Perioada aerului 3



I lost myself trying to please everyone else.

Now I‘m losing everyone while I’m finding myself.

M-am pierdut pe mine însămi încercând să fac pe plac tuturor.

Acum, îi pierd pe toți ceilalți în timp ce mă regăsesc pe mine.

Am simțit nevoia să respir profund, toată săptămâna care a trecut.

Am respirat aerul rece care a fost afară, la începutul săptămânii trecute, dar și aerul curat din zilele însorite din ultima perioadă.

Și am savurat la maxim fructele din acest sezon – kaki, cherimoya (de Spania), dulci și catifelate, litchi, alături de citricele dulci și zemoase, și fructele ”obișnuite” tip mere, pere, struguri, banane sau ananas.

Și am primit mesajul cu care am început acest articol, venit de la un grup de oameni ce se ocupă de detoxifiere (și dietă simplă).

Fructele ne ajută să VEDEM mai bine totul în viața noastră.


La toate nivelele.

Ne ajută să VEDEM mai bine cine ne sunt adevărații prieteni și suporteri și cine ne iubește, cu adevărat.

Ne ajută să se îndepărteze de noi toți cei care se folosesc de noi, pentru a-și juca propria piesă de teatru și ne folosesc doar pe post de ”figuranți de serviciu”.

Fructele ne ajută să vedem mai bine ce probleme REALE are corpul nostru fizic. Dacă vă simțiți rău după ce mâncați fructe – de cele mai multe ori este evident că expuneți o problemă existentă (colon iritabil, ficat slăbit, pancreas neadaptat, suprarenale slăbite etc) – care devine ”mai audibilă”.

Nu fructele produc ”relele” din viața noastră.

Ele sunt acolo – ASCUNSE – ACOPERITE – MASCATE de ”amorțeala” hranei gătite și a ”circului” constant al ”spectacolelor” ieftine cu care sunt încărcate viețile noastre.

Sărbătorile de iarnă prilejuiesc multe manipulări mentale ale oamenilor.

Și cu ocazia lor, a ”Sărbătorilor” – ne gândim la foarte multe ”șabloane” mentale – în niciun caz la detoxifiere – la cumpătare – la vindecare sau la consum de fructe!

Aceste ”valori” sunt ULTIMELE ce ne vin în minte, acum, în perioada Sărbătorilor!

Totul în jurul nostru ne îmbie la LĂCOMIE – LA CONSUM – LA EXAGERARE – la cheltuială – la SUPRA-SUPRA – încărcare (a corpului sau caselor).

Privesc din poziție de OBSERVATOR și de consumator de fructe – și văd mai bine ca niciodată – cum majoritatea vieții ființelor umane se învârte în jurul ”pântecelor”.

Și pentru că eu aleg să nu mai pun masa încărcată cu bucate în centrul Sărbătorilor sau vieții mele – ceilalți aleg să nu mai împărtășească cu mine o viață lipsită de ”bunătățile” familiare.

Fructele au ”curățat” mult din mizeriile din corpul meu – dar în același timp – au eliberat foarte mult spațiu în relațiile mele și în tot ce reprezintă viața mea.

Întocmai precum vântul sau o tornadă ”curăță” Natura de tot ce era uscat sau pe moarte, la fel s-au întâmplat lucrurile în ultimii 4 ani ai vieții mele, de când fructele au intrat puternic în strategia de detoxifiere din viața mea.

Și nu doar că ”au curățat”, dar în același timp, m-au ajutat să văd totul mai clar – și mai ales – să mă văd pe mine mai clar.

M-am re-descoperit și mai ales am re-învățat să trăiesc fiind eu însămi.

Am învățat că CEA MAI IMPORTANTĂ RELAȚIE DIN VIAȚA MEA ESTE RELAȚIA CU MINE ÎNSĂMI.

