Lauraadamache.ro Eclere de ciocolata cu crema de ananas



De data aceasta am preparat niste eclere mai indraznete, ca sa spun asa. Am adaugat cacao in aluat si le-am umplut cu o crema de ananas, preparata cu ajutorul cubuletelor parfumate de ananas Sun Food. Reteta este foarte simpla, vreau sa subliniez asta, pentru ca stiu ca multe persoane se sperie de modul de preparare al aluatului oparit.

Ingrediente – Eclere de ciocolata cu crema de ananas (14 bucati)

    175 ml apa
    50 g unt
    100 g faina
    2 oua mari
    1 lingura cacao (5 g)
    1 varf cutit sare

Ingrediente – Crema de ananas

     400 g ananas cuburi Sun Food
    100 ml sirop de ananas din conserva
    4 galbenusuri
    150 g zahar
    30 g amidon de porumb
    1 varf cutit sare
    1/2 lingurita curcuma
    1 baton vanilie (semintele)

Ingrediente – Glazura de ciocolata

    8 linguri zahar pudra
    2 linguri rase cacao

    4-5 linguri apa rece
Rețeta completă pe laura adamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel

30 Mar 2017 4474

Ecler cu crema de cafea si glazura fondant

21 Feb 2017 4950

e-retete.ro Eclere cu brânză

12 May 2015 2654