Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână foarte importantă în plan profesional! Se conturează o etapă nouă, cu multă activitate, sarcini de lucru de anvergură, relații colegiale tumultoase. Este rost de obținerea uor colaborări fructuoase, cel puțin pentru un an de zile de acum încolo. Sănătatea este foarte vulnerabilă în mod special pe segmentele sistemului digestiv și pe extremitățile picioarelor. Ar fi bine să-ți planifici un program de îngrijire corporală și analize medicale. Șansele de a găsi variante miraculoase de vindecare sunt foarte mari. În plan personal se îmbunătățește relația cu partenerul de viață sau divorțul și căsătoria pot lua turnuri favorabile.

Taur
Se conturează noutăți sentimentale în această săptămână. Se lămuresc animozitățile vechi, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Totuși, discordia este prezentă, astfel că mai pot apărea discuții aprinse și controverse. Cu puțin efort și deschidere mentală sinceră spre dialog și cooperare, totul se poate rezolva favorabil pentru toată lumea. În plan profesional se deschide o nouă etapă care aduce schimbări impresionnate și definitive. Poate fi vorba despre implicarea în activități noi, apariția unor colegi noi de bună calitate sau chiar poate fi vorba despre obținerea unui nou loc de muncă. Sănătatea este pe un trend ascendent.

Gemeni
Treburile gospodărești și relațiile familiale îți atrag atenția în mod deosebit în această săptămână. Se deschide o nouă etapă domestică, astfel că reamenajările de decor, îmbunătățirea condițiilor locative chiar mutarea într-o locație nouă vor fi luate în calcul. Ești sprijinit de cei dragi, iar ideile și propunerile lor ar fi bine să le iei în serios și să le aplici. Sentimental sunt șanse să te îndrăgostești, să legi o relație frumoasă și de bun augur, practic începând o etapă de lungă durată în acest sens. La serviciu ai multe de făcut, însă cum starea ta de spirit este foarte bună vei lucra cu plăcere la unison cu ceilalți. Dar nu forța nota și dozează-ți eforturile!

Rac
Relațiile cu anturajul apropiat reprezintă o temă importantă, deoarece se conturează relații noi. Cele vechi se vor dizolva încet, sigur și discret, făcându-se loc altora de o mai bună calitate. Pe de altă parte se deschide sezonul călătoriilor pe distanțe scurte, astfel că ar fi bine să-ți faci planuri mărețe în acest sens. Studiile și activitățile intelectuale te vor atrage în mod special, unele chiar fiindu-ți necesare în progresul profesional. Acasă, în plan familial se îmbunătățesc vizibil condițiile locative și relațiile cu membrii familiei. Poate apărea un nou membru în familie. Ar fi bine să discuți deschis cu cei dragi despre planurile tale de viitor.  

Leu

Foarte activ devine segmentul financiar de acum încolo, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Apar informații deosebite cu privire la îmbunătățirea salarizării, a condiților de muncă și a relațiilor colegiale. Cheltuiește strictul necesar și chiar ar fi bine să pui și ceva bani deoparte. Negocieri cu privire la salariu sau referitoare la favorurile pe care le poți obține de la locul de muncă. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă definitiv, conturându-se o etapă în care vor veni în preajma ta alte persoane, de o calitate foarte bună. Demersuri intelectuale, studii, călătorii pe distanțe scurte, dialoguri fructuoase cu alții.

Fecioara

Este vremea marilor schimbări pentru tine, începând cu această săptămână. Înoiri pe toate planurile, direcții noi de viață și activitate, abordarea situațiilor și relațiilor în care ești implicat printr-o altă filozofie de viață. Este bine să te concentrezi numai pe interesele tale, să-ți cultivi gândirea pozitivă și să te orientezi spre a relaționa cu alți oameni. Numai de tine depinde de acum încolo bunul mers al vieții tale. În plan financiar se vor contura discret variante noi de câștig din munca proprie. Poate fi vorba de îmbunătățiri salariale și ale condițiilor de muncă sau apare o nouă ofertă de muncă, mult mai bine plătită. Fii deschis la nou și progres!

Balanta
Ești foarte discret în această săptămână și foarte bine îți este așa. Sunt momente bune pentru a-ți regândi planurile de viață și pentru s-ți remodela concepțiile după care îți ghidezi deciziile și acțiunile. Pot interveni neplăceri privitoare la sănătatea sistemului digestiv și a extremităților picioarelor, de aceea ia în serios orice semnal al organismului. Consultațiile și analizele medicale pot fi frecvente. Dialogurile tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat îți vor furniza informații deosebite din segmentul profesional. Există animozități și conflicte mocnite la locul de muncă, bine fiind să le studiezi cu atenție. Este momentul să-ți schimbi rafical și definitiv personalitatea.

