AstroCafe.ro

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 04 - 10 septembrie 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec

O perioadă care îți aduce multe informații deosebite, pe căi neobișnuite. Discuții tainice cu oameni importanți, mai ales privitoare la segmentul partenerial. Este posibil să decizi desprinderea de unii parteneri, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre cei de afaceri sau despre colaboratori. Prudență, răbdare, măsură în toate! Sănătatea este vulnerabilă și de aici apar tot felul de stări fluctuante. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Sunt șanse mari de progres și de schimbarea unor  planuri personale sau profesionale care nu au dat roadele scontate până acum.

Taur
Relațiile socio-profesionale sunt foarte active pe tot parcursul săptămânii. Discuții, întâlniri la nivel înalt cu șefi sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Se conturează un final foarte clar în unele relații, mai ales în relațiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care te-au suținut cumva în proiectele tale profesionale. Prudență, întrucât există multe necunoscute importante în acest segment de viață, iar iluzia și dezamăgirea sunt de proporții. Evită să povestești multe și mărunte despre tine și despre planurile tale personale de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel încât ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Gemeni
Săptămâna îți aduce în atenție segmentul profesional și relațiile aferente. Se conturează un final în privința statutului socio-profesional. Imaginea ta în ochi altora se va modifica, depinzând numai de tine cum și în cel fel. Este bine să eviți a povesti amănunte despre tine și planurile tale de viitor, pentru că unii pot interpreta greșit totul și de aici reacții în consecință. La serviciu, se poate finaliza o etapă de lucru. Șefi care se schimbă, condiții noi de muncă, implicare în activități profesionale de anvergură. Noutățile sociale sunt frevente și de bun augur. Totul este să fii deschis, pregătit și bine informat. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi interesante.

Rac
Multe dintre concepțiile tale se vor modifica începând cu această săptămână. Te vei orienta spre alte filozofii de viață și spre a relaționa cu oameni valoroși și bine experimentați în ale vieții. Activități intelectuale de anvergură, planuri de călătorii, de studii și de reluare a unor secvențe de învățare-evaluare. Relațiile cu străinătatea sunt deosebite. Unele se finalizează, făcându-se loc pentru altele. Este posibil să călătorești pe distanțe lungi, dar fii prudent, pentru că neplăcerile apar când te aștepți mai puțin. Multă animație în plan profesional, fiind vorba de discuții importante cu șefii și colegii de muncă. Schimbare de statut socio-profesional.  

Leu
Schimbări în plan financiar, la secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Este posibil să primești o sumă de bani restantă, să reușești să achiți datorii vechi sau să lămurești chestiuni privitoare la moșteniri și partaje. Verifică atent fiecare document și informează-te în permanență din surse sigure. Existe amănunte necunoscute, dar importante vizavi de ceea ce se petrece în plan financiar. De evitat investițiile de anvergură și a-i lăsa pe alții să profite de pe urma veniturilor tale! Activități intelectuale, planuri de călătorii, abordarea unei noi filozofii de viață.

Fecioara
Perioadă foarte importantă în plan partenerial! Se finalizează o etapă, asta însemnând desprinderea de un partener de viață, desprinderea dintr-o colaborare profesională neprofitabilă sau reconfigurarea alteia din toate punctele de vedere. De reținut că nu este ceea ce pare. Nebuloasa care domnește în acest segment de viață îți creează multe iluzii și dezamăgiri. Prudență, detașare și nu te baza pe niciun partener, oricât de minunat ar părea la prima vedere. Demersuri financiare privitoare la cheltuieli comune cu alții, achitarea unor datorii, dar este posibil să și primești ceva bani, bunuri sau favoruri deosebite.

Balanta
Se conturează schimbări la locul de muncă. Observă atent ceea ce se petrece în preajma ta și evită luarea deciziilor importante. Se finalizează o etapă profesională, se reconfigurează activitatea, relațiile colegiale, dar și condițiile de muncă. Informează-te corect și la timp din surse sigure și nu slăbi vigilența. În umbră încep să se activeze conflicte serioase. Amestecul dulce-amar din domeniul profesional în care activezi te poate neliniști, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Sănătatea este foarte vulnerabilă datorită contextului astral din aceste zile, bine find să-i acorzi atenție și îngrijiri corespunzătoare.

