Astrocafe.ro Mesaj de la corpul fizic

”Sunt spiritul corpului fizic, o entitate de energie ce intenționează de mult timp să comunice cu tine.

 Doresc să-ți transmit câteva mesaje importante, în această perioadă cu energii schimbătoare și mai dezechilibrate.

 În primul rând, aș dori să înțelegi că sunt un supercomputer, iubitor și reactiv,  dar NU eu sunt responsabil de rezultatele existente în viața ta.

Ce ți se întâmplă acum, suferința sau dificultățile cu care te confrunți, bolile sau blocajele, lipsa de energie sau de alte resurse nu au apărut din cauza mea.

 Eu sunt doar un instrument, o ustensilă super-performantă pe care ți-a împrumutat-o temporar, pentru viața asta, Divinul, atunci când ai ales să vii aici, pe Pământ, să trăiești o experiență încarnată.

 Scopul și funcțiile mele, de supercomputer Divin sunt să-ți spun mereu ADEVĂRUL suprem, în orice situație . De aceea îți trimit mesaje moment de moment și funcționez ca un sistem de navigație ce-ți permite să iei decizii conștiente și adaptate.

 Îți spun continuu când ceva îmi face bine sau îmi face rău, prin toate semnalele pe care ți le transmit.

Dacă ceva din ceea ce introduci în corp (mâncare, băutură, alte substanțe) nu sunt ceea ce am nevoie, îți semnalizez prin dureri, mucus, tuse, grețuri, vărsături sau alte manifestări clare.

Dacă văd că nu asculți de la primele semnale, le fac mai intense și mai puternice.

 De multe ori, am văzut că folosești substanțe să-mi închidă semnalele de alarmă. De câte ori iei o pastilă contra durerii sau contra febrei sau ”contra” oricărei alte stări neplăcute din corp, tu închizi un semnal de alarmă important, care te anunță că în interiorul computerului este ceva în neregulă.


 Este ca și cum ai scoate becul aprins de la bordul mașinii, care semnalizează că motorul este încins sau aprope de avarie și ai sta apoi liniștit, conducând mașina, sigur că ai reparat ”problema”.

 Semnalele pe care ți le transmit sunt de o mare acuratețe și instante.

Ai observat că de multe ori, doar te apropii de ceva ce nu ți-ar face bine și deja ai senzații ciudate și stranii, care te silesc să te oprești sau să te îndepărtezi.

Apar multe emoții, care și ele îți semnalizează starea mea de confort sau disconfort.

 Dacă faci ceva spre binele corpului și sufletului, atunci apar emoții pozitive, de bucurie, de împlinire, de satisfacție, chiar de entuziasm.

În schimb, dacă faci ceva în dauna corpului și sufletului, apar trăiri negative, tristețe, nemulțumire, iritare, nervozitate sau chiar depresie.

 Legăturile între gândurile, emoțiile tale și mine, corpul tău sunt extraordinare. Nici nu s-a format bine un gând negativ în creier, că a și apărut o emoție neplăcută și o contractură musculară, cu durere, începută undeva în interiorul meu.

 Corespunzător, un gând pozitiv despre orice, deschide larg aripile inimii tale, înainte chiar să pui în cuvinte acel gând. Și creează o stare de bine iar eu mă simt ușor și fericit.

 Acest tip de răspuns de mare finețe și acuratețe creează un magnetism în jurul tău, care va atrage spre tine ceea ce dorești și va respinge ceea ce nu-ți mai servește.

 Atragi oameni, atragi relații, atragi circumstanțe și diferite situații, funcție de magnetismul pe care îl transmiți în jur, prin gândurile, emoțiile și acțiunile tale.

Să fii recunoscător că poți să devii conștient și că ești informat despre aceste legături.

Pentru că părinții și bunicii tăi nu au știut nimic despre aceste funcții ale computerelor lor biologice și le-au folosit grosier.

Așa cum un băștinaș din junglă ar folosi un iPhone să spargă nuci cu el.

