Ecleruri cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă



Desi muncim un pic mai mult decat am munci sa ne deplasam pana la cofetarie, vom avea satisfactia ca folosim doar ingredientele alese de noi si ca servim familia cu un delicios desert preparat de mainile noastre. Astăzi vă prezint savuroasele ecleruri cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă.

Ingredientele pentru eclerurile cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă

Ingrediente pentru aluatul de choux

  • 65 g faina,
  • 1/2 lingurita de zahar,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 60 g unt taiat bucatele – (82% grăsime, eu folosesc acest unt),
  • 120 ml apa,
  • 2 oua mari usor batute

Ingrediente crema patiserie cu capsuni si frisca

150 ml lapte,
vanilie,
2 galbenusuri,
50 g zahar,
10 g faina,
10 g amidon de porumb (Gustin),
200 ml frisca lichida, (foarte buna aceasta)
150 g capsuni,
2 foi de gelatina.

Modul de preparare îl puteți găsi pe alinacuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Paris-Brest cu zmeură

29 May 2017 2781

Musaka cu piure şi carne de curcan

02 Apr 2017 2910

Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel

30 Mar 2017 4465

Ecler cu crema de cafea si glazura fondant

21 Feb 2017 4945