Am analizat detaliat această relație și am realizat cum o viață întreagă am ”strâmbat-o”, ”machiat-o” și ”cosmetizat-o” pentru a se potrivi așteptărilor celor din jurul meu (în special celor apropiați, celor considerați ”dragi” mie).

Am descoperit cum în tot acest proces de ”a place celorlalți” și  a cerși aprobare și iubire de la ei, m-am depărtat din ce în ce mai mult de mine însămi și m-am pierdut pe mine însămi.

Am trăit ani de zile fără să mai știu CINE SUNT, CE-MI PLACE cu adevărat să fiu și să fac și mai ales, CE-MI ADUCE realmente bucurie.

M-am obișnuit să fiu mulțumită cu mulțumirile și bucuriile pe care le aduceam celorlalți și am căutat să tot dăruiesc (din mine, de la mine) pentru că am crezut că mulțumindu-i pe ceilalți, voi fi și eu mulțumită (și fericită).

Fructele m-au ajutat să spulber aceste iluzii și măști în care mi-am trăit cea mai mare parte din viață.

Fructele au venit ca un adevărat ”taifun” în viața mea – și au ”curățat” – cu puterea energiei luminoase concentrate în ele – toate măștile, toate compensările și toate ”cosmetizările” după care m-am ascuns de atâta timp.

Încetul cu încetul, mi-am reamintit CINE SUNT.

Mi-am reamintit CINE NU SUNT și CINE NU VREAU SA FIU.

Și am recăpătat putere să pot trăi realmente ca fiind EU ÎNSĂMI.

Mi-am re-amintit cine sunt și cât de importantă (și vitală) este RELAȚIA CU MINE ÎNSĂMI.

Și mi-am reamintit că dacă eu ALEG să-mi împart viața cu cineva, să am relații cu alte persoane, tot eu ALEG ca aceste relații să-mi umple viața de bucurie, de energie pozitivă, să mă facă să râd, să mă facă să mă simt VIE.

Am acceptat o viață întreagă să mențin relații cu persoane care mă făceau să mă simt groaznic, după interacțiunea cu ele.

Mulți dintre membrii familiei mele mă ”epuizau” energetic la propriu, după interacțiunea directă cu ei.

Și am ales să petrec FOARTE PUȚIN timp cu ei, și numai ocazional.

FAMILIA MEA REALĂ este FAMILIA MEA ENERGETICĂ, ”tribul” de oameni asemenea mie, cu aspirații ca ale mele, cu dorințe și pasiuni comune, cu nevoi asemănătoare și mai ales, fructarieni devotați!

Pot din ce în ce mai puțin să petrec timp în compania celor ce au alte alegeri culinare.

Nu intenționez nici să judec pe nimeni și mai ales, nu mai vreau să folosesc termenii de ”bine” sau ”rău” când este vorba despre alimentație.

Fiecare este liber să aleagă ce dorește, când dorește, cum dorește.

În același timp, și eu sunt liberă să-mi aleg drumul – și sunt liberă să-l urmez – indiferent unde mă duce acesta.

Dacă este să mă depărteze complet de vechea mea viață, este absolut în regulă!

M-am obișnuit cu aceste ”curățenii” și m-am obișnuit cu profunzimea la care mă ghidează procesul.

Am experimentat de curând o perioadă experimentală de 14 zile doar cu suc de struguri – și am trăit cele mai profunde și revelatorii trăiri ale ultimilor 4 ani.

Am oprit procesul pentru că viteza și implicațiile lui m-au luat prin suprindere și nu am fost pregătită să schimb atât de radical viața, așa cum este acum.

Dar înțeleg că VINDECAREA reală trece prin aceste porți de transformări fundamentale – și că ALEGERILE pe care le facem presupun uneori transformări profunde.

Săptămâna care urmează începe cu o lună plină – ultima din acest an calendaristic, 2016.

Urmează o altă săptămână puternică energetic, ce ne va ajuta să încheiem un an mai mult decât interesant – ce ne-a apropiat pe fiecare dintre noi de adevăruri interioare și de revelații vindecătoare.