Scorpion
Perioada te predispune la focusarea pe relațiile sentimentale. O relație amoroasă se poate finaliza sau cel puțin își schimbă condițiile și termenii de desfășurare. Mai puțin probabil să te implici într-o relație nouă și oricum nu se recomandă. Relațiile cu copiii intră în discuție în chip zgomotos. Diferența de mentalitate dintre tine și ceilalți mai ales în plan afectiv poate duce la reconfigurarea relațiilor dintre voi. Prudență, răbdare, ascultă ce au de zis ceilalți și gândește-te pe îndelete cum vei proceda în continuare! Există detalii ascunse vizavi de acest segment, care își fac simțită prezența prin situații bizare. Mult de lucru la serviciu, dar și acasă în plan personal.

Sagetator
Se recomandă orientarea eforturilor spre segmentul domestic și spre relațiile familiale. Vor avea loc discuții importante, întâlniri deosebite cu neamurile, vizitarea locurilor natale și trasarea planurilor de viitor. Este nevoie de schimbări majore în spațiul de locuit, însă deocamdată verifică atent instalațiile de apă. Sunt posibile avarii de la și prin apă. Fii prudent vizavi de dialogurile cu membrii familiei, pentru că există tensiuni. Cei dragi au alte planuri domestice și comunică asta destul de vehement. Cu puțin efort și bunăvoință se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Relațiile amoroase sunt surprinzătoare. Activități recreative și hobby-uri.

Capricorn
Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat! Este bine să reții informațiile vehiculate în preajma ta și subiectele pe care le discuți cu ceilalți, întrucât îți vor fi de folos la momentul potrivit. Demersuri intelectuale, rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale, multe călătorii pe distanțe scurte. Deciziile importante și asumarea unor responsabilități majore, lasă-le pentru o altă perioadă mai bună. Acasă în familie sunt multe treburi de făcut, bine fiind să te implici serios în rezolvarea lor. Discuții și întâlniri cu neamurile. Comunicarea este deficitară în această săptămână, deci fii foarte prudent.

Varsator
Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar. Se finalizează o etapă de câștig din munca proprie, fiind astfel posibil să te orientezi spre alte surse de venit. Fii prudent vizavi de bani, deoarece sunt posibile multe încurcături și minciuni. Verifică fiecare document care îți atestă drepturile salariale și evită cheltuielile extravagante. Factorul necunoscut îți poate crea neplăceri când și cum te aștepți mai puțin. Provocarea perioadei analizate constă în a învăța să gestionezi corect banii și a-ți remodela vizunea asupra lor. Practic banii ajută la efectuarea unor schimburi, care aduc energii în viața ta, dar te și eliberează de acelea care nu-ți mai sunt de folos.   

Peşti
O perioadă foarte importantă pentru tine, întrucât te ajută să finalizezi treburi restante, să renunți la obiceiuri proaste, să-ți trasezi noi planuri de viitor și să te orientezi spre relații de o mai bună calitate. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează mult și sănătatea este vulnerabilă, te poți concentra pe ceea ce îți este ție de folos acum. Totuși nu forța nota, ocupă-te numai de treburi ușoare și la nevoie cere sprijinul celor dragi. Multe revelații, informații deosebite obținute pe căi neobișnuite, asumarea unor responsabilități noi. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli dar primești bani, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional.   

Sursa: astrocafe.ro​


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.roRaţiunea şi caracterul

19 Sep 2017 200

Astrocafe.ro Posibilități la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE

18 Sep 2017 435

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017

18 Sep 2017 222

Astrocafe.ro Iluzia optică a minţii

16 Sep 2017 427

Astrocafe.ro Zodiile la școală. Îndrumar pentru părinți și profesori

15 Sep 2017 413

Astrocafe.ro Divinitatea interioară

13 Sep 2017 375

Astrocafe.ro Ce este succesul?

