Saptamana PERLEI



AROMELE
și MUZICA m-au însoțit continuu în ultimele săptămâni – susținându-mă să folosesc TOATE SIMȚURILE pentru echilibrarea energiei.

Schimbările pe care le-am resimțit în energia lumii și a corpului au fost mari – întrucât în lume este o perioadă de schimbare – întreaga planetă trecând prin intense și mari modificări energetice.

Și nu este vorba doar de schimbarea anotimpurilor, pe care oricum o resimțim din ce în ce mai intens, de la an la an – ci este vorba despre o și mai mare schimbare energetică – la nivelul întregii porțiuni de Univers în care se află sistemul solar.

Dar să nu ne îndepărtăm prea tare de Microcosmosul reprezentat de corpul uman, pentru că orice se întâmplă la nivelul Macrocosmosului, se manifestă și în Microcosmos, ”precum sus, așa și jos”, după cum spune o străveche lege a energiilor.

Și ne este mai ușor să ne studiem propriul corp, decât să tot  ne chinuim să studiem depărtări de neconceput pentru mintea noastră.

Corpul nostru este influențat major de toate schimbările din jur.

Cu siguranță ați remarcat  în ultimele 7-10 zile intensificarea ”eliminărilor” de toate felurile : câți nu ați suferit de ”răceli”, de ”nas curgând” sau ”dureri de gât”, de tuse sau strănuturi fără oprire, de ”enteroviroze” cu durată de zile întregi (cu diaree și vărsături, cu greață și stare de slăbiciune masivă) sau chiar de dureri de cap, ”meningite” și alte inflamații intense în zona capului, sau poate de erupții pe piele, sau doar mâncărimi înfiorătoare – care nu sunt altceva decât eliminări de limfă toxică la diferite nivele.

Energia schimbătoare a Pământului și influența Lunii și a celorlalte planete a fost (și este încă) FOARTE INTENSĂ!

Și dacă ați fost suficient de norocoși să nu treceți prin episoade de eliminări fizice (sau NU Neapărat norocoși, ci SUFICIENT DE DISCIPLINAȚI cu propria dietă și stil de viață – astfel încât corpul să NU AIBĂ NEVOIE de eliminări fizice de toxine!), este posibil să fi trecut prin ”eliminări emoționale” sau ”mentale”.

Poate v-ați trezit trăind o anumită stare emoțională (nemulțumire, frustrare, agitație, furie, iritare, plictiseală, nerăbdare etc etc) fără o cauză clară și imediată – și ați JUDECAT această stare emoțională ca fiind ”rea” și ”indezirabilă”.

Dar orice stare emoțională este doar UN VAL DE ELIBERARE interioară – și dacă reușiți să rezistați tentației de a o analiza, judeca și categorisi drept ”buna” sau ”rea” – și-i permiteți doar să TREACĂ (exact ca unui val) – veți descoperi cum starea respectivă DISPARE DE LA SINE.

AȘA CUM APAREAȘA DISPARE!

Și MINTEA a făcut eliberări și multe eliminări – așa că este posibil să fi fost ”bântuit” de multe amintiri – și de multe re-trăiri din trecut – sau actuale – sau poate v-ați trezit înecat în ”planuri pentru viitor” – așa încât – trăirea prezentă a fost realmente dată la o parte!

Da, LUNA PLINĂ de pe 16 septembrie – și apropierea Echinocțiului de toamnă, pe care îl vom marca pe 23 septembrie – a intensificat la maxim ENERGIA ELIBERĂRILOR și ELIMINĂRILOR.

CEEA CE ÎNSEAMNĂ CEA MAI BUNĂ VESTE PENTRU NOI TOȚI:

GATA!

A TRECUT TRANZITUL DE ELIMINARE.

DATORIILE” noastre AU FOST PLĂTITE.

GATA!

Nu mai este nevoie să faceți nimic, să acționați în vreun fel, să vă judecați  sau să vă tot străduiți ”să întreprindeți/schimba ceva”.

GATA!

EFORTURILE S-AU ÎNCHEIAT.

Și ”premiul” pentru noi toți este PERLA.

PERLA INTERIOARĂ.  LUMINA PERLEI.

De câteva zile se tot învârte în jurul meu ENERGIA PERLEI.

Am primit de curând o mică brățară de ”perle” de la niște măicuțe (nu contează că nu sunt chiar ”perle” adevărate, simbolica este aceeași!) și ea m-a însoțit în ultimele săptămâni ca și obiect de susținere energetică.

Am tot citit și auzit despre perle.

M-au tot atras diferite ”reclame” sau afișe în care femeile respective purtau fie cercei de perle, fie coliere / brățări de perle.

PERLA – ca energie – s-a tot apropiat de mine cu mesajul ei discret.

Perla este un produs mineral care apare în interiorul unei entități animale.

Așa cum știm, perlele sunt produse de anumite scoici, atunci când în interiorul lor pătrund particule de nisip sau de alte substanțe – și irită miezul delicat al scoicii. Pentru ca să se apere, aceasta începe să acopere particula iritantă cu straturi de sidef, dispuse unul peste altul – și astfel se construiește minunăția numită PERLĂ.

Dintotdeauna ființele umane au fost fascinate de perle – și prețuirea acestora continuă în prezent. În orice bijuterie, produsele din perle ”autentice” sunt extrem de valoroase și de scumpe.

Dar și extrem de căutate și de râvnite – de majoritatea femeilor – dar nu numai!

Am tot căutat informații despre SIMBOLISTICA PERLEI – pentru a înțelege puțin mesajul care mi-a venit – cu o forță irezistibilă.

Perla a fost dintotdeauna simbolul SPIRITULUI.

Munca spirituală a fost dintotdeauna denumită ”creșterea unei perle”.

Fiecare efort pe care îl facem pentru a ne re-conecta cu noi înșine și a ne cunoaște pe noi înșine determină recunoașterea ESENȚEI LUMINOASE interioare – și ”creșterea” PERLEI LUMINOASE a sufletului nostru.

În timp ce scriam cele de mai sus – am avut imaginea unui colier uriaș de perle, în care fiecare dintre cei pe care îi cunosc se transformase într-o perlă netedă, albă, perfectă, lucioasă și strălucitoare.

Fiecare dintre noi ESTE O PERLĂ, formată în interiorul carcasei corpului uman – datorită IRITAȚIEI produse de conflictul interior al fiecăruia.

Fiecare dintre noi are o LECȚIE DE VIAȚĂ pentru care a venit pe pământ, iar această lecție a fost învățată prin SUFERINȚĂ și prin DURERE.

Dar pentru a se ”apăra” de suferință și durere, Sufletul fiecăruia a ghidat parcursul vieții astfel încât fiecare dintre noi să crească, să devină mai înțelept, să înțeleagă mai multe despre ce se întâmplă, să experimenteze și să cunoască diferite posibilități – și în decursul acestui proces de EVOLUȚIE – să ”construiască” și să devină O PERLĂ LUMINOASĂ, o  entitate PERFECT SFERICĂ – translucidă, radiantă și întreagă.

Fără ”iritația” declanșată de SUFERINȚĂ și DURERENU AR FI APĂRUT PERLA!

Iar apariția atâtor perle – permite realizarea celor mai uimitoare COLIERE DE PERLE vreodată văzute de cineva.

Noi toți – îmbrățișăm mama Pământ ca un colier de perle luminos – și-i transmitem IUBIREA și RECUNOȘTINȚA NOASTRĂ.

Vă propun ca întreaga săptămână care vine sa ne înconjurăm de SIMBOLICA PERLELOR – sub toate formele.

Pentru toate doamnele – dacă vă face plăcere și vi se potrivește – vă invităm să vă bucurați de bijuteriile din perle (reale sau ”contrafăcute” – NU CONTEAZĂ) – putând să vă mulțimiți doar cu simpli cercei de perle – sau purtând întregul ”comple” cu cercei, colier, inel și brățară.

Cum simțiți nevoia și cum există posibilitatea.

Sau pentru doamne și domni – dacă nu simțiți nevoia de bijuterii – doar încercați să găsiți un obiect care să includă simbolica perlei – de la o mică bijuterie de birou, până la un ceas decorat cu perle sau orice altceva (o fotografie – o imagine pe screensaver – orice!) – pe care să-l contemplați ocazional, în cursul săptămânii care urmează.

Perla este simbolul FEMINITĂȚII – și  a energiei APEI (feminine, prin definiție).

Atât femeile, cât și bărbați – dețin în interiorul lor atât energia FEMININĂ, cât și cea MASCULINĂ.

Perla este și simbolul PERFECȚIUNII – fiind considerată o sferă perfectă, fără niciun defect, fără nicio greșeală.

Este simbolul ZEIȚEI – a feminității PERFECTE – și a CREATOAREI.

Perla este MATERIE ORGANICĂ – cu aparență de MATERIE ANORGANICĂ – adică VIUL ascuns în interiorul MATERIEI MOARTE. Spiritul din interiorul Corpului.

Perla este și simbolul PURITĂȚII și INOCENȚEI – fiind adesea folosită în decorarea rochiei mireselor.

Perla este și simbolul INCORUPTIBILITĂȚII – al lipsei oricărei NEVOIE – al SUFICIENȚEI. Un colier de perle NU ARE NEVOIE de niciun adaus – pentru că ESTE CEEA CE ESTE – FRUMUSEȚEA PURĂ.

SIMPLITATE , PERFECȚIUNE  ȘI FRUMUSEȚE – acesta este MESAJUL PERLEI.

Sunt opere de artă dedicate PERLEI (cunoașteți celebrul tablou a lui Vermeer – Fata cu cercel din perla?). PERLA nu este doar bijuteria fetei – ci ESTE chiar fata, care a pozat pe un fond întunecat, pentru a se remarca mai bine LUMINA din interiorul ei!

În multe societăți din istorie, precum în epoca Bizanțului – purtarea perlelor era restricționată la familiile regale. Odată ce locuitorii asiatici au învățat cum să creeze perle de cultură – PERLELE au devenit bijuterii accesibile majorității oamenilor.

Locuitorii din China antică considerau că perlele purtate de o persoană o protejau de foc și de ”dragoni” (interesant este că ”dragonii” sunt simbolurile EGO-ului – a ”șerpilor” noștri interiori – care ne auto-agresează dacă nu suntem prezenți și conștienți, să le limităm influența!).

PERLA – amintindu-ne de DIVINUL care suntem – ne ajută să nu permitem Dragonilor să devină stăpânii noștri – ci doar SĂ NE SERVEASCĂ – să fie SERVITORII noștri.

EGO-ul este foarte bun pe post de servitor – și foarte rău pe post de stăpân.

Acesta este un alt mesaj foarte important al PERLEI!

CINE ESTE STĂPÂNUL CORPULUI NOSTRU și CINE ESTE (SUNT) SERVITORUL (SERVITORII)?

În Anglia victoriană, se purtau perle la înmormântări, pentru că simbolizau lacrimile vărsate pentru persoana dispărută.

Acizii din transpirația umană pot afecta calitatea perlelor, la fel și chimicele din cosmeticele moderne (parfumuri, deodorante, creme de corp etc etc). De aceea, multe dintre bijuteriile de perle autentice trebuie întreținute cu grijă, pentru a-și păstra aspectul și calitatea, mai multe zeci de ani.

PERLELE sunt DELICATE și VULNERABILE – dacă le lăsăm pradă ACIDOZEI.

ACIDOZA poate afecta luciul și calitatea perlei – așa cum am constatat cu toții în cursul procesului de detoxifiere.

PREZENȚA ȘI CONȘTIENTIZARE ne permit să menținem CALITATEA DARURILOR DIVINE CU CARE AM VENIT PE LUME.

Mesajul PERLEI pentru săptămâna care urmează – și care este marcată evident de ECHINOCȚIUL de toamnă de pe 23 septembrie – este pentru toată lumea un MESAJ DE SĂRBĂTORIRE A PROPRIEI PERFECȚIUNI.

HAIDEȚI SĂ NE SIMȚIM CU TOȚII REGI ȘI REGINE!

Dacă sunteți în viață și citiți aceste cuvinte – ÎNSEAMNĂ CĂ AȚI REUȘIT!

AȚI ÎNVINS DRAGONII ȘI BALAURII INTERIORI (sau măcar, nu i-ați lăsat să vă epuizeze complet). Țineți dragonii pe post de SERVITORI!

AȚI SUPRAVIEȚUIT TRECUTULUI plin de suferințe și durere.

AȚI depășit FRICILE, VORBĂRIA MINȚII (ce încearcă mereu să vă reîntoarcă în capcana suferinței, vinovăției și rușinii) și v-ați păstrat LUMINA INTERIOARĂ = puritatea, inocența și perfecțiunea cu care ați venit pe lume.

FELICITĂRI CĂ V-AȚI AMINTIT CĂ SUNTEȚI PERLA!

Și mai mult,

FELICITĂRI CĂ ȘTIȚI CĂ SUNTEȚI PERLA!

Dacă aveți copii în vârstă de până la 2-3 ani – uitați-vă la energia lor!

AICI ESTE ENERGIA PERLEI.

AICI ESTE SIMBOLUL PERLEI trăit într-un corp omenesc.

Acea strălucire, luminozitate, perfecțiune, puritate și ființare fără condiții – și fără nicio explicație sau teoretizare.

DOAR PREZENȚĂ și LUMINĂ, pur și simplu.

Această PERLĂ LUMINOASĂ există în fiecare dintre noi.

O re-descoperim, sub straturile de mizerie depuse de trăirea în eroare, în ignoranță și mai ales, în inconștiență.

