Horoscop pentru saptamana 09 - 15 ianuarie 2017

Berbec

Vestea buna este ca poti percepe lucruri ascunse multora; vestea neplacuta este ca nu pari a avea toate datele necesare pentru a intelege. Nu este vorba de facultatile mintale, ci pur si simplu, de lipsa unui nivel de energie crescut, asa cum esti obisnuit sa ai. Meditatia, nu intotdeauna caracteristica unui semn de foc, ar putea fi o solutie foarte buna pentru tine, in acest caz. Pe de alta parte, aduna-te, concentreaza-ti atentia pe un singur scop, altfel risti sa te apuci de mai multe lucruri in acelasi timp si sa nu termini nimic din ceea ce ai inceput.

Taur

Accepta faptul ca exista puteri "supranaturale"; este o perioada in care Providenta te copleseste cu daruri, in acest sens. Protectia Divina este omniprezenta in cazul tau, insa, in cazul in care sistemul tau de valori ramane neschimbat, este imposibil sa observi si laturile ascunse ale realitatii obiective. Poate nu ar strica ca, in aceasta saptamana, sa te preocupi de soarta celorlalti, a celor napastuiti de soarta. Poarta-le de grija si acorda-le atentie, s-ar putea sa vina un moment in care darurile iti vor fi returnate inzecit, atunci cand te astepti mai putin.

Gemeni

Este esential pentru tine sa reusesti sa termini ceea ce ai inceput, sau ceea ce ai lasat intentionat, de izbeliste, inainte de a demara noi proiecte. Revino cu picioarele pe pamant si ancoreaza-te bine in realitate, riscul ca imaginea sa iti fie eronat perceputa este foarte crescut. Elimina din viata ta legaturile care nu mai au sens, renunta la gandurile care nu iti dau pace si care sunt complet neproductive, alege un singur drum pe care sa mergi de acum incolo si incearca sa fi cat mai eficient in relatiile cu cei de la locul de munca. Rezista, Soarele va iesi si pe strada ta.

Rac

Mai ales daca ai curajul sa spui lucrurilor pe nume si sa nu te lasi coplesit de ceea ce se intampla in jurul tau, reusesti sa aduci calmul in viata ta. Oricat de ocupat ai fi, oricat de stresante ar fi relatiile tale de la locul de munca sau de acasa, puterea este de partea ta, numai sa iti gasesti energia necesara pentru a actiona. Sansele de a calatori (fie si doar cu mintea, visand cu ochii deschisi) sunt foarte crescute, iar capacitatea ta de a intelege sensul ascuns al lucrurilor este crescuta. Nu te multumi cu o prima explicatie, caci lucrurile nu sunt ceea ce ar a fi. Apar noi oportunitati in viata ta, asteapta-te - printre altele - sa intalnesti un nou mentor.

Leu

Chiar daca lucrurile par ca se misca greu pentru tine, acum, incearca sa nu pierzi timpul, lamentandu-te. Foloseste aceste zile pentru a te detasa de tot ceea ce iti consuma energia, fara un scop precis, anihiland si eliminand cauzele respective. Tempereaza-ti tendinta de a crede ca tot ceea ce zboara se poate manca, altfel risti sa cazi intr-o capcana amoroasa de toata frumusetea. Fantezia este folositoare, atat timp cat nu te conduce catre pierderea sensului. Fii cu bagare de seama la cei din jurul tau, se poate sa existe cineva care sa iti submineze atat autoritatea, cat si relatiile cu persoane influente sau autoritare.


Fecioara

Oricat de fascinante ar parea persoanele care intra acum in viata ta, oricat de minunate simti a fi momentele petrecute impreuna cu acestea, incearca sa nu iti iei angajamente pe termen lung vis-a-vis de acestea. In alta ordine de idei, este valabila si vice-versa, respectiv lipsa motivatiei de a pastra relatiile pe care inca le ai. Restabileste-ti granitele si vizualizeaza clar limitele care te separa de restul lumii, deoarece spatiul tau personal este cat se poate de invadat. Ar trebui sa fii mai precaut atunci cand intri in dialog (sau in orice forma de comunicare) cu ceilalti - riscul de a prelua ideile acestora si de a crede ca iti sunt potrivite, este situat la limite maxime. 

