Astrocafe.ro Luna plina in Gemeni, 3 decembrie 2017. Cutia Pandorei


Sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau” Exodul 20:16

In acest moment, Luna in Gemeni pe gradul 11:40 se afla in opozitie cu Soarele in Sagetator gradul 11:40 , este o Luna stralucitoare, puternica, magica, toate activitatile ajung la momentul culesului. Acuma, ideile (Gemeni) din trecut sunt luminate in totalitatea lor de un adevar (Sagetator) divin.

O Luna Plina este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita pentru a gasi un  echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Gemeni si Sagetator. Aerul Gemenilor intretine focul Sagetatorului dar cum focul trebuie tot timpul pazit pentru a nu produce pagube mari, acest aspect de opozitie are nevoie de reconciliere, ajustare, compromisuri. Acuma “adevarul“ poate arde cumplit sau poate armoniza, vindeca, inalta.  Cum Luna vorbeste despre suflet, trecut, sentimente, forma, ceea ce ne hraneste sufletul, cu Luna in Gemeni in toata maretia si lumina ei, cuvintele semanate de-a lungul timpului( din iunie 2017) dau roade, fiecare va culege ce a semanat. “Vorba dulce mult aduce “ este manifestarea pozitiva a acestei energii mutabile in timp ce marturia mincinoasa, barfa, falsitatea, tradarea aproapelui, incalca legea lui Dumnezeu exprimata atat de sugestiv prin :“Sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau” Exodul 20:16.

O luna plina pune un accent deosebit pe relatii de tot felul, este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le trimit catre noi.  Soarele in Sagetator cunoaste adevarul tuturor experientelor pamantesti si trimite acest mesaj entitatilor lunare care il traduce pentru noi in fel de fel de vesti, cuvinte, adevaruri, crezuri, care pot destabiliza sau echilibra viata noastra.

Semnul Gemeni se bazeaza pe comunicare, invatamant, schimb de informatii, vorbe multe si marunte, se uita doar in jurul lui, nesiguranta, este eternul adolescent care nu vrea sa depaseasca un anumit nivel si sa se maturizeze. Tot timpul exista o lupta indusa de dorintele naturii inferioare si aspiratiile naturii superioare. Soarele in Sagetator nu ofera prea multa maturitate, in schimb, aceasta energie vitala este propice schimbarii, actiunii, reeducarii sufletului. Este o energie ce amplifica dorinta de dreptate, adevar, legalitate dar si aventura intelectuala, intelepciune, clarvedere.

Luna dezvaluie personalitatea asa cum este ea prezentata in reactiile noastre fata de evenimentele din viata noastra de zi cu zi. De asemenea, dezvaluie multe lucruri ascunse in mintea noastra subconstienta.La nivelul sufletului, Luna dezvaluie obiceiurile care trebuie sa fie depasite sau transformate pentru a avansa spiritual. Popular se spune ca fiecare are o cruce de dus in viata lui ce poate fi legata de lupta care trebuie dusa pentru depasirea tendintelor negative aratate de semnul Lunii. De fiecare data, semnul Lunii ne dezvaluie si obieceiurile noastre negative adunate de-a lungul incarnarilor noastre construind corpul si personalitatea noastra catre trebuie purificata de ele. Iar marea lectie adusa de Luna in Gemeni tine de cooperarea cu ceilalti, de grija fata de ceilalti fara a considera oamenii drept obiecte de care sa ne ajutam. Barfa, marturia mincinoasa, tradarea celuilalt pentru fel de fel de castiguri intelectuale, doua fete, doua atitudini diferite fata de acelasi om, fapta, sunt iarasi analizate de aceasta lunatie.

Luna in Gemeni in opozitie cu Soarele in Sagetator induce o tensiune intre  minciuna si adevar, intre dezbaterea fara rost, vorbe multe si marunte si descoperirea ideilor mari, intre a vedea ambele fete ale unei situatii de viata si imbratisarea adevarului.Cel mai grav defect al semnului Gemeni este tendinta de a judeca fals alte persoane, de a depune marturii false iar aceasta Luna Plina poate lumina si rasplati aceste abateri de la legea divina “ Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”.