Dacă citiți acest mesaj – V-AȚI AMINTIT CLAR DE PERLA INTERIOARĂ – și aveați nevoie doar de o confirmare că ASTA ESTE CE SIMȚIȚI zi după zi – când vă vine să cântați fără motiv sau sunteți bucuros doar pentru că vă treziți dimineața.

PERLA este cântecul copilăriei lipsite de griji și care râde cu poftă și din suflet.

PERLA este în fiecare dintre noi – PERFECȚIUNEA care nu a dispărut niciodată.

Doar a fost acoperită cu ”ceea ce ni s-a spus” și ”ceea ce am crezut”.

Dând ușor mlaștina din noi înșine la o parte – REAPARE LUMINOZITATEA PERLEI!

Perla este și simbolul UNEI VIEȚI LUNGI și a FERTILITĂȚII.

Toți cei care simțiți nevoia să invocați energia ”fertilității” – toate cuplurile care își doresc copii – folosiți SIMBOLICA PERLEI pentru a atrage aceasta energie în viețile voastre!

Simbolul LUNII (perla seamănă cu LUNA PLINĂ care tocmai a fost pe cer zilele acestea) este SIMBOLUL FEMINITĂȚII cu toate atribuțiile și calității sale – CREATIVITATEA (și crearea vieții) fiind NATURALUL FEMININ!

ZEIȚA CREATOARE A VIEȚII.

Când cineva găsește ”o perlă” ascunsă – se bucură de NOROCUL pe care îl are.

Dar în același timp, îl paște pericolul ”lăcomiei”, a dorinței de a găsi și alte perle, de a avea și mai multe, de a aduna și acumula cât mai mult.

În acest fel, perla poate simboliza și MATERIALISMUL și EGOISMUL dorințelor omenești.

DIVINUL și MATERIALUL în același timp – în același loc – în aceeași experiență.

Paradoxul dualității, trăit în fiecare zi pe pământ, de fiecare dintre noi.

Frumusețea SIMBOLURILOR este aceea că putem să alegem CE ESTE VALID pentru fiecare dintre noi.

Veți știi fiecare dintre voi CE ARE SĂ VĂ SPUNĂ PERLA, în SĂPTĂMÂNA CARE URMEAZĂ.

Echinocțiul de toamnă vă anunță că PROVOCĂRILE AU TRECUT.

DATORIILE AU FOST PLĂTITE.

MUNCA S-A TERMINAT.

EFORTURILE NU MAI AU ROST.

BUCURAȚI-VĂ de rezultatele eforturilor voastre din trecut.

FIȚI ÎN PREZENTFIȚI LUMINĂ – fiți bucurie – fiți copilărie inocentă – fiți desăvârșirea perlei.

FIȚI O PERLĂ LUMINOASĂ, într-un colier nemaivăzut – care decorează Mama Pământ.

Să aveți o săptămână specială, fiind CONȘTIENȚI continuu de propria DESĂVÂRȘIRE interioară.

NU AVEȚI NIMIC DE FĂCUT – NIMIC DE ÎNVĂȚAT și nu mai aveți NIMIC DE EXPERIMENTAT.

Doar BUCURAȚI-VĂ DE CINE SUNTEȚI!

ȘI îngăduiți-vă să FIȚI PERLA care ați fost dintotdeauna!

Să ne prindem împreună de brațele energetice și să construim un colier de perle pentru mama Pământ,

 

Cu iubire, tuturor,

Sorina

http://www.centrulnatura.ro/saptamana-perlei/


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrulnatura.ro Femeile puternice și echilibrate

07 Jul 2022 1987

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

04 Jul 2022 2013

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor. Trăim într-o lume de energie

28 Jun 2022 1578

Centrulnatura.ro Puterea vindecătoare a apei

22 Jun 2022 1500

Centrulnatura.ro Informație, nu medicație

16 Jun 2022 1404

Centrul Natura Pili reprezintă o altă sursă importantă de grăsimi sănătoase și echilibrate

04 Jun 2022 1663

Centrulnatura.ro Vindecarea înseamnă dezvățare

31 May 2022 1869

Centrulnatura.ro Să redevenim noi înșine

19 May 2022 1960

Consumul de grăsimi și posibilitatea îndepărtării acestora

16 May 2022 2253

Centrulnatura.ro Problema de sănătate numărul 1 a prezentului

13 May 2022 2138

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

11 May 2022 1788

Centrulnatura.ro Pofta de zahăr poate fi un mecanism necesar de apărare

10 May 2022 1901

Centrulnatura.ro Ce sunt atacurile de panică și cum le putem trata

07 May 2022 2703

Centrulnatura.ro Despre boală, mâncare gătită și medicamente

04 May 2022 2100

Centrulnatura.ro Mărturii despre dieta de detoxifiere

28 Apr 2022 2397