipseşte trei zile consecutiv de la serviciu este dat afară, este demis. Dar Mazăre este alesul, el poate pleca în vacanţă, pentru că are bani, dacă tot a mărit taxele şi impozitele locale cu peste 25%.

Radu Mazăre este cel care a construit acum vreo zece ani, la început de drum ca primar, câteva apartamente care nici azi nu au canalizare şi infrastructură gata, dar unii constănţeni sunt fericiţi că trăiesc cu fose în secolul XXI, în anul de graţie 2012 şi ne mai mirăm din ce cauză suntem pe primul loc la mortalitatea infantilă: din cauza mizeriei şi a câinilor, problemă nerezolvată de Radu Mazăre nici după 12 ani. Dar unii îl votează. Şi pentru că foarte mulţi tineri au renunţat la aşa-zisele locuinţe ieftine ale lui Mazăre, acesta plusează în campanie, vine cu containere de marfă şi le oferă tinerilor o cuşcă, dacă tot l-am împuşcat pe Ceauşescu pentru că ne ţinea în apartamente "cutii de chibrit" care astăzi se vând cu 50 000-60 000 euro. Noi vrem în containere.

Tinerii sunt şomeri şi pleacă în pribegie abandonându-şi copiii, părinţii bolnavi şi bunicii pentru că nu au locuri de muncă. De ce? Pentru că investitorii fug din Constanţa, când, de 12 ani li se cer comisioane şi pentru că taxele şi impozitele locale sunt cele mai mari. Dar majoritatea aceloraşi părinţi şi bunici îl votează tot pe Mazăre, pentru că le alungă copiii din Constanţa.

Noroc cu locuitorii din Năvodari care i-au interzis prin Referendum lui Radu Mazăre şi lui Nicuşor Constantinescu să calce în Năvodari. De ce? Se întreabă în cor bătrânii şi majoritatea constănţenilor. Simplu. Pentru că Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu ajutau un italian, din "Cosa Nostra" probabil, să facă o groapa pentru deşeuri toxice în Năvodari, care, în timp ar fi ucis lent copiii şi pe cei mai suferinzi. Dar noi îl votăm in continuare pe Mazăre...

Dragi constănţeni, mai schimbaţi felul de mâncare, mai mâncaţi şi fructe de mare! Votaţi schimbarea, votaţi un constănţean competent, integru şi serios! Votaţi schimbarea în bine a viitorului vostru. Daţi o şansă copiilor voştri, tinerilor, Constanţei şi constănţenilor. Treziti-vă măcar în al 12-lea ceas!

Aşa să vă ajute Dumnezeu"


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un preot a sfințit o curbă în care au avut loc mai multe accidente rutiere grave (VIDEO)

03 Feb 2022 1722

Fost comandant de echipaj și șofer în ISU Dobrogea, în arest. Cererea de eliberare, respinsă (minută)

14 Oct 2021 2424

Un fost angajat al ISU Dobrogea a cerut să fie eliberat din arest

28 Jul 2021 2628

Șef echipaj SMURD Angajat al ISU Dobrogea, arestat pentru agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale și coruperea sexuală

30 May 2021 7069

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 19 iunie 2018

20 Jun 2018 3365

Doliu în cinematografie. Un cunoscut cineast s-a stins din viață. Împlinise de curând 64 de ani

18 Feb 2018 3571

În plină vară, în România, a nins! Temperaturile au scăzut brusc

12 Aug 2016 6169

Primarul comunei Jilava a fost trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani și fals în declarații

11 Jul 2016 2704

Riseproject.ro Riseblog - Cu cât ne-a umflat Cocoş preţul analizelor medicale

07 Jul 2016 5666

Accesul câinilor şi vehiculelor pe plajă este interzis

24 Mar 2016 4254

Rolul unui set de TV Plasma din lemn masiv in amenajarea sufrageriei

30 Jan 2016 9388

Iohannis a semnat decretul de trecere în rezervă a rectorului Academiei Navale. Vergil Chițac - „Analizez şi posibilitatea de a candida... Nu am decis sub ce formă“

28 Jan 2016 4050

15 ianuarie – Marele poet naţional Mihai Eminescu omagiat la Cumpăna, de Ziua Culturii Naţionale

13 Jan 2016 3247

Comunicat de presă - DIICOT

07 Jan 2016 2679

Măsuri de prevenire a incendiilor specifice campaniei de recoltare a cerealelor

23 Jul 2015 2762