08 Sep 2017 539

Astrocafe.ro Traiasca dez-amagirile!

07 Sep 2017 515

Astrocafe.ro Scopul primordial al fiinţei umane

06 Sep 2017 701

Astrocafe.ro Luna plina in Pesti, 6 septembrie 2017. Dez-amagiri sanatoase, iubire si vise implinite

05 Sep 2017 813

Astrocafe.ro Mesajul Ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2017

01 Sep 2017 804

Astrocafe.ro Comediant, tragediant

31 Aug 2017 532

Astrocafe.ro Importanţa respiraţiei

30 Aug 2017 632

Horoscop pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017

28 Aug 2017 1006

Astrocafe.ro Puterea din tăcere

28 Aug 2017 348

Astrocafe.ro Paşi ai inimii

23 Aug 2017 712

AstroCafe.ro Eclipsa totala de Soare in Leu, 21 august 2017. REVELAȚII si SCHIMBARI radicale

21 Aug 2017 1655

Horoscop pentru saptamana 21 - 27 august 2017

21 Aug 2017 1344

Astrocafe.roZodiile și schimbarea

16 Aug 2017 1274

Horoscop pentru saptamana 14 - 20 august 2017

14 Aug 2017 1165

Astrocafe.ro Mercur retrograd in Fecioara si Leu, 13 august- 5 septembrie. Revizuire si reorganizare - a doua sansa!

13 Aug 2017 1386

AstroCafe.ro Cură de tine

10 Aug 2017 972

Astrocafe.ro Viata dedicata imaginii sau cum sa mori de viu

09 Aug 2017 829

Horoscop pentru saptamana 07 - 13 august 2017

07 Aug 2017 1580

astrocafe.ro Eclipsa partiala de Luna in Varsator, 7 august 2017. Trambulina a constiintei - ori accepti, ori schimbi!

06 Aug 2017 1840

Horoscop pentru saptamana 31 iulie - 06 august 2017

31 Jul 2017 1324

Astrocafe.ro Boala, stare de normalitate?

26 Jul 2017 892

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017

24 Jul 2017 1283

Astrocafe.ro Prea mulți profesori, prea puțini elevi

19 Jul 2017 1066

Astrocafe.ro Meditaţia, o invitaţie pentru a experimenta

18 Jul 2017 1077

Horoscop pentru saptamana 17 - 23 iulie 2017

17 Jul 2017 1352

Astrocafe.ro​ Procesul visatului

12 Jul 2017 1255

Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017

10 Jul 2017 1376

Astrocafe.ro Probleme şi soluţii

07 Jul 2017 1196

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 iulie 2017

03 Jul 2017 1369

Astrocafe.ro Mintea rănită

27 Jun 2017 1202

Horoscop pentru saptamana 26 iunie - 02 iulie 2017

26 Jun 2017 1107

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017

19 Jun 2017 3351

Horoscop pentru saptamana 12 - 18 iunie 2017

12 Jun 2017 1276

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 iunie 2017

05 Jun 2017 2252

Horoscop pentru saptamana 29 mai - 04 iunie 2017

29 May 2017 2144

Horoscop pentru saptamana 22 - 28 mai 2017

22 May 2017 2071

AstroCafe.ro Oracolscop 22 - 28 mai 2017

22 May 2017 1913

Horoscop pentru saptamana 15 - 21 mai 2017

15 May 2017 1548

Astrocafe.ro Simţul umorului

13 May 2017 1793

Horoscop pentru saptamana 08 - 14 mai 2017

08 May 2017 1854

Horoscop pentru saptamana 01 - 07 mai 2017

01 May 2017 3778

Gândurile şi sănătatea corpului

29 Apr 2017 3482

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 aprilie 2017

24 Apr 2017 4338

Horoscop pentru saptamana 17 - 23 aprilie 2017

17 Apr 2017 1777