Weekend plin cu demonstrații de kureș și de călărie Două evenimente marca UDTTMR, în premieră, la care sunt așteptați toți constănțenii

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România lansează tuturor o invitație la un eveniment special. Acesta va avea loc sâmbătă, 14 iunie, începând cu ora 14.30 până la ora 20.00, la Fântânița – Murfatlar. Este vorba de o serbare câmpenească, prin care organizatorul și-a propus să reînvie tradiția vechilor tepreșuri.

Vor participa tătari din tot județul Constanța, precum și invitați de seamă. În cadrul manifestării vor avea loc demonstrații de kureș, de tras cu arcul, călărie, dar și un amplu program artistic susținut de ansamblurile și soliștii UDTTMR. Evenimentul este o premieră în cadrul manifestărilor organizate de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România. Acțiunea este organizată în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Murfatlar.

De asemenea, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România îi așteaptă pe toți cei interesați, duminică, 15 iunie, începând cu ora 17.00, la Casa Armatei din Medgidia, la spectacolul „Exprimarea identității tătărești prin dans, muzică și port”. Vor participa ansamblurile și soliștii UDTTMR. Manifestarea este organizată în colaborare cu Primăria Municipiului Medgidia și este la prima ediție, scopul acțiunii find acela de a promova cultura, tradițiile și obiceiurile tătărești.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UDTR i-a dus în tabără la Predeal pe elevii din judeţ cu rezultate bune la limba turcă (galerie foto)

03 Sep 2014 2553