AstroCafe.ro

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 04 - 10 septembrie 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec

O perioadă care îți aduce multe informații deosebite, pe căi neobișnuite. Discuții tainice cu oameni importanți, mai ales privitoare la segmentul partenerial. Este posibil să decizi desprinderea de unii parteneri, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre cei de afaceri sau despre colaboratori. Prudență, răbdare, măsură în toate! Sănătatea este vulnerabilă și de aici apar tot felul de stări fluctuante. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Sunt șanse mari de progres și de schimbarea unor  planuri personale sau profesionale care nu au dat roadele scontate până acum.

Taur
Relațiile socio-profesionale sunt foarte active pe tot parcursul săptămânii. Discuții, întâlniri la nivel înalt cu șefi sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Se conturează un final foarte clar în unele relații, mai ales în relațiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care te-au suținut cumva în proiectele tale profesionale. Prudență, întrucât există multe necunoscute importante în acest segment de viață, iar iluzia și dezamăgirea sunt de proporții. Evită să povestești multe și mărunte despre tine și despre planurile tale personale de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel încât ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Gemeni
Săptămâna îți aduce în atenție segmentul profesional și relațiile aferente. Se conturează un final în privința statutului socio-profesional. Imaginea ta în ochi altora se va modifica, depinzând numai de tine cum și în cel fel. Este bine să eviți a povesti amănunte despre tine și planurile tale de viitor, pentru că unii pot interpreta greșit totul și de aici reacții în consecință. La serviciu, se poate finaliza o etapă de lucru. Șefi care se schimbă, condiții noi de muncă, implicare în activități profesionale de anvergură. Noutățile sociale sunt frevente și de bun augur. Totul este să fii deschis, pregătit și bine informat. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi interesante.

Rac
Multe dintre concepțiile tale se vor modifica începând cu această săptămână. Te vei orienta spre alte filozofii de viață și spre a relaționa cu oameni valoroși și bine experimentați în ale vieții. Activități intelectuale de anvergură, planuri de călătorii, de studii și de reluare a unor secvențe de învățare-evaluare. Relațiile cu străinătatea sunt deosebite. Unele se finalizează, făcându-se loc pentru altele. Este posibil să călătorești pe distanțe lungi, dar fii prudent, pentru că neplăcerile apar când te aștepți mai puțin. Multă animație în plan profesional, fiind vorba de discuții importante cu șefii și colegii de muncă. Schimbare de statut socio-profesional.  

Leu
Schimbări în plan financiar, la secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Este posibil să primești o sumă de bani restantă, să reușești să achiți datorii vechi sau să lămurești chestiuni privitoare la moșteniri și partaje. Verifică atent fiecare document și informează-te în permanență din surse sigure. Existe amănunte necunoscute, dar importante vizavi de ceea ce se petrece în plan financiar. De evitat investițiile de anvergură și a-i lăsa pe alții să profite de pe urma veniturilor tale! Activități intelectuale, planuri de călătorii, abordarea unei noi filozofii de viață.

Fecioara
Perioadă foarte importantă în plan partenerial! Se finalizează o etapă, asta însemnând desprinderea de un partener de viață, desprinderea dintr-o colaborare profesională neprofitabilă sau reconfigurarea alteia din toate punctele de vedere. De reținut că nu este ceea ce pare. Nebuloasa care domnește în acest segment de viață îți creează multe iluzii și dezamăgiri. Prudență, detașare și nu te baza pe niciun partener, oricât de minunat ar părea la prima vedere. Demersuri financiare privitoare la cheltuieli comune cu alții, achitarea unor datorii, dar este posibil să și primești ceva bani, bunuri sau favoruri deosebite.

Balanta
Se conturează schimbări la locul de muncă. Observă atent ceea ce se petrece în preajma ta și evită luarea deciziilor importante. Se finalizează o etapă profesională, se reconfigurează activitatea, relațiile colegiale, dar și condițiile de muncă. Informează-te corect și la timp din surse sigure și nu slăbi vigilența. În umbră încep să se activeze conflicte serioase. Amestecul dulce-amar din domeniul profesional în care activezi te poate neliniști, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Sănătatea este foarte vulnerabilă datorită contextului astral din aceste zile, bine find să-i acorzi atenție și îngrijiri corespunzătoare.

Scorpion
Perioada te predispune la focusarea pe relațiile sentimentale. O relație amoroasă se poate finaliza sau cel puțin își schimbă condițiile și termenii de desfășurare. Mai puțin probabil să te implici într-o relație nouă și oricum nu se recomandă. Relațiile cu copiii intră în discuție în chip zgomotos. Diferența de mentalitate dintre tine și ceilalți mai ales în plan afectiv poate duce la reconfigurarea relațiilor dintre voi. Prudență, răbdare, ascultă ce au de zis ceilalți și gândește-te pe îndelete cum vei proceda în continuare! Există detalii ascunse vizavi de acest segment, care își fac simțită prezența prin situații bizare. Mult de lucru la serviciu, dar și acasă în plan personal.

Sagetator
Se recomandă orientarea eforturilor spre segmentul domestic și spre relațiile familiale. Vor avea loc discuții importante, întâlniri deosebite cu neamurile, vizitarea locurilor natale și trasarea planurilor de viitor. Este nevoie de schimbări majore în spațiul de locuit, însă deocamdată verifică atent instalațiile de apă. Sunt posibile avarii de la și prin apă. Fii prudent vizavi de dialogurile cu membrii familiei, pentru că există tensiuni. Cei dragi au alte planuri domestice și comunică asta destul de vehement. Cu puțin efort și bunăvoință se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Relațiile amoroase sunt surprinzătoare. Activități recreative și hobby-uri.

Capricorn
Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat! Este bine să reții informațiile vehiculate în preajma ta și subiectele pe care le discuți cu ceilalți, întrucât îți vor fi de folos la momentul potrivit. Demersuri intelectuale, rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale, multe călătorii pe distanțe scurte. Deciziile importante și asumarea unor responsabilități majore, lasă-le pentru o altă perioadă mai bună. Acasă în familie sunt multe treburi de făcut, bine fiind să te implici serios în rezolvarea lor. Discuții și întâlniri cu neamurile. Comunicarea este deficitară în această săptămână, deci fii foarte prudent.

Varsator
Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar. Se finalizează o etapă de câștig din munca proprie, fiind astfel posibil să te orientezi spre alte surse de venit. Fii prudent vizavi de bani, deoarece sunt posibile multe încurcături și minciuni. Verifică fiecare document care îți atestă drepturile salariale și evită cheltuielile extravagante. Factorul necunoscut îți poate crea neplăceri când și cum te aștepți mai puțin. Provocarea perioadei analizate constă în a învăța să gestionezi corect banii și a-ți remodela vizunea asupra lor. Practic banii ajută la efectuarea unor schimburi, care aduc energii în viața ta, dar te și eliberează de acelea care nu-ți mai sunt de folos.   

Peşti
O perioadă foarte importantă pentru tine, întrucât te ajută să finalizezi treburi restante, să renunți la obiceiuri proaste, să-ți trasezi noi planuri de viitor și să te orientezi spre relații de o mai bună calitate. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează mult și sănătatea este vulnerabilă, te poți concentra pe ceea ce îți este ție de folos acum. Totuși nu forța nota, ocupă-te numai de treburi ușoare și la nevoie cere sprijinul celor dragi. Multe revelații, informații deosebite obținute pe căi neobișnuite, asumarea unor responsabilități noi. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli dar primești bani, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional.   

Sursa: astrocafe.ro​


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017

20 Nov 2017 611

astrocafe.ro Judecăţile şi legea egalităţii

19 Nov 2017 317

Astrocafe.ro Dependența de greu

17 Nov 2017 205

Astrocafe.ro Modelul divin

15 Nov 2017 223

Astrocafe.ro Valuri de viață

14 Nov 2017 193

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 noiembrie 2017

13 Nov 2017 873

Astrocafe.ro Cum funcționează uleurile esențiale cu grad terapeutic

12 Nov 2017 394

Astrocafe.ro Eliberaţi-vă de trecut

12 Nov 2017 493

Astrocafe.ro Curentele gândirii

09 Nov 2017 269

Astrocafe.ro Conceptul tău despre tine

06 Nov 2017 279

Horoscop pentru saptamana 06 - 12 noiembrie 2017

06 Nov 2017 410

Astrocafe.ro Corpul emoţional

31 Oct 2017 277

Astrocafe.ro Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2017

31 Oct 2017 302

Horoscop pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017

30 Oct 2017 821

Astrocafe.ro A reprima, a lupta contra ta

27 Oct 2017 328

Astrocafe.ro Egoul nu există

26 Oct 2017 570

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017

23 Oct 2017 922

Astrocafe.ro Natura realităţii

20 Oct 2017 606

Astrocafe.ro Luna noua in Balanta- 19 octombrie 2017. Libertatea e la un adevar distanta

19 Oct 2017 879

Legea controlului

17 Oct 2017 617

Astrocafe.ro Magicienii

17 Oct 2017 518

Horoscop pentru saptamana 16 - 22 octombrie 2017

16 Oct 2017 793

Astrocafe.ro Mintea subconştientă

15 Oct 2017 684

Astrocafe.ro Lumea circumstanţelor

14 Oct 2017 681

Horoscop pentru saptamana 09 - 15 octombrie 2017

09 Oct 2017 1119

Horoscop pentru saptamana 02 - 08 octombrie 2017

02 Oct 2017 749

Astrocafe.ro Lumea circumstanţelor

29 Sep 2017 924

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017

25 Sep 2017 1204

Astrocafe.ro Recâştigaţi-vă stima de sine

22 Sep 2017 1001

Astrocafe.ro Raţiunea şi caracterul

19 Sep 2017 1047

Astrocafe.ro Posibilități la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE

18 Sep 2017 1297

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017

18 Sep 2017 979

Astrocafe.ro Iluzia optică a minţii

16 Sep 2017 1036

Astrocafe.ro Zodiile la școală. Îndrumar pentru părinți și profesori

15 Sep 2017 1014

Astrocafe.ro Divinitatea interioară

13 Sep 2017 961

Astrocafe.ro Ce este succesul?

08 Sep 2017 1068

Astrocafe.ro Traiasca dez-amagirile!

07 Sep 2017 1011

Astrocafe.ro Scopul primordial al fiinţei umane

06 Sep 2017 1347

Astrocafe.ro Luna plina in Pesti, 6 septembrie 2017. Dez-amagiri sanatoase, iubire si vise implinite

05 Sep 2017 1536

Astrocafe.ro Mesajul Ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2017

01 Sep 2017 1345

Astrocafe.ro Comediant, tragediant

31 Aug 2017 1043

Astrocafe.ro Importanţa respiraţiei

30 Aug 2017 1116

Horoscop pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017

28 Aug 2017 1499

Astrocafe.ro Puterea din tăcere

28 Aug 2017 513

Astrocafe.ro Paşi ai inimii

23 Aug 2017 1076

AstroCafe.ro Eclipsa totala de Soare in Leu, 21 august 2017. REVELAȚII si SCHIMBARI radicale

21 Aug 2017 2123

Horoscop pentru saptamana 21 - 27 august 2017

21 Aug 2017 1686

Astrocafe.roZodiile și schimbarea

16 Aug 2017 1479

Horoscop pentru saptamana 14 - 20 august 2017

14 Aug 2017 1324

Astrocafe.ro Mercur retrograd in Fecioara si Leu, 13 august- 5 septembrie. Revizuire si reorganizare - a doua sansa!

13 Aug 2017 1569