Horoscop pentru saptamana 07 - 13 noiembrie 2016



Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec
Te pregătești să culegi niște roade, ca o consecința a eforturilor și muncii depuse în zona carierei în ultimele săptămâni. Se activează zona relatiilor sociale, începe o perioadă foarte activă, relațiile devin importante și vor fi vizate de multe schimbări radicale. Prima parte a săptămânii poate fi bulversantă, cu schimbări de energie, stare și context socio-profesional, dar spre finalul săptămânii vei constata că a meritat, întrucât vei avea instrumentele necesare pentru a face câteva mutări esențiale în carieră. Acestea îți pot aduce notorietate, succes și mai multă autoritate și putere, în următoarea perioadă. Miercuri și joi sunt zile de folosit pentru a observa atent ce se întâmplă, cu discreție și inteligență. Se pare că, fără să ceri, primești exact ce ai nevoie, mai ales mesaje, ghidare, înțelegere.

Taur
O săptămână efervescentă, tumultuoasă, care anunță începutul unor mișcari și decizii revoluționare în zona carierei. Aici vor avea lor surprize, răsturnări, schimbări de macaz pe nepusă masă, în următoarele săptămâni. Este, totuși, un moment cu mult potențial pentru tine, mai ales în ce privește expansiunea profesională, prin mobilizarea unor resurse externe, obținerea unui sprijin, negocierea avantajoasă a poziției tale într-un parteneriat sau o afacere. E un moment bun și pentru a te folosi de experiența și cunoștințele pe care le ai pentru a innoi ceva în cariera sau afacerea ta. Una peste alta, îți devine clar că lucrurile nu mai pot continua așa, ca e nevoie de ceva nou, oricât de mult te-ar speria asta. De luat ,in calcul și faptul că ceea ce construiești în această săptămână poate aduce roade frumoase în scurt timp.

Gemeni
După o perioadă în care ai simțit că ai stagnat destul de mult sau lucrurile au avansat destul de greu și cu mult efort depus, această săptămână vine ca o gură de aer, cu o schimbare majoră de ritm și de energie. Chiar dacă la început pare că e haos, de fapt se creează un spațiu în care îți vine ideea salvatoare, capeți o viziune proaspătă și mai înaltă asupra conextului de viață actual, primești sprijinul necesar... Una peste alta, simți ca ai mai mult spor, ușurință și susținere. Oamenii din jur, în special partenerul de viață, e mai prezent și mai cooperant, mai ales dacă aveți de luat decizii comune. Fii gata să îmbrățisezi viziuni noi, să inveți ceva nou sau să-ți desenezi pur și simplu un drum mai curajos, în minte. Acum ai posibilitatea să pui la cale o strategie câștigătoare legată de un proiect care implică cooperare cu persoane din strainătate.

Rac
Pentru tine, această săptămână aduce o îmbunătațire a relațiilor, imaginii, parteneriatelor. Ai mai multă credibilitate, poți negocia cu mai mult succes și esti interesat să găsești formule de cooperare avantajoase și pe termen lung. Acum seriozitatea primează în orice relație pe care o dezvolți. În plus, in ce privește zona muncii și a sănătații, Mercur în Săgetător, începând din data de 12 noiembrie, sprijină apariția soluțiilor și abordarea cu mai mult optimism a acestor zone de viață. De asemenea, poți incepe niște demersuri pentru dislocarea unor fonduri necesare sau începi să tranșezi niște situații restante financiare, care ti-au luat mult din putere și energie. Faci împărțeli, socoteli, înapoiezi ce e de înapoiat, ceri ce e al tău etc. Asteaptă-te la schimbări și surprize de tot felul, dar mai ales în zona banilor și proiectelor pe care le ai în comun cu alții.



