Cupcakes (brioşe) cu frosting de mascarpone şi frişcă



Briosele sunt foarte apreciate la noi in familie, indeosebi datorita aspectului deosebit pe care il au, dar si pentru ca permit diferite combinatii de gusturi, care incanta chiar si papilele cele mai pretentioase. Zilele trecute am incercat un frosting de mascarpone si frisca, cu un gust grozav si o textura foarte fina.

Ingrediente

  • 300 grame smantana fermentata 30% sau frisca lichida (aceasta smantana)
  • 250 grame mascarpone (eu am folosit de la Lidl)
  • 100 grame zahar pudra vanilat + 3 linguri pentru frisca (inca o data, atentie sa folositi zahar vanilat ca acesta, nu vanilinat)
  • Colorant (optional)

Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupcakes cu ciocolată

20 Jun 2017 4222

Poftă bună cu Gina Bradea Brioşe – cupcakes cu portocale şi ghimbir

14 Jul 2016 4796

voceaconstantei.ro Cupcakes cu ganache ciocolată albă

18 Oct 2015 2306

ecuisine.ro Cupcakes cu nuci si cafea

05 Aug 2015 2774

LauraAdamache.ro Cupcakes cu ciocolata si crema de zmeura

21 Jun 2015 2757

ecuisine.ro Cheesecake cu ciocolata neagra si alba

19 Apr 2015 2277

voceaconstantei.ro Double chocolate cheesecake cupcakes

24 Mar 2015 2223

voceaconstantei.ro Oreo Cupcakes

22 Mar 2015 2473