Balanta

Incredibil, dar momentele de inspiratie maxima sau situatiile cele mai placute, care te fac sa te simti stapan al lumii, intervin exact atunci cand te astepti mai putin si de la cine nu te astepti. Elimini cu usurinta separarea intre munca si placere si le imbini cu rafinament atunci cand este cazul. Pregateste-te, pentru ca veni un moment (cat de curand, dealtfel) in care recunoasterea oficiala din partea celor din jurul tau, va fi evidenta. De data aceasta, este momentul sa te ocupi de tine si de imaginea ta, lasandu-te inspirat de ceea ce ti se intampla zi de zi. Bucuria si incantarea ar trebui sa fie prezente in viata ta zilnica.

Scorpion

Reactii intense, pasiuni arzatoare si emotii necunoscute iti invadeaza spatiul personal, amestecandu-se intr-un amalgam de trairi noi, nelimitate. Cu toate acestea, traiesti cu intensitatea-ti caracteristica aceste momente, dand nastere contrastului, acolo unde acesta nu exista. Cel mai simplu ar fi ca, acolo unde nu te simti bine, sa nu stai, plecand fara regret catre orizonturi mai potrivite personalitatii tale. Carismatic si neobosit, in special cand vine vorba de sentimentele de dragoste, nu scapi, insa, de responsabilitati. Asuma-ti-le.

Sagetator

Mai mult decat oricand, zgomotele straine si responsabilitatile publice te enerveaza, fortandu-te sa te retragi in linistea caminului. Indiferent langa cine alegi sa te afli, linistea se pare ca o gasesti doar in intimitate. Este un moment propice pentru a incepe sa vindeci ranile vehi, pentru a cauta si gasi armonia, pentru a-ti hrani increderea in propriile forte si pentru a-ti stimula imaginatia. Profita de ocazie si pregateste-te pentru ceea ce va veni, caci acum este un moment foarte bun pentru introspectie. In familie, incearca sa intelegi ceea ce se intampla dand dovada de compasiune si actionand in consecinta.

Capricorn

Se intrevede o evolutie majora in cariera, in ceea ce te priveste. E o perioada in care esti sustinut pentru a-ti continua ascensiunea, mesajele primite inspirandu-te si ajutandu-te sa descoperi noi moduri de rezolvare a problemelor intervenite. Ai puterea de a schimba lumea, pentru ca energia nu te paraseste, iar hotararea de care dai dovada este cea mai buna carte de vizita. Revizuieste-ti atitudinea legata de camin si familie, poate ca este momentul sa schimbi modul de comunicare cu membrii familei tale.

Varsator

Iti este usor sa uiti sa uiti, dar iti este foarte greu sa te ierti. Probabil ca este momentul sa incepi a face si acest lucru, deoarece aceasta este cheia catre fericirea ta. Mai romantic decat oricand, in aceasta saptamana esti inspirat si motivat pentru a lua deciziile corecte in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Pe de alta parte, gasesti elemente - cheie si descoperi noi moduri de a-ti imbunatati sursele de venit si de a le inmulti. Creativitatea ta se pare ca nu cunoaste si nu respecta limite. Lasa-te condus de imaginatie, indiferent de situatie, pentru ca acesta este - in aparenta, cel putin - cel mai scurt drum catre fericire. 

Pesti

Visele tale incep sa prinda contur. Ceea ce pentru altii reprezinta o amenintare, pentru tine reprezinta o forta. Zambesti in liniste, in sinea ta, pentru ca stii ca totul este format din aceeasi energie si ca limitele, formele si convingerile, prin extensie problemele si situatiile dificile, nu sunt definitive. Motiv pentru care ai putea folosi cu buna stiinta energia acestei perioade pentru a te reinventa, pentru a clarifica elementele nepotrivite tabloului tau personal si pentru a-ti restabili autoritatea. Este momentul sa incepi a-ti construi viitorul. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 529

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 606

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 629

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 520

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 649

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 963

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 625

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 631

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 611

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 633

Horoscop pentru joi, 04 aprilie 2024. Este o zi animată la serviciu pentru una dintre zodii

04 Apr 2024 819

Horoscop pentru miercuri, 03 aprilie 2024. Una dintre zodii are tendința de a vorbi mult astăzi

03 Apr 2024 747

Horoscop pentru luna Aprilie, anul 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

01 Apr 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 01 - 07 aprilie 2024. Se anunță situații interesante cu persoanele din anturajul apropiat pentru unii nativi

01 Apr 2024 540

Horoscop pentru luni, 01 aprilie 2024. Ce nativi sunt vedetele zilei

01 Apr 2024 702