Știripesurse.ro Zeci de persoane, păcălite să se înscrie în PSD

 
Pentru a atrage noi membri, o organizaţie a Tineretului Social Democrat a pus la cale o şmecherie politică, informează stiripesurse.ro.

Organizaţia TSD din Răcari, un oraş din judeţul Dâmboviţa, a lansat un anunţ de angajare. În cursul dimineţii de 1 aprilie, pe pagina de facebook a liderului TSD Răcari a apărut următorul mesaj: „Aviz celor care doresc un loc de muncă, astăzi la ora 15:00 să fie prezenţi la sediul PSD, bărbaţi cu vârsta între 18 şi 35 de ani".

Anunţul a fost şters după ce presa a întrebat despre ce este vorba, fiind înlocuit cu un alt mesaj: „La invitatia organizatiei de tineret a PSD RACARI mai multi agenti economici au fost prezenti astazi intre orele 14:00 – 16:00 cu oferte de angajare in domeniul pazei si protectiei pentru tinerii interesati (cu precadere barbati) cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani", relatează stiripesurse.ro.

Un tânăr din Răcari care a mers la sediul PSD a dezvăluit pentru publicaţia Gazeta Dâmboviţei că era vorba despre o strângere de CV-uri de către firma de pază bucureşteană Force One. Doar că primul pas spre locul de muncă era semnarea adeziunii la TSD. "Când intrai, semnai adeziunea, după care intrai să vorbeşti cu cei de la firmă. Eu nu am vrut să semnez, pentru că voiam loc de muncă, nu să mă înscriu în partid, iar după mine şi alţii au refuzat", a declarat tânărul. Nu la fel au procedat aproximativ 60 de persoane care au acceptat să se înscrie în PSD pentru a intra la aşa-zisul interviu de angajare.


Sursa: stiripesurse.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.