Vezi reacţia lui Mazăre Crin Antonescu - Solutia pentru alesii locali - amnistie pentru conflictul de interese si recurs in interesul legii pentru incompatibilitate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, la Romania TV, ca o solutie in ceea ce-i priveste pe alesii locali aflati in conflict de interese sau incompatibilitate este o lege de amnistiere privind conflictul de interese si un recurs in interesul legii din partea ministerului Justitiei pentru cei aflati in stare de incompatibilitate.
El aratat ca are in vedere rezolvarea situatiilor trecute ale alesilor locali aflati in conflict de interese sau in stare de incompatibilitate, transmite Agerpres.

Mai citeşte şi

pesurse.ro: Amnistia aleşilor locali declaraţi incompatibili sau în conflict de interese este neconstituţională



"Solutia mea apropo de retroactiv sau solutia pe care doresc sa o discutam si cred ca o putem adopta pentru a scoate toti acesti oameni care nu au gresit dintr-o situatie imposibila este, pe de-o parte, o lege de amnistiere in ceea ce priveste conflictul de interese, pentru ca aceasta este o acuzatie penala si amnistierea poate sa actioneze retroactiv strict pe aceste spete, nu pe toate conflictele de interese, pe aceste spete, iar in ceea ce priveste incompatibilitatile cred ca aici trebuie sa ne adresam si sa solicitam cel putin ministrului Justitiei un recurs in interesul legii. Si atunci lamurim aceste lucruri. Modificam legea pentru viitor", a spus Antonescu la RTV.

Reacția lui Mazăre la soluția lui Antonescu de amnistiere a incompatibililor: A avut ouă! 
 
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a apreciat, marţi seara, variantele propuse de Crin Antonescu pentru rezolvarea problemelor aleşilor locali aflaţi în situaţii de incompatibilitate sau conflict de interese, afirmând că liderul PNL a “avut ouă”.

Mai citeşte şi

Le Monde: Mii de primari din România în conflict de interese

“Bravo lui! A avut ouă de data asta”, a declarat pentru gândul Radu Mazăre după ce a auzit soluţiile lui Antonescu, care ar putea ajuta aleşii locali să scape de problemele avute cu ANI. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că o soluţie pentru aleşii locali aflaţi în conflict de interese şi incompatibilitate o reprezintă amnistie în ceea ce priveşte conflictul de interese şi un recurs în interesul legii din partea ministerului Justiţiei pentru cei aflaţi în incompatibilitate.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Fonduri Europene

25 Sep, 2013 11:11

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe: www.crestereaprepelitelor.ro

Articole asemanatoare

Consilierul local din Medgidia Samir Menan, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 359

Consilier local de la Medgidia, cercetat pentru conflict de interese de ANI

01 Apr 2024 532

Cristian Popescu Piedone cercetat de ANI. Replica, primarul Sectorului 5, București

28 Feb 2024 687

Curtea de Apel Constanța, verdict în cazul consilierei PNL, Gianina Ionela Topolov

12 Feb 2024 933

ANI Secretarul General al Comunei Albești, județul Constanța, în conflict de interese

09 Nov 2023 991

Curtea de Apel Termen în dosarul prin care Gianina Topolov contestă incompatibilitatea din Consiliul Județean Constanța

15 Oct 2023 1066

Definitiv! Inspectorii de integritate obțin la Constanța anularea unei hotărâri de consiliu local, pe fondul unui conflict de interese (MINUTA)

28 Jun 2023 940

Fosta șefă de la THR Marea Neagră, în prezent consilier local la Mangalia, în proces cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENT)

08 Jun 2023 2902

Popa Cristina, din comuna IC Brătianu, județul Tulcea, găsită incompatibilă de ANI

07 Jun 2023 1239

Prescripție Pedeapsă micșorată pentru Nicușor Constantinescu, fostul șef al CJC, în dosarul fundaţiilor „Fantasio“ şi „Thalia“!

08 May 2023 4090

Premierul britanic, anchetat pentru un posibil conflict de interese

17 Apr 2023 1388

Fostul arhitect șef al Primăriei Tulcea, la judecată cu Agenția Națională de Integritate, la Curtea de Apel Constanța

29 Mar 2023 1543

Dosarul fundaţiilor „Fantasio“ şi „Thalia“ se va rejudeca, în parte! Acțiunea lui Nicușor Constantinescu, fostul președinte al CJC, admisă!

16 Jan 2023 1955

Agenția Națională de Integritate a constatat că 11 persoane se află în stare de incompatibilitate sau într-un conflict de interese de natură administrativă

20 Dec 2022 1253

Răsturnare de situație! Raportul ANI împotriva fostului manager al SAJ Constanța, anulat! (MINUTA)

13 Nov 2022 2137