Centrul natura Săptămâna ”achitării datoriilor” 1-7 februarie 2016

Am lucrat intensiv pe partea interioară, în Săptămâna ”oglindirii”, descoperind în interiorul meu multe nivele de echilibrat și de integrat
Vremea friguroasă mi-a permis repausul prelungit în casă și m-a pus ”forțat” în situații de reflexie și de evaluare a stărilor apărute.

Alimentația a continuat să fie echilibrată, frigul de afară a cerut repetat alimente consistente, precum nuca de cocos, avocado sau măslinele (nesărate), dar și multe fructe mai ”consistente”, precum banane, lychee (care au fost extrem de bune, la multe super-market-uri), curmale și smochine sau alte fructe uscate.

Am realizat că duc după mine multe lucruri începute și neterminate, proiecte și intenții, ”fire” de legături cu diferiți oameni – care nu au fost niciodată tăiate.
Am realizat că în decursul vieții mele ”inconștiente” din primii 40 de ani de viață, am reușit să fac numeroase ”datorii” energetice – făcând promisiuni pe care nu le-am putut onora, începând activități pe care nu le-am mai dus la bun final și inițiind proiecte, niciodată terminate.

Unele dintre ele sunt niște fleacuri, aparent (m-am înscris la un curs on-line, l-am început și nu l-am terminat) – dar au rămas acolo ”agățate” – atașate etichetei de ”neterminare”, alături de multe altele.

Am început să lucrez la cărți și articole, pe care nu le-am finalizat – dar nici nu le-am șters complet din calculator – lăsându-le acolo ”că cine știe…..

M-am trezit cu multe lucruri în magazie și în dulapuri, pe care nu le folosesc, dar pe care le țin acolo ”că nu se știe”…. (parcă o aud pe bunica mea, plecată la îngeri din copilăria mea, și trecută prin perioade cumplite de restriște financiară și alimentară la viața ei).

DAR EU NU MAI SUNT BUNICA MEA.
NU MAI SUNT NICI MĂCAR PĂRINȚII MEI.
”ADEVĂRURILE” LOR NU MAI SUNT ADEVĂRURILE MELE.
Realitatea în care au trăit ei NU MAI ESTE realitatea în care trăiesc eu.

Și atunci de ce mai folosesc ”programele” informaționale preluate de la ei?
Doar pentru că au fost ”încărcate” în programul meu de calculator numit ”MINTEA RAȚIONALĂ” și se derulează automat?

Este adevărat că am primit cele mai multe dintre programele de la ”înaintașii mei” în copilărie, în perioada ”inconștientă” a vieții mele, în care am trăit ”în transă” și am fost ”programată” automat de indicațiile lor.
Dar asta nu înseamnă că odată cu noua conștientizare nu pot să încep eforturile de a identifica CE NU MAI DORESC din vechile programe care încă ”rulează” (asta am și făcut întreaga săptămână anterioară – le-am OBSERVAT cum funcționează – la fiecare mică provocare!).

Rezultatul ”SĂPTĂMÂNII OGLINDIRII” – a fost să identificarea existenței unor programe interioare ”subliminale” care ”îmi mănâncă” degeaba spațiul de pe hard-disk – din MEMORIE și din ENERGIA interioară a corpului.
Forțajele” din viața mea au dus la grabă și goană, la pripeală și precipitare – și la multe decizii nu benefice pentru propria mea energie. În acest fel am început diferite proiecte și am pornit unele drumuri – pe care ulterior n-am mai continuat să merg, dar nici nu le-am „închis”.
Am lăsat să existe diferite ”programe” interioare incomplete care îmi ”ocupă spațiu” și ”mănâncă energie”, fără să-mi aducă nici un beneficiu.
Și odată ce am luat la cunoștință de existența lor – am decis să încep procesul de îndepărtare a lor.

Nu există program informațional să nu poată fi îndepărtat, șters sau înlocuit.
Există doar necunoașterea celui care lucrează cu informația.
Am văzut ”vrăjitori” – informaticieni care puteau face orice, dacâ aveau acces la un calculator.

