11 Jul, 2016 08:12
2928
LauraAdamache.ro
Eclerul, alaturi de amandina si savarina, este desertul de care nu cred ca m-as putea satura cu una cu doua. De data aceasta am preparat niste eclere mai indraznete, ca sa spun asa. Am adaugat cacao in aluat si le-am umplut cu o crema de ananas.
Ingrediente – Eclere de ciocolata cu crema de ananas (14 bucati)
- 175 ml apa
- 50 g unt
- 100 g faina
- 2 oua mari
- 1 lingura cacao (5 g)
- 1 varf cutit sare
Ingrediente – Crema de ananas
- 400 g ananas cuburi Sun Food
- 100 ml sirop de ananas din conserva
- 4 galbenusuri
- 150 g zahar
- 30 g amidon de porumb
- 1 varf cutit sare
- 1/2 lingurita curcuma
- 1 baton vanilie (semintele)
Ingrediente – Glazura de ciocolata
- 8 linguri zahar pudra
- 2 linguri rase cacao
- 4-5 linguri apa rece
Modul de preparare îl puteţi găsi pe
LauraAdamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: