Hummus cu ardei copti


Nu stiu daca v-am spus vreodata cat de mult iubesc nautul si in special hummusul. Mai ales vara fac foarte des hummus, dar aleg sa il fac un picut mai lejer si sa-l combin cu legume coapte. Una dintre combinatiile absolut perfecte, dupa parerea mea, este cea dintre naut si ardeii grasi copti. Putem servi hummusul cu legume de sezon sau cu lipie pita (eu le-am facut cu faina integrala, reteta vine in curand pe blog). Prietenii mei de la Sun Food au venit cu o noutate gustoasa foc in aceasta vara, si anume, o noua linie de conserve de naut, 100% naturale, fara conservanti. Bineinteles ca prima reteta pe care am incercat-o a fost mult iubitul meu hummus. De ce este bine sa consumam naut? Pentru ca are un continut bogat in antioxidanti, este bogat in fibre, ajuta la reglarea colesterolului rau, LDL, colesterolului total si al trigliceridelor.



Ingrediente – Hummus cu ardei copti

1 conserva naut Sun Food
1 ardei gras rosu mare/2 ardei grasi rosii mici
1/2 lime/lamaie mica (doar sucul)
1 catel usturoi
4-5 linguri ulei de masline
sare

Mod de prepare - www.lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.