preparate-culinare.ro Pepene murat



Textura delicata pe care o are in momentul in care se mureaza, miezul moale si fin, iar coaja crocanta, nu se regaseste la nicio alta muratura. Pus astfel, felii din pepene copt, are o savoare aparte (spre deosebire de pepenii mici, rotunzi, care se pun cu totul). Nu necesita vanturare, ceea ce nu ma poate face decat sa indragesc si mai mult aceasta reteta.

Ingredinete (pentru un borcan de 4 litri)

pepene verde 1 mic
hrean 4 radacini
usturoi 1 capatana
marar uscat 3 crengute
cimbru uscat 3 crengute
sare grunjoasa 3 linguri
apa 3 litri

Reţeta integrală o puteţi găsi pe preparate-culinare.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ecuisine.ro Marmeladă de gutui

17 Oct 2014 3714

Ecuisine.ro Peltea de gutui

17 Oct 2014 4224

Ecuisine.ro Compot de gutui

14 Oct 2014 3482

Lauraadamache.ro Dulceata de dovleac

02 Oct 2014 4582

Ecuisine.ro Sos de legume pentru iarnă

29 Sep 2014 3741

Ecuisine.ro Struguri murați

28 Sep 2014 3608

Ecuisine.ro Gogoșari în sos de muștar

27 Sep 2014 3569

Ecuisine.ro Murături mozaic

26 Sep 2014 4174

Ecuisine.ro Salată de varză roșie murată

26 Sep 2014 5066

Ecuisine.ro Zacuscă de pește pentru iarnă

09 Sep 2014 4121

ecuisine.ro Dulceață de ardei iute

04 Sep 2014 3806

Ecuisine.ro Pasta de ardei cu rosii

03 Sep 2014 3398