Victor Ponta “Teodor Meleşcanu, propus în funcţia de ministru al MAE “

Victor Ponta a anunţat astăzi, că a acceptat demisia lui Titus Corlăţean de la MAE. De asemenea, premierul a adăugat că i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu propunerea ca Teodor Meleşcanu să ocupe funcţia de ministrul de Externe. Şeful Executivului a mai spus că în şedinţa de marţi a Guvernului vor fi alocate fonduri pentru o bună desfăşurare a alegerilor prezindenţiale din 16 noiembrie.

"As vrea să spun că în data de 2 noiembrie, primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a desfăşurat fără nicio problemă, a fost validat. Faptul că au existat secţii de vot cu probleme în Paris, Munchen, unde au existat români care nu au putut vota, vă reasigur că toţi cetăţenii care vor să voteze vor putea vota. Nemulţumirile lor sunt legitime. Mâine, în şedinţa de Guvern, vom aloca absolut toate resursele pentru a rezolva toate problemele. Traian Băsescu şi Klaus Iohannis fac presiuni astfel încât duminică să poate fi contestat votul. Sunt cereri ilegale şi ilegitime depuse de Băsescu şi de către candidatul Klaus Iohannis. Ministrul de Externe a demisionat pentru a nu afectata funcţionarea legală a MAE. Am trimis preşedintelui Traian Băsescu propunerea ca Teodor Meleşcanu să fie numit ministru de Externe, după ce Titus Corlăţean şi-a dat demisia", a declarat premierul Victor Ponta, la România TV.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meleşcanu „Voi avea o discuţie cu BEC pentru a vedea care sunt cele mai bune opţiuni pentru a organiza alegerile”

10 Nov 2014 1814

Daniel Tecu, preşedinte FADERE „Vom ieși în stradă ori de câte ori va fi nevoie până când dreptul la vot ne va fi garantat”

10 Nov 2014 2104

Surse HotNews Robert Cazanciuc ar putea fi desemnat ministru interimar al Afacerilor Externe

10 Nov 2014 1763

UPDATE. Ministrul de Externe, Titus Corlățean, a demisionat!

10 Nov 2014 2153

Traian Băsescu cere demisia ministrului de Externe "Titus Corlăţean a dezinformat"

08 Nov 2014 1668