22 Sep, 2014 00:00
3384
laura adamache.ro
De data aceasta am preparat niste eclere mai indraznete, ca sa spun asa. Am adaugat cacao in aluat si le-am umplut cu o crema de ananas, preparata cu ajutorul cubuletelor parfumate de ananas Sun Food. Reteta este foarte simpla, vreau sa subliniez asta, pentru ca stiu ca multe persoane se sperie de modul de preparare al aluatului oparit.
Ingrediente – Eclere de ciocolata cu crema de ananas (14 bucati)
175 ml apa
50 g unt
100 g faina
2 oua mari
1 lingura cacao (5 g)
1 varf cutit sare
Ingrediente – Crema de ananas
400 g ananas cuburi Sun Food
100 ml sirop de ananas din conserva
4 galbenusuri
150 g zahar
30 g amidon de porumb
1 varf cutit sare
1/2 lingurita curcuma
1 baton vanilie (semintele)
Ingrediente – Glazura de ciocolata
8 linguri zahar pudra
2 linguri rase cacao
4-5 linguri apa rece
Rețeta completă pe
laura adamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: