Mircea Geoană Vor pleca mulţi din PSD

Mircea Geoană a declarat azi, într-o emisiune televizată la Pro TV, că vor pleca suficient de mulţi din PSD, pentru a se forma o nouă majoritate parlamentară. Geoană a ţinut să precizeze că social-democraţii care nu sunt în linie cu Victor Ponta „sunt condamnaţi la terminarea carierei politice”.
 
Declarațiile lui Mircea Geoană vin în contextul negocierilor cu liberalii, care pregătesc o moțiune de cenzură pentru căderea actualului Guvern.
 
„Din punct de vedere practic, săptămâna care urmează va marca intrarea într-o fază structurată a dialogului pe programul de guvernare, în condițiile în care vom avea majoritatea. Am stabilit împreuna cu PNL și au fost desemnați domnii Predoiu și Atanasiu alături de mine și Cătălin Croitoru, primul nostru vicepreședinte, vom avea echipe de lucru pe diverse domenii”, a afirmat Mircea Geoană.
 
„Majoritatea se va face. E o lege a gravitației în politică. Matematic, se face cu parlamentarii din actualul Parlament, altă variantă nu e. PSD e un partid închis, cei care nu sunt în linie cu Ponta și sultanatul sunt condamnați la terminarea carierei politice. Mulți colegi din PSD și-au pus speranța ca acest Consiliu National va fi un început de analiză serioasa, sinceră, onestă, a situației din partid. Ponta a pierdut la un milion de voturi diferență. Nu a fost nicio explicație în partid a cauzelor acestui eșec catastrofal pentru Ponta și PSD. În lipsa unei discuții privind viitorul oamenilor de acolo, vor pleca mulți, suficienți cât să facem o majoritate”, a precizat senatorul Mircea Geoană.
 
Sursa foto: puterea.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.