 Sunt un computer perfect proiectat să-ți furnizez mereu indicii fizice și emoționale despre ”alinierea” ta în energia lumii și despre conectarea ta la Divin.

Cât timp ești în legătura cu lumina inimii tale și cu energia Divinului din jurul tău, aproape că nu vei simți că ai un corp.

Cum te deconectezi și pierzi legătura fie cu Divinul interior (inima ta), fie cu lumina Divină din jur (Natura, Universul, Dumnezeu), cum încep semnalele de disconfort: dureri, suferință, tristețe, depresie.

 De multe ori, dai vina pe mine și mă faci răspunzător atât pentru durerile pe care le încerci (care ți se par prea multe), cât și pentru plăcerile trăite (care ți se par prea puține și niciodată îndeajuns).

 Te-aș ruga să faci un mic efort în această perioadă din an și să mă eliberezi de toate așteptările și judecățile tale.

 Nu te mai aștepta să rezist la infinit, cu mâncare proastă, fără odihnă și făcând activități plictisitoare, repetitive și care mă țin în posturi ce-mi fac rău.

Pentru că nu voi rezista.

Nu te mai aștepta să fiu alături de tine când ești plin de gânduri urâte și răspândești în jurul tău doar agitație, întuneric și nemulțumire.

Pentru că nu voi fi.

Nu te mai aștepta să mă poți repara dându-mi pastile sau tăiănd părți din mine, pentru că nu așa se produce vindecarea.

 Și nu mai fi atât de nemulțumit de cum arăt, de cum mă mișc și în general, de părul meu, de pielea mea, de aspectul general sau de orice detaliu.

Nu îmi mai injecta botox, nu îmi mai pune creme toxice pe piele, așteptându-te la rezultate miraculoase.

Încetează să mă ții în clor la piscinele în care stai ore bune, sau în fum de țigară și zgomote năucitoare în cluburile de noapte.

 Încetează să mai consideri emoțiile drept trăiri dăunătoare și să le amorțești cu mâncare, cu alcool, cu țigări, cafea, dulciuri, etnobotanice sau medicamente.

Emoțiile nu sunt dușmanii tăi.

Emoțiile nu îți controlează conștientizarea și nu îți influențează realitatea.

Ele doar TE INFORMEAZĂ despre vibrația gândurilor tale și despre deciziile pe care le iei în fiecare moment.

 De multe ori, ai senzația că eu, corpul, te atac și îți vreau răul.

De multe ori, mă tratezi ca pe dușmanul tău cel mai mare.

 Te porți foarte urât cu mine.

Mă neglijezi, mă abuzezi, mă obosești sau mă agresezi la propriu.

De câte ori te uiți în oglindă și ai un gând și emoții negative, mă simt abandonat, neglijat și desconsiderat.

 Te rog să îți reconsideri poziția față de mine, cât de repede cu putință.

Sunt un super-computer performant, un instrument menit să-ți indice Adevărul despre gândurile, emoțiile și acțiunile tale, din fiecare moment.

Dacă nu-ți place că-ți tot indic greșelile și deciziile care nu-mi fac bine, atunci poate iei hotărârea să oprești aceste acțiuni ce-ți fac rău.

 Dacă ai elibera toate judecățile cu privire la mine și te-ai întoarce către mine, cu inima deschisă, am putea să lucrăm împreună și să descoperim ce interesantă poate fi viața pe Pământ, trăită în lumina ADEVĂRULUIpropriului corp.

 Îți mulțumesc că mi-ai auzit Mesajul în această perioadă, dincolo de toate bruierile și mesajele comerciale ale lumii.Eu nu vând și nu cumpăr nimic, am nevoie doar de un utilizator conștient de abilitățile pe care le am, care să descopere fel și fel de detalii despre mine, pe care nici măcar nu și le imaginează.

 Sunt supercomputerul Divin, corpul încredințat ție la venirea pe pământ, și îți mulțumesc că reiei contactul cu mine.