Vă propun ca în această ultimă săptămână a ”AERULUI” să continuați să petreceți cât mai mult timp în aer liber, să ieșiți în parcuri și în locuri naturale atrăgătoare, să profitați de zilele plăcute din decembrie, înaintea venirii frigului.

Începeți să faceți BILANȚUL anului care a trecut și să vă reamintiți CURĂȚENIILE care s-au produs în viețile voastre.

CE A DISPĂRUT DIN VIAȚA VOASTRĂ, anul aceasta (2016)?

Ce (sau cine) a plecat / dispărut?

Ce s-a ”curățat” din casele voastre, din mințile voastre, din obiceiurile voastre, din convingerile voastre?

Ce loc liber s-a mai creat în voi, în viața voastră – în 2016?

AERUL este cel care ne învață mișcarea, schimbarea, curățarea, eliberarea.

Lecția AERULUI a fost una de lungă durată – ne-au trebuit 2 săptămâni să o aprofundăm, dar a meritat din plin.

Lecția AERULUI – a venit ”la pachet” cu prezența fructelor, a apelor, a pământului și a soarelui / focului – celelalte ”elemente” ce formează înțelegerea drumului detoxifierii.

AERUL curăță și eliberează.

LOCUL LIBER care rămâne întotdeauna după o curățenie – este POTENȚIALUL ÎNOIRII ce urmează.

Nu poate intra nimic nou (în mințile noastre, în corpurile noastre, în viața noastră, în casa noastră) dacă nu eliberăm spațiul de vechiturile sau stagnările existente acolo.

Vă doresc tuturor să aveți o altă săptămână la fel de pasionantă ca și până acum, în care să realizați micul bilanț al vieții și să mulțumiți în special RELAȚIEI CU VOI ÎNȘIVĂ – și PRIETENULUI VOSTRU CEL MAI BUN: VOUĂ ÎNȘIVĂ!

Te iubesc. Te iubesc cu adevărat. Tu, cel din oglindă, te iubesc cu adevărat!

O săptămână magică tuturor,

Cu iubire,

Sorina

http://www.centrulnatura.ro/perioada-aerului-3/

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9 .17 aprilie 2024. Ne aflăm în plin val de lună în creștere

17 Apr 2024 320

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua – ziua 7. 15 aprilie 2024. Începem o săptămână de lună în creștere intensă

15 Apr 2024 352

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 6 14 aprilie 2024 Sunteți în pline energii de vârtej și schimbări?

14 Apr 2024 389

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 427

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 10 4.04.2024 Astăzi este despre 4 (patru), structură și ordine

04 Apr 2024 554

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 8. 2 aprilie 2024. Mijlocul portalului eclipselor și în plin tranzit de Mercur retrograd

02 Apr 2024 507

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea 1 – ziua 6. 31 martie 2024. Finalul oficial al perioadei de ”întuneric” mai lung

31 Mar 2024 474

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 3. 28 martie 2024. Valul de energie al eclipselor intensifică energia foarte tulbure

28 Mar 2024 487

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 14. 24 martie 2024. Ce zi mai bună de început o provocare sau un proiect nou, dacă nu astăzi?

24 Mar 2024 553

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 11. 21 martie 2024. Suntem la mijlocul unei săptămâni provocatoare

21 Mar 2024 443

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 10 20 martie 2024 Energia Echinocțiului se simte din plin

20 Mar 2024 509

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 8. 18 martie 2024. Astăzi este despre doza de joacă

18 Mar 2024 481

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 7 17 martie 2024 Bine v-am regăsit într-o zi de odihnă și de conexiune cu Sufletul

17 Mar 2024 503

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 5. 15 martie 2024. Energia își continuă evoluția sa ascendentă

15 Mar 2024 528

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 4 14 martie 2024 Energia lunii în creștere începe să se simtă

14 Mar 2024 535