Horoscop pentru saptamana 19 - 25 septembrie 2016

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec
Săptămâna aduce un amalgam de situații și discuții controversate greu de înțeles și controlat. Cheltuielile se pot înteți, de aceea fii prudent și evită excesele. Sunt șanse să ți se mărească veniturile, dar nu atât cât ai dori. Totuși te poți descurca foarte bine cu ceea ce ai. Persoanele din anturjul apropiat îți sunt alături, dar unele au interese ascunse și defavorabile ție. Foarte importantă este ziua de 22 Septembrie, deoarece anunță schimbări parteneriale majore. Stabilește un plan de acțiuni comune cu partenerul de viață, dar și cu cei de afaceri.

Taur
Începutul săptămânii este favorabil alcătuirii planurilor personale și profesionale pe termen lung. Atenția și eforturile îți sunt atrase în mod special de către segmentul muncii, pentru că aici bate vântul schimbării. Reține ce se petrece pe 22 Septembrie, atât la locul de muncă, cât și în segmentul sănătății. Unele persoane din anturajul apropiat îți sunt alături și ai putea discuta pe îndelete cu cineva, ales bine, despre intențiile tale profesionale de viitor. Evită exagerările și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Gemeni
Sunt zile bune pentru a te ocupa de sufletul și trupul tău. Ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană și dialog interior. Se pot evidenția unele afecțiuni legate de sistemul renal, sistemul respirator și gât, însă îți vin ajutoare deosebite, dacă ești atent și deschis mental. De evitat analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul 19 – 22 Septembrie. Odihna, alimentația corectă, plimbările ușoare în aer liber te însănătoșesc și-ți limpezesc gândurile. Vin bani, dar și cheltuieli!

Rac
Dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri. Totuși, informațiile primite sunt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi, undeva, cândva. În zilele de 21 și 22 Septembrie ai nevoie de interiorizare, detașare de cotidian și alcătuirea unor planuri de viitor, atât în plan personal, cât și profesional. Primează planul personal, în special segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei și rudele. Îngrijește-ți sănătatea, care este destul de vulnerabilă întreaga săptămână.

Leu


Se conturează multe evenimente sociale, la care trebuie să joci rolul principal. Șefii, figurile autoritare din plan personal și familial te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi. Analizează bine dacă accepți, pentru că va fi dificil să duci la bun sfârșit, indiferent despre ce este vorba. În preajma datei de 22 Septembrie te vei gândi să-ți reevaluezi relațiile cu anturajul apropiat. Călătorii pe distanțe scurte, dialoguri cu lume diversă și contradicții sufletești. Odihnește-te, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

Fecioara

Dacă începutul săptmânii îți aduce gânduri și preocupări spirituale, influxurile energetice din a doua parte a săptămânii te ancorează puternic în planul material, prin situații deosebite. Se pare că ești susținut de către șefi sau de persoane cu autoritate. Însă depinde de tine cum gestionezi relațiile și situațiile în care ești implicat. Evită discuțiile aprinse și criticile la adresa altora. Prietenii îți sunt alături și te sfătuiesc de bine. Dar, analizează pe îndelete tot ce vine dinspre alții și decide în consecință. Schimbări financiare la locul de muncă!

Balanta
Săptămână importantă în plan profesional, deoarece apar modificări salariale. Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Recomandabil este verifici toate documentele cu care ai de-a face și să te informezi corect și la timp cu privire la tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții. La serviciu ești în vizorul șefilor, fiind posibil să participi la reuniuni socio-profesional importante. Prudență și măsură pentru că există riscul să-ți pierzi reputația sau locul din cadrul unui colectiv de lucru.

Scorpion
Colaborările și relația cu partenerul de viață se vor evidenția încă din primele zile ale săptămânii. Este nevoie să asculți și să ții cont de sugestiile și doleanțele celorlalți, altfel există riscul să izbunească conflicte. Cumva la tine este hiba, în sensul că ești nerăbdător și cu greu îți intră cineva sau ceva în voie. Controlează-ți reacțiile și ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Îndreaptă-ți atenția și spre cheltuileile comune cu alții, în speță achitarea datoriilor de orice fel. Finalul săptămânii îți aduce vești din și despre străinătate.

Sagetator
Mult de lucru la serviciu, însă este vorba despre activități de rutină destul de plictisitoare. Dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Relațiile parteneriale sunt conflictuale în zilele de miercuri și joi, deci fii prudent și evită discuțiile contradictorii și angrenarea în activități care nu te privesc. Colegii te susțin prea puțin, iar cu șefii nu se recomandă vreun contact. În paralel apar câștiguri din activități suplimentare sau cei dragi îți oferă bani, bunuri sau favoruri.

Capricorn
Interesante zile pentru relațiile sentimentale și cele cu copiii. Se întrezăresc activități sociale, recreative cu cei dragi, chiar și implicarea în hobby-uri comune. Totuși ai grijă să ții cont și de nevoile sau doleanțele celorlalți. Ți se poate reproșa faptul că faci totul numai pentru îmbunătățirea imaginii tale publuce sau pentru a obține favoruri din partea unor persoane oficiale importante. Sănătatea este vulnerabilă, dar nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, decât în cazuri ce nu suportă amânare.   
Varsator
Prima parte a săptămânii este favorabilă segmentului domestic, astfel că ar fi bine să-ți programezi activități necesare casei, împreună cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit și pentru dialoguri pe teme patrimoniale. Persoana iubită sau copiii te vor solicita să le fii alături, fie într-o chestiune personală delicată, fie în activități distractive. Dozează-ți eforturile, astfel încât să rezolvi totul corect, la timp și împăcând pe toată lumea. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii.

Pesti
Luni și marți ai multe drumuri de făcut, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. De asemenea se vor evidenția întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Mulți te vor provoca la discuții indiscrete, dorind, sub o mască binevoitoare, să afle cât mai mult din viața ta personală și din planurile profesionale. Fii prudent și nu te lăsa ademenit de vorbe și gesturi mieroase. Ai putea avea senzația că participi la un dialog al surzilor. Ești destul de solicitat și acasă de către membrii familiei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 637

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 844

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 709

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

E timpul pentru un NOU ÎNCEPUT. Echinocțiul de Primăvară

16 Mar 2024 524

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888

Horoscop pentru joi, 14 martie 2024! Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale pentru una dintre zodii

14 Mar 2024 634

Horoscop pentru miercuri, 13 martie 2024. Iubirea plutește în aer pentru unul dintre nativi

13 Mar 2024 698

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 736

Horoscop pentru luni, 11 martie 2024. Dorința de comunicare este mare pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 585

Horoscop pentru duminică, 10 martie 2024. Odihna, compania celor dragi, prind bine pentru unii nativi

10 Mar 2024 613

Horoscop pentru vineri, 08 martie 2024. Se recomandă prudență si discernământ pentru unul dintre nativi

08 Mar 2024 627

Horoscop pentru joi, 07 martie 2024. Unul dintre nativi este animat de idealuri înalte

07 Mar 2024 703