laruraadamache.ro Prajitura cu crema de vanilie si visine, un desert simplu si rapid



Prajitura cu crema de vanilie si visine, un desert simplu si rapid[Prajitura cu crema de vanilie si visine detaliu]Prajitura cu crema de vanilie si visine, reteta de sarbatori simpla si rapida.

Prajitura cu crema de vanilie si visine imi aminteste cu drag si dor de zilele reci de iarna din copilarie cand mami ne pregatea mereu un desert deosebit. Il savuram cu nasul lipit de geam, nerabdatoare sa ies afara, la sanius. Iarna era atat de alba si frumoasa atunci, iar derdelusul era plin de copii veseli.  Chiar daca acum derdelusul s-a transformat intr-o parcare uriasa si zapada intarzie sa apara, eu ma intorc in acei ani linistiti ori de cate ori prepar aceasta prajitura cu crema de vanilie. Se face atat de simplu si rapid, merita neaparat sa o incercati.

Pentru prajitura mea cu crema de vanilie si visine am folosit intotdeauna ingrediente de cea mai buna calitate. Uleiul Unisol de prima presa, 100% obtinut din prima presare a semintelor de floarea soarelui, este perfect pentru aceasta reteta de prajitura, eu il folosesc atat pentru dulciuri cat si pentru preparatele sarate.

Prajitura cu crema de vanilie si visine – Ingrediente forma 24 cm diametru

Ingrediente Crema de vanilie

500 ml lapte
50 g faina
4 galbenusuri medii
75 g zahar tos fin

1 pastaie vanilie
19-20 visine in sirop

Ingrediente aluat – Prajitura cu crema de vanilie si visine

270 g faina
6 g praf de copt
150 g zahar
90 ml lapte
4 oua medii
100 ml ulei Unisol de prima presa
1 varf cutit sare

Mod de preparare - www.lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.