Chifle pufoase cu ricotta

Aceste pufoase si delicioase chifle cu ricotta sunt excelente simple sau pentru sandvisuri pline de gust. De la inceput va spun ca aluatul poate sa va sperie putin, are o consistenta lipicioasa dupa ce adaugam ricotta si poate din aceasta cauza este posibil sa fim tentati sa adaugam mai multa faina. Nu vom face acest lucru daca vrem sa obtinem niste chifle cu ricotta cu adevarat pufoase. Cu grija le dam o forma rotunda, le asezam in tava si dupa ce dospesc, le coacem. Reteta chiflelor cu ricotta nu este deloc complicata, abia astept sa-mi spuneti cum vi s-au parut. Noua ne-au placut foarte foarte mult.

Chifle pufoase cu ricotta – Ingrediente (8 chifle)
  • 150 g faina alba de grau
  • 50 g faina de grau dur/60 g faina alba de grau
  • 120 ml apa calduta
  • 6 g drojdie proaspata/3 g drojdie deshidratata
  • 1/2 lingurita rasa sare
  • 250 g ricotta vaca/urda de vaca
Mod de preparare - lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reţetele zilei Sandviş cu spanac şi cremă de macrou

15 May 2019 3581

Sandvis cu cascaval si dovlecei

18 Oct 2017 2134

Burgeri de miel cu sos tzatziki

16 Oct 2017 2658

ecuisine.ro Burgeri Coco Bongo

02 Jul 2014 2342