Același lucru îl încercăm și noi în Strategia SĂNĂTATE 5D: să avem ”acces” la programele din interiorul corpului și minții noastre – și să le ”re-aranjăm”.

Așadar – de 2 zile tot simt nevoia să ”mai șterg din datorii”.
Să ”închei” lucruri începute în trecut și care încă se mai derulează în prezent, deși ar fi trebuit de mult încheiate.
Multe dintre acestea fiind legate de emoții și gânduri care simt că NU SUNT ALE MELE – ci au fost PRELUATE de la înaintașii mei.

Vă mai spuneam și în alte articole – că ființele umane NU SUNT FOARTE BUNE LA ÎNCHEIERI – la ”rămas bun” – la ”FINALIZĂRI”.
Tuturor le place să ”înceapă” și la foarte puțini le place ”să termine”


(cu excepția elevilor -care abia așteaptă să se termine orele de școală!).

Posibil ca FRICA DE MOARTE – care este un program parazit puternic din creierul nostru – să aibă de-a face cu această ”șovăială” de a termina lucruri, de a încheia, de a finaliza, de a lăsa în urmă și a merge mai departe.

Pentru că orice ”încheiere” și orice ”terminare” presupune ”o moarte” (simbolică) a ceva.

Dacă ne uităm cu alți ochi la MOARTE – și schimbăm ”ochelarii” prin care o privim – numind-o ”schimbarea de formă” sau ”trecerea” – poate vom reuși să percepem diferit și alte procese din viața noastră.

Oricum, Natura ne prinde în ritmurile sale obișnuite – ce presupun ÎNCEPUTURI și SFÂRȘITURI repetitive.
Ziua începe și se sfârșește.
Anotimpurile încep și se sfârșesc.


Furtunile vin și pleacă.
La fel și norii, la fel și ploaia sau zăpada.

Natura ne arată cât de simple sunt evoluțiile între stări – și cum atât începuturile, cât și finalurile, fac parte din MERSUL ENERGIEI pe planeta Pământ.

Săptămâna ”achitării datoriilor” vă invită să identificați măcar un proiect, o relație, o treabă, o sarcină – pe care ați început-o de mult și pentru care nu ați găsit niciodată timp, până acum – și să o FINALIZAȚI.
Să terminați ceva început și neterminat.

Poate să fie orice, de la o curățenie temeinică în casa dv (pe care demult doriți să o faceți și nu găsiți niciodată timp pentru ea) – de la scrierea unei scrisori de lămurire către cineva, sau o discuție clarificatoare cu o persoană – și până la finalizarea unor lecții începute și neterminate sau doar schimbarea unor haine vechi cu unele noi și aruncarea (sau donarea) celor vechi.

Am descoperit și eu în garderoba mea multe haine cu ”încărcătură” emoțională, de care nu îndrăzneam să mă despart – fie cadouri de la persoane apropiate, fie purtate în anumite circumstanțe ale vieții mele.
Dar energia acelor haine nu mai ”concorda” cu energia mea actuală.
La fel, doream să mă ”depărtez” de energia persoanelor ce mi-au dăruit hainele sau obiectele respective – pentru a ”mă putea simți mai bine pe mine”.

Nu înseamnă că nu mai iubesc, respect persoana respectivă și sau că nu mai doresc relația respectivă.
Ci înseamnă doar că am nevoie SĂ MĂ DEFINESC MAI BINE PE MINE, pentru a putea să realizez CINE și CÂT SUNT EU, și CINE ȘI CÂT este cealaltă persoană care relaționează cu mine.
Când granițele noastre de ”întrepătrundere” vor fi bine definite și când voi știi exact cine și cum sunt, voi reacționa mult mai eficient și mai armonios în relația cu celălalt. Nu va mai fi nevoie să scot ”apărările” energetice și să pierd energie cu presupuneri inutile (”oare ce-o fi vrut să spună cu asta?”).

Personal, mi-am propus pentru săptămâna ”achitării datoriilor” să rezolv câteva treburi ”agățate” de ceva timp și pe care le tărâsc de prea mult timp după mine, atât în plan personal, cât și profesional.
Printre altele și finalizarea unei cărți la care tot lucrez de ceva timp – și mereu o dau la o parte cu săptămânile, pentru că tot altele au prioritate.