Mi-a lipsit comunicarea cu tine și îmi era foarte dor să lucrăm împreună.

Îți doresc Sărbători de iarnă conștiente și PREZENȚĂ!”

V-am transmis acest mesaj primit de la Înțelepciunea Corpului Fizic, o entitate energetică ce dorește de mult să comunice cu fiecare dintre noi.

Și acum în preajma zilei magice de Sf Andrei, a găsit canalul deschis să-și poată face comunicarea.

Începând de pe 1 decembrie, intrăm în cea mai curățătoare și detoxifiantă perioadă dinainte de Sărbători.

Pe 3 Decembrie, la Super-luna plină, vom avea un maxim de eliberări și eliminări de fel și fel de toxine emoționale și energii negative, iar apoi, următoarele 2 săptămâni, către Solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie, se pot face alte curățenii și eliminări.

Intensificați măsurile de post și detoxifiere. Este cea mai bună și eficientă perioadă de eliberare de toxine din întregul an.

Ajutați corpul să-și facă o ultimă curățenie înainte de începerea propriu-zisă a iernii și de intrarea Naturii în stagnarea hibernală.

Faceți-vă inclusiv curățenie în case, eliberați-vă de lucrurile vechi, curățați sertarele, birourile, mașinile, locurile la serviciu, peste tot unde simțiți stagnare și dezordine; faceți un efort să aranjați și să dereticați.

Pregătiți-vă să încheiați acest an calendaristic, făcându-vă mici bilanțuri, apreciind evoluția avută și lecțiile învățate și eliberând tot ceea ce nu vă mai servește și orice vechitură.

Vă doresc tuturor spor la eliberări și curățenii,

Suntem împreună și ne ”aliniem” cu energia de curățenie a Naturii.

Cu iubire,
Sorina

http://www.centrulnatura.ro/mesaj-de-la-corpul-fizic/

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice CJC organizează o nouă achiziție pentru reabilitarea bazinelor de tratament de la secția de Balneologie din Eforie-Sud

12 Mar 2024 577

Licitații publice CJC cumpără servicii de dirigenție de șantier pentru lucrările la bazinele din secția de recuperare medicală de la Eforie Sud

10 Mar 2024 411

Licitații publice CJC organizează achiziție pentru reabilitarea bazinelor de tratament de la secția de Balneologie din Eforie-Sud

05 Sep 2023 869

Persoană fizică, anunț privind începerea lucrărilor de desființare C1 și C2 anexe parter

30 Jun 2023 715

Universitatea „Ovidius” Constanța Facultatea de Educație Fizică și Sport organizează două conferințe internaționale științifice

12 May 2023 1176

Workshop despre cercetarea aplicativă doctorală în contextul provocărilor actuale, la Universitatea Ovidius din Constanța

04 May 2023 791

Bloc de 8 etaje în Mamaia, ridicat de fiica unui cunoscut om de afaceri constănțean

01 Feb 2023 2113

#ConstanțaEsteBine Ziua 353 – 19.12.2022 Astăzi sărbătoresc abilitățile

19 Dec 2022 1350

#ConstanțaEsteBine Ziua 205 – 24.07.2022 Astăzi sărbătoresc Respirația

24 Jul 2022 1432

Cât știm și ce cunoaștem despre mintea noastră?

20 Jun 2022 1199

#ConstanțaEsteBine Ziua 67 – 8.03.2022 Astăzi sărbătoresc feminitatea

08 Mar 2022 1398

#ConstanțaEsteBine 365 zile de Sărbătoare în 2022. Ziua 12 – 12.01.2022. Astăzi sărbătoresc flexibilitatea

12 Jan 2022 1460

Universitatea Ovidius din Constanța a decernat titlul de Professor Honoris Causa doctorului farmacist Alexander Schenk

04 Nov 2021 1445

Centrulnatura.ro Corpul omenesc bine tratat și bine hrănit

28 Oct 2021 2484

centrulnatura.ro Suntem minunați, suntem extraordinari, suntem speciali

16 Sep 2021 2103