Leu
Pentru tine, devine foarte dinamică zona relatiilor. Începi să evaluezi și să reinventezi o serie de relații. Unele noi apar, poate chiar și niște propuneri inedite de colaborare, în următoarele săptămâni. Însă sunt posibile și schimbări neașteptate, tensiuni și chiar conflicte în cadrul relațiilor. Din 11 noiembrie, zona muncii și a sănătății este infuzată cu energie hrănitoare, constructivă, numai bună de fructificat. Se îmbunătățește atmosfera de lucru, munca e mai ușoară, sănătatea mai bună sau cu mari șanse de ameliorare. Din 12 noiembrie, Mercur în Săgetator aduce și el o energie mai jucăușă, mai multă seninătate în abordarea tuturor situațiilor cu care te confrunți și mult mai multă bucurie de viață, chef de distracție și optimism. Din acest spatiu poți crea cu ușurință și poți explora zone noi de creativitate și aventură. În afară de zilele de miercuri și joi care pot fi ceva mai dificile și cer prudență, în rest, săptămâna este una energică, plină de oportunități si deschidere de drumuri.


Fecioara
Se schimbă programul, prioritățile, stilul de viață, incepând cu această săptămână. Marte se mută în zona muncii, aici încep se se tulbure apele, dar nu musai în sens rău, ci poate în sens creativ. Pur și simplu, apar culoare noi, idei, schimbări care, chiar dacă te scot din zona de confort, pot aduce expansiune și succes. În privința sănătății, e bine să fii mai atent în următoarele săptămâni și să-ți faci investigațiile pe care le-ai amânat sau să schimbi regimul alimentar. Poți începe, cu rezultate bune, un program de antrenament fizic inedit. Venus se instalează în zona iubirii și te ajută să fii mai blând cu tine și cu cei din jur, în același timp stimulând și scoțând la iveală dorința de iubire liniștită și de siguranță. Iar în ce privește casa, caminul, familia, Mercur se instalează în acest segment, incepând cu 12 noiembrie, ceea ce înseamnă ca e necesar să fii mai implicat în chestiuni care-l vizeaza și să iei niște decizii pe care le-ai amânat.

Balanta
O săptămână interesantă și plină de neprevăzut. Zona familiei se detensionează, semn că unele animozități dispar, dacă au fost lucrări și reparații/renovări începute în casă, acum se finalizează sau totul se deruleaza mai usor și cu mai mult spor... Iar demersurile care țin de decorarea unui spațiu, îmbunătățirea condițiilor de trai și a relațiilor de familie, sunt avantajate și bine susținute. Această săptămână aduce un suflu nou și în ce privește creativitatea, dragostea, pasiunea, hobby-urile, relațiile cu copiii. Ai mai multa poftă de aventură, vrei să ieși din carapace, sa te expui cu ceva original, și chiar e momentul să faci asta. Orice idee, proiect creativ, orice cale non-conformistă te poate duce într-un punct si la un nivel de strălucire pe care nu l-ai mai experimentat până acum. Vor exista mai multe deplasări, devii mai mobil, inclusiv în comunicare si mai dispus să negociezi orice.

Scorpion
Revin in prim plan dorințe mai vechi legate de spațiul locativ, mediul familial, casnic, intim. Aici sunt niște nevoie care se cer urgent satisfăcute sau niște neajunsuri pe care le nu mai poți trece cu vederea pretinzând că nu există sau nu sunt așa de importante. Iata că începând din această săptămână, sar în aer niște tensiuni care mocneau în familie și în interiorul tău. A venit timpul să-ți revendici o formă de libertate pe care ai cedat-o prea mult altora. E momentul unei revoluții în familie. Aceasta va fi inconfortabilă, dar regenerantă și extrem de revigirantă. Unii Scorpioni se vor hotărî să se mute brusc din locul în care stau, să facă renovări, poate chiar să se repatrieze. În alta ordine de idei, se pot rezolva ușor chestiuni legate de studii și acte, iar nativii care scriu, vorbesc în public sau transmit orice alt mesaj prin cuvânt, sunt bine sustinuți acum.

