Deputatul PRM Nati Meir promite lucruri imposibile

Nati Meir a promis celor ce l-au votat mii de locuri de munca in Israel, intermediate prin firma sa, echipe de fotbal, multi investitori care vor navali in zona noastra, chiar si o fabrica de avioane pentru armata israeliana

Intre doua drumuri in Israel si cateva declaratii neacoperite, Nati Meir mai trece si prin judetul care l-a propulsat in Parlamentul Romaniei. Consilierul pentru politica externa a lui Corneliu Vadim Tudor a devenit deputat PRM de Tulcea prin impunerea lui pe liste, fara ca filiala locala a partidului sa fie consultata in vreun fel. Cutremurul pe care l-a generat aceasta situatie in organizatia judeteana a fost transat rapid, tot de catre centru: cei care au protestat au fost eliminati scurt din partid, respectiv fostul senator Victor Andrei si prim-vicepresedintele Stefan Gavrila. Razvratitii din PRM Tulcea au primit astfel o lectie, si chiar daca in timpul campaniei electorale a existat o nemultumire generala fata de atitudinea candidatului Meir, toata lumea a tacut si i-a facut, disciplinat, campanie electorala.Promisiunile halucinante de atunci au ramas, evident, doar la nivelul vorbelor si acelea, stalcite. Chiar daca a recunoscut ca nu stie nimic despre judetul Tulcea, Nati Meir a promis celor ce l-au votat mii de locuri de munca in Israel, intermediate prin firma sa, echipe de fotbal, multi investitori care vor navali in zona noastra, chiar si o fabrica de avioane pentru armata israeliana, loc in care vor munci si isi vor gasi bunastarea tulcenii votanti.Inainte de a se intreba cum traiesc cei ce i-au stampilat numele la alegeri, deputatul Nati Meir si-a indreptat atentia spre un anumit grup-tinta si anume, detinutii din penitenciare. Initiativa este laudabila si necesara si face obiectul activitatii Comisiei parlamentare pentru Drepturile Omului, in care lucreaza deputatul PRM. Meir insa surprinde din nou: ii jura lui Miron Cozma, pe care l-a vizitat in inchisoarea de la Craiova, ca va face tot posibilul pentru a-l elibera. Declaratia i-ar putea aduce un plus de simpatie din partea celor care cred ca "Luceafarul" huilei este nevinovat, dar este total gratuita si fara acoperire, in stilul cu care ne-am obisnuit deja. Deputatul PRM dovedeste ca ori nu cunoaste legile tarii in Parlamentul careia lucreaza pe bani publici, ori ca are in intentie sa influenteze, la fel de ilegal, o hotarare care in acest moment sta doar in puterea presedintelui Romaniei. Miron Cozma este condamnat printr-o sentinta definitiva, iar eliberarea lui prin decret de gratiere este putin probabila, cel putin pentru urmatoarea perioada. Se vede ca, inca o data, Nati Meir arunca vorbe si atat, mai ales ca acum beneficiaza si de imunitatea parlamentara care il pune la adapost de explicatii.Pana la eliberarea lui Cozma, primul deputat romano-israelian din istoria Parlamentului are niste obligatii fata de cei care l-au trimis acolo si-l platesc, chiar daca leafa lui este una insignifianta fata de milioanele de dolari pe care declara ca le are. Daca prezenta lui in Camera Deputatilor se va dovedi inutila, inseamna ca tulcenii iar nu au nici un gheseft alegand ce li se baga pe gat din alte interese decat cele locale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 417

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 458

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 516

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 714

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 546

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 654

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 710

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 514

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 774

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3401

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14135

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 932

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 932