Sărbători înconjurată de îngeri


Uneori, atunci când ești înfrânt și ai abandonat lupta, ai câștigat de fapt victoria cea mai importantă.

În perioada Sărbătorilor de Paște, am avut o perioadă în care înfruntarea mea cu dependența alimentară de ”vechile gusturi” a fost retrezită și a prins putere asupra corpului meu fizic.

Petrecerea timpului cu familia, consumul de alimente cu sare și mâncatul în cantitate mai mare decât era obișnuit corpul meu fizic a declanșat atât reacții fizice intense (corpul meu nu mai era obișnuit cu această agresivitate acidă), cât și reacții emoționale copleșitoare(regret, vinovăție, păreri de rău, auto-blamare, senzație de frustrare, tristețe, melancolie și chiar început de depresie).
Am avut nevoie de multă energie și multă putere să depășesc ”cântecele de sirenă” ale dependențelor alimentare din ”vremurile bune de altădată” (parcă mai puternice anul acesta, decât în ultimii 4 ani de când mă aflu intensiv în procesul intensiv de vindecare).
Și am primit puterea și energia de la toți îngerii ce mi-au transmis necontenit mesaje de iubire, de susținere și de sprijin.
M-au vizitat o mulțime de îngeri în ultimele zile.

Cu atâta lumină, cu atâta gingășie, cu atâta vindecare în privirile și energiile lor, încât am simțit nevoia să vă spun tuturor despre ei.
Și m-am gândit să împărtășesc cu voi toți câteva dintre imaginile prin care îngerii mi-au transmis vibrația lor de susținere.

Dacă am avut senzația că vibrația joasă a mâncării ”normale” și a lăcomiei induse de aceasta m-a înghițit complet și m-a înfrânt, am descoperit că odată intrată în întunericul cel mai adânc al deprimării, Universul mi-a trimis toate luminile sale sclipitoare, toți îngerii săi mai frumoși, să-mi amintească cine sunt!

În întunericul vibrațiilor joase, care au acoperit lumina ce sunt, m-am văzut înconjurată de lumini atât de intense și vii, încât am reușit să ies din întuneric într-o singură zi, fără prea mari eforturi.


După 24 de ore pe sucuri și ceaiuri, am recăpătat claritatea, lumina, optimismul și energia mea originală.
Corpul este învățat și anternat să expluzeze rapid toate toxinele prin căile sale naturale de eliminare, și cu puțin ajutor, am îndepărtat și neutralizat cât de rapid am știut efectele negative ale abuzurilor de sărbători.


Și am văzut foarte clar cât sunt de binecuvântată și cât sunt de iubită, când am fost înconjurată de îngeri și de frumusețea vibrației lor.
V-am pus doar câteva dintre fotografiile pe care le-am primit de la îngeri în aceste zile, ele au fost mult mai multe și toate la fel de frumoase.

Am înțeles și de ce a fost nevoie să cobor iar în întuneric, acolo unde nu mai fusesem de ceva timp . Uitasem cum este ”acolo jos”, în întuneric, uitasem de energia joasă, încât îi subestimam puterea și am lăsat Ego-ul să se fălească cu rezistența nou-căpătată.
Lecția a fost foarte utilă.

Mi-am reamintit că nu se cuvinte să subestimez puterea vibrațiilor joase și a întunericului.

Este o regiune în care am locuit zeci de ani de zile și urmele trăirii în mizerie și întuneric există încă în corpul meu.
Este o stare vibratorie înșelătoare, care păcălește și atrage în mod viclean, în special în circumstanțe sociale (”doar asta și gata”, ”doar puțin, că n-o fii foc”, ”încearcă și tu, ia doar o gură”, etc etc).

Legăturile emoționale, mentale și fizice (chimia corpului) cu întreaga mea copilărie și prima parte a vieții conferă întunericului o putere copleșitoare asupra mea; orice relaxare a controlului conștient permite întunericului să mă re-cucerească și să anuleze efectele a săptămâni și luni de strădanie pentru reînvățarea fizică, emoțională și mentală a corpului. <
Și mai ales, mi-am reamintit că vechiul, obiceiurile din trecut, convingerile din copilărie, reflexele din corpul meu nu poate fi îndepărtat  ori eliminat pur și simplu.

Vechiul, chiar dacă nu mai este valoros și important, rămâne ”lipit” de corp / suflet / minte, întocmai precum fruzele veștede rămân pe sol întreaga iarna și până în primăvară, chiar și mult după.

Iar noul este nevoit să-și facă loc dând la o parte vechiul, cât de bine reușește. Întocmai precum florile de primăvară, ghioceii și brândușele, dau la o parte frunzele vechi, sau bolovanii întăriți de pământ, cu o forță incredibilă, inaparentă după aspectul gingaș al petalelor delicate.

Am primit mesajul de la îngerul Iolanda, care mi-a dăruit fotografii cu brândușele de primăvară, ghioceii și alte flori apărute de sub frunzele veștejite ale vegetației anului anterior. Unele dintre brândușe realmente au străpuns frunzele vechi, pentru a-și croi drum către cer.

Așa am resimțit și eu eforturile pe care le fac în ultimii ani, de a instala noi convingeri în minte, de a trăi diferit emoțiile și de a avea obiceiuri noi și sănătoase, la toate nivelele vieții (igienă, alimentație, ocupație, relații, familie etc)
Am nevoie să insist pe noile energii, astfel încât dezvoltarea lor, în timp, să acopere și să copleșească vechiul, iar acesta să dispară complet, atrofiindu-se.

Dar în întregul proces am nevoie să nu uit de puterea uriașă pe care vechiul o exercită și o va mai exercita încă mult timp, în ciuda energiei entuziaste și avântate a noului.

Îngerii mi-au transmis luminile și mesajele lor pentru a mă ghida înapoi, din întuneric la lumină.
Așa am aflat că am câștigat înțelepciune, în ciuda bătăliilor fizice și alimentare pierdute.

Uneori, când accepți înfrângerea și încetezi zbuciumul și zbatarea, constați că ești mai câștigat pierzând, decât dacă ai fi avut, realmente o victorie.

Mulțumesc îngeri minunați, mulțumesc lumini și speranțe ale lumii, mulțumesc zâne și mici prinți pe care Divinul v-a trimis alături.
Inima mea zâmbește și se încălzește la maxim, în timp ce câte o lacrimă se scurge din prea-plinul de lumină din interior: vă iubesc, îngeri.

Și vă iubesc, oameni frumoși, ce chemați la voi acești îngeri, pe care îi ocrotiți și îi susțineți în lume.
Cu recunoștință nemărginită,
Sorina

http://www.centrulnatura.ro/sarbatori-inconjurata-de-ingeri/

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrulnatura.ro Femeile puternice și echilibrate

07 Jul 2022 1987

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

04 Jul 2022 2013

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor. Trăim într-o lume de energie

28 Jun 2022 1578

Centrulnatura.ro Puterea vindecătoare a apei

22 Jun 2022 1500

Centrulnatura.ro Informație, nu medicație

16 Jun 2022 1404

Centrul Natura Pili reprezintă o altă sursă importantă de grăsimi sănătoase și echilibrate

04 Jun 2022 1663

Centrulnatura.ro Vindecarea înseamnă dezvățare

31 May 2022 1869

Centrulnatura.ro Să redevenim noi înșine

19 May 2022 1959

Consumul de grăsimi și posibilitatea îndepărtării acestora

16 May 2022 2253

Centrulnatura.ro Problema de sănătate numărul 1 a prezentului

13 May 2022 2138

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

11 May 2022 1788

Centrulnatura.ro Pofta de zahăr poate fi un mecanism necesar de apărare

10 May 2022 1901

Centrulnatura.ro Ce sunt atacurile de panică și cum le putem trata

07 May 2022 2703

Centrulnatura.ro Despre boală, mâncare gătită și medicamente

04 May 2022 2100

Centrulnatura.ro Mărturii despre dieta de detoxifiere

28 Apr 2022 2397