Sagetator
Multă vorbă, multe drumuri, începe efervescența să apară în viața ta din nou, însă nu-ti displace deloc, pentru ca te face să te simți viu. Din 9 noiembrie, Marte se va instala în zona comunicării. E momentul să-ți iei inima in dinți și să spui ce ai de spus, ori sa dai un examen pentru care nu aveai curaj. Atenție însă cum folosești cuvintele și mai ales tonul, în conversații, pentru că se poate ajunge foarte ușor la certuri. De asemenea, evită teribilismul în trafic sau prin declarații publice care se pot întoarce împotriva ta. În alta ordine de idei, zona finanțelor primește influxuri bune, există șanse de stabilizare și chiar o ușoară creștere a veniturilor. Cu cât sunt urmărite obiective mai serioase și pe termen lung, cu atât șansele de succes sunt mai mari. Miercuri și joi, înarmeaza-te cu răbdare pentru a face față solicitărilor familiei.

Capricorn
Segmentul financiar capătă prioritate și cere din ce în ce mai multă atenție. Aici pot exista multe surprize, în următoarele săptămâni și în special oscilații foarte mari ale veniturilor și cheltuielilor, instabilitate, surprize și schimbări peste noapte. Cu alte cuvinte, nu e momentul să economisești sau să cauți să controlezi totul, ci e șansa ta sa te arunci în ceva nou, diferit, altfel... și să creezi posibilitați de câștig suplimentare. E un moment bun pentru aceia care au curajul să ia în calcul ideile nonconformiste și sunt originali în ceea ce creează. În alta ordine de idei, intrarea planetei Venus in Capricorn, pe 11 noiembrie, este de bun augur, conferindu-ți mai multă deschidere, amabilitate, calm, înțelepciune și chiar frumusețe și noroc.

Varsator
O săptămână și o lună importante pentru tine. Marte se instalează în zodia ta pe 9 noiembrie, lucru care se intâmplă o data la 2 ani. Așadar, e momentul să te bucuri de un plus de energie, curaj, vitalitate, voință, îndrăzneală. Probabil că multe acțiuni vor fi deja inițiate în această săptămână, mai ales dacă se referă la scoaterea din sertar a unor idei care zăceau demult acolo. Ai multă elocvență, ești din ce în ce mai înrolant și asta e mană cerească pentru cei care se implică în proiecte de grup și au nevoie de adepți sau un public numeros. Atenție însă la tendința de a fi prea pripit, impulsiv si radical. Unele decizii pur și implu nu mai pot fi schimbate, așa că e necesar să te pronunți doar când ești sigur ce vrei. Din punct de vedere financiar, e destul de multă nebuloasă, mai ales miercuri joi, când e indicat să te ferești de investiții mari.

Pesti
E posibil ca aceasta săptămână să fie destul de dificilă pentru tine, mai ales din perspectiva unor situații încâlcite și a unor trairi pe care nu le înțelegi. Ca și cum nu-ți găsești locul, nu știi ce să faci mai departe sau ai senzația că ceilalți pun presiune pe tine și te solicită în prea multe deodată. În orice caz, în urmatoarele săptămâni, e important să fii cu băgare de seamă în ce privește sănătatea, dar și în ce privește anumite intrigi și jocuri de culise în care poți fi implicat din neglijență și neatenție. În alta ordine de idei, miercuri și joi te poți ajuta de intuiție pentru a dezvolta proiecte si a lansa idei benefice. Iar de vineri încolo, poți iniția acțiuni care au ca scop creșterea veniturilor. În ce privește contextul profesional, vor avea loc discuții si negocieri, incepând cu 12 noiembrie, deci e timpul să-ți susții cauza.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 martie 2024. Sunt multe provocări în plan amoros pentru una dintre zodii

29 Mar 2024 527

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 627

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 916

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 647

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 860

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 764

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 706

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 642

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 697

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 546