Scorpion
Prieteni și susținători noi vor apărea în preajma ta, începând cu această săpătmână. Este momentul să te desprinzi din relațiile vechi și să renunți la acțiunile comune cu alții. Chiar dacă unele situații vor implica și discuții aprinse sau reproșuri, fii prudent și îndepărtează-te rapid de toate acestea și de oamenii care s-au dovedit neserioși până acum. În culisele vieții tale se petrec schimbări majore, mai ales în ceea ce privește segmentul profesional, sănătatea și relațiile în general. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, meditații interioare și vizite în locuri sfinte. Discuții tăinuite cu persoane deosebite.

Sagetator
Foarte multe se petrec în plan socio-profesional, în mod special în relația cu șefii și autoritățile. Este posibil să obții o funcție de conducere sau măcar aprecierea și susținerea sinceră a unor șefi. Totuși ai tendința de a riposta la orice autoritate care se exercită în preajma ta și căreia ești cumva nevoit să i te supui. Fii prudent și evită dezvoltarea conflictelor, deoarece se pot întinde pe perioade mari de timp. Relațiile cu prietenii se vor schimba definitv, exitând șanse să apară în preajma ta oameni deosebiți, alături de care să desfășori activități și proiecte profesionale de mare anvergură. Selectează-ți cu atenție ideile și anturajul!

Capricorn
Ești animat de gânduri mărețe, idealuri nobile și de filozofii noi de viață. Sunt momente speciale în care îți vei schimba radical mentalitatea și felul în care te raportezi la oameni și fapte. Se conturează o perioadă în care studiile, cercetările, documentarea și călătoriile îndepărtate vor reprezenta subiecte de mare interes pentru tine. Sunt șanse de evoluție personală și profesională, bine fiind să profiți din plin de ele. Relații noi cu străinătatea, fie pentru studii, fie pentru muncă sau călătorii de agrement. Profesional ești bine văzut și susținut de către șefi și de către oficialități ai unor instituții importante. Schimbare de statut socio-profesional.  

Varsator
Este important ca în această săpătmână să acorzi atenție sporită segmentului financiar, mai ales secțiunii bani, bunuri comune cu alții, moșteniri și partaje. Se deschide o etapă de câștig de la și prin alții, se lămuresc chestiuni financiare și materiale trenante. Documentele financiare și demersurile privitoare la investiții și la achitarea datoriilor reprezintă teme importante pe termen lung. Recomandabil este să eviți contractarea creditelor și acumularea datoriilor de orice fel. Relațiile cu străinătatea sunt dinamice, existând șanse de a relaționa cu persoane deosebite și de a călătorii. Schimbarea mentalității și orientarea spre studii și documentare.

Pesti
Se animă foarte mult segmentul partenerial începând cu această săptămână. Este rost de parteneriate noi, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este bine să te desprinzi de relațiile și situațiile care nu mai funcționează și să te pregătești de altele noi. Este important acum să te concentrezi pe interesele tale și pe ceea ce îți este ție util. Financiar apar oportunități noi de câștig de la și prin alții. Poate fi vorba de obținerea unor moșteniri, lămurirea unor partaje sau achitarea unor datorii vechi. Evită acumularea altora și investițiile nefondate!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 637

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 844

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 714

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

E timpul pentru un NOU ÎNCEPUT. Echinocțiul de Primăvară

16 Mar 2024 524

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888

Horoscop pentru joi, 14 martie 2024! Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale pentru una dintre zodii

14 Mar 2024 634

Horoscop pentru miercuri, 13 martie 2024. Iubirea plutește în aer pentru unul dintre nativi

13 Mar 2024 698

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 736

Horoscop pentru luni, 11 martie 2024. Dorința de comunicare este mare pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 585

Horoscop pentru duminică, 10 martie 2024. Odihna, compania celor dragi, prind bine pentru unii nativi

10 Mar 2024 613

Horoscop pentru vineri, 08 martie 2024. Se recomandă prudență si discernământ pentru unul dintre nativi

08 Mar 2024 627

Horoscop pentru joi, 07 martie 2024. Unul dintre nativi este animat de idealuri înalte

07 Mar 2024 703