Ca să pot face demersul de ”achitare a datoriilor” – am nevoie de EFICIENȚĂ maximă.
Și știți ce înseamnă asta, nu?
CONSUM MINIM DE ENERGIE și OBȚINERE DE REZULTATE MAXIME.

Una dintre frazele favorite ale mele din Manualul Școlii Sănătate 5D este:
CÂND ÎNVEȚI CĂ POȚI FACE MAI MULT CU MAI PUȚIN – ATUNCI VEI FI CAPABIL SĂ FACI MAI PUȚIN ȘI SĂ PRIMEȘTI MAI MULT.

Aceasta este ”regula” de funcționare a Naturii: efort minim cu efect maxim.
Este exact invers față de oameni.

Pentru a putea intra în ritmul Naturii – săptămâna care vine intenționez să respect regulile corpului fizic:

  • Culcare seara până în ora 10.00 – pentru odihnă eficientă peste noapte
  • Oprirea mâncării după ora 18.00 – pentru a nu încărca ficatul
  • Oprirea calculatorului cu 2 ore înainte de culcare, pentru ca ochii și creierul să aibă timp să se relaxeze.
  • Mișcare fizică zilnică, pentru a contracara efectul stagnării și statului jos
  • Dieta simplă și cât mai ușoară pentru corp (adaptată la temperatura de afară)
  • Echilibrarea ritmului repaus – muncă.

Practic, este o continuare a zilelor de ”Respect pentru corp” – dar duse la o altă etapă – cea în care începem să curățăm și nivelul ”energiei” corpului (mult încărcat de orice ”datorie” energetică care stă agățată acolo!).

Vă doresc tuturor să aveți experiențe interesante și să continuați procesul de vindecare – de ”curățenie” – de eliminare!
Luna în scădere – care ne va ajuta întreaga săptămână – este alături de toți cei care aleg acum să facă orice în domeniul ”curățeniei” și ”eliberării”!

Să aveți zile minunate, cu revelații și multe învățăminte!
Și să ne re-auzim cu toții mai ”ușori” energetic și mai vibranți – duminica următoare!

Cu iubire, tuturor,
Sorina Soescu

http://www.centrulnatura.ro/saptamana-achitarii-datoriilor/


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 10. 18 aprilie 2024. Suntem în creștere de presiune atmosferică

18 Apr 2024 316

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9 .17 aprilie 2024. Ne aflăm în plin val de lună în creștere

17 Apr 2024 350

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua – ziua 7. 15 aprilie 2024. Începem o săptămână de lună în creștere intensă

15 Apr 2024 357

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 6 14 aprilie 2024 Sunteți în pline energii de vârtej și schimbări?

14 Apr 2024 397

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 431

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 10 4.04.2024 Astăzi este despre 4 (patru), structură și ordine

04 Apr 2024 563

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 aprilie 2024. Mijlocul portalului eclipselor și în plin tranzit de Mercur retrograd

02 Apr 2024 514

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea 1 – ziua 6. 31 martie 2024. Finalul oficial al perioadei de ”întuneric” mai lung

31 Mar 2024 479

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 3. 28 martie 2024. Valul de energie al eclipselor intensifică energia foarte tulbure

28 Mar 2024 492

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 14. 24 martie 2024. Ce zi mai bună de început o provocare sau un proiect nou, dacă nu astăzi?

24 Mar 2024 559

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 11. 21 martie 2024. Suntem la mijlocul unei săptămâni provocatoare

21 Mar 2024 449

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 10 20 martie 2024 Energia Echinocțiului se simte din plin

20 Mar 2024 514

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 8. 18 martie 2024. Astăzi este despre doza de joacă

18 Mar 2024 488

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 7 17 martie 2024 Bine v-am regăsit într-o zi de odihnă și de conexiune cu Sufletul

17 Mar 2024 507

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 5. 15 martie 2024. Energia își continuă evoluția sa ascendentă

15 Mar 2024 531