Un martor poate fi o binecuvantare sau un blestem iar acest moment astral reinvie adevarul lui Dumnezeu: “Daca fratele tau a pacatuit impotriva ta, du-te si mustra-l intre tine si el singur. Daca te asculta, ai castigat pe fratele tau. Dar, daca nu te asculta, mai ia cu tine unul sau doi insi, pentru ca orice vorba sa fie sprijinita pe marturia a doi sau trei martori.” Matei 8:15,16


Aceasta Luna Plina in Gemeni aduce in lumina atat prieteniile sincere dar si prieteniile in care unul poate fi capabil de cele mai grave infamii la adresa celuilalt.

Intr-un fel, o Luna Plina poate fi privita ca o lege a karmei care functioneaza neintrerupt, daca ai barfit, mintit, inselat, vei fi barfit, mintit, inselat, primim ceea ce dam, este o lege universala aplicata tuturor, nimeni nu poate fugi de aceasta lege. Si cred ca a venit timpul sa constientizam acest lucru, sa incepem sa fim profesorii gandurilor noastre, cuvintelor noastre, sa propagam binele prin tot ceea ce gandim si vorbim, este un prim pas catre armonizare, pace in suflet.

Luna Plina in Gemeni activeaza axa XII-VI, o axa a sanatatii si limitarilor si ne pune fata in fata cu tot felul de probleme cotidiene, la locul de munca, confruntari cu efectul dureros al unor experiente din trecut, un trecut in care am renuntat la ceva semnificativ si important –servici, dragoste in favoarea unei vieti nu prea recompensatorii si plina de insatisfactii. Cu Luna plina in Gemeni in casaXII, multe lucruri tinute ascunse in intuneric vor iesi la lumina, este un moment in care adevarurile ies in forta la suprafata, secretele nu mai pot fi secrete, ele vor fi dezvaluite. Documentele secrete, planurile secrete, marturiile mincinoase scrise, sunt dezvaluite acuma in conformitate cu Legea lui Dumnezeu si nu cu legea facuta de om.

Aspectul de Luna Plina, adica opozitia dintre Luna in Gemeni si Soarele in Sagetator 11:40 formeaza cu Neptun in Pesti (gradul 11:30 ) un careu in T mutabil. Energia acestei configuratii poate conduce la realizari semnificative, ne impinge catre succes dar prin fel de fel de crize. Planeta focar este punctul dinamic al acestei configuratii, ofera o solutie pentru criza creata. Neptun in Pesti guverneaza domeniul nevazut, misticismul, spiritualitatea, psihicul, visele, abilitatile psihice, compasiunea, iubirea neconditionata ( venus in Pesti este in exaltare, este o iubire plina de compasiune, este jertfa in numele iubirii  ), constiinta colectiva, evadarea, abuzul, iluzia, fobiile , problemele mentale, spitalele, institutiile psihice. Acuma, putem constientiza mai bine cine si ce ne afecteaza profund prin starile lor negative, prin temerile lor si suntem fortati sa luam hotari decisive. Cu Neptun in Pesti in aspect de careu cu Soarele in Sagetator dar si cu Luna in Gemeni, erorile sunt pe val acuma, ele sunt demascate, aratate, insirate, fotografiate, radiografiate. Neptun ne atentioneaza tot timpul ca exista riscul sa ne inselam, fie in legatura cu noi insine, fie in legatura cu o persoana importanta din viata noastra. Este cel mai bun moment pentru a ne accepta propriile slabiciuni, vulnerabilitati, sa ne cunoastem mai bine, sa renuntam la ideea ca noi stim ce este bine sau rau pentru ceilalti.

Un aspect de opozitie este ca o partida de sah, fiecare vede mutarea celuilalt dar acuma sunt doi contra unu, avem o echipa astrala in care Soarele in Sagetator este aliat cu asteroidul 55 Pandora ( daruri de la zei) iar in partea cealalta este Luna in Gemeni care este fortata sa rememoreze trecutul, sa lumineze toti pasii facuti din  iunie 2017 cand a fost Luna Noua in Gemeni.



Adriana Tudosa


Sursa: astrocafe.ro​

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.