ecuisine.ro Pastrav copt



Pestele este intodeauna o alegere gustoasă. La fel și această rețetă cu păstrăv copt servit cu sos de muștar și mentă.

Ingrediente

  • 4 păstrăvi întregi ( evișcerați )
  • ulei măsline
  • 1 lămâie
  • 1 legătură cimbru
  • 50 g fulgi de migdale
  • 600 g cartofi noi
  • 2 salate verzi mici
  • 1 legătură mentă proaspătă
  • 300 g mazăre

 Pentru sos:

  • 2 lingurițe hrean ras
  • 1 linguriță muștar
  • jumătate lămâie
  • 4 linguri iaurt 
  • 10 frunze mentă

Rețeta completă o puteți găsi pe ecuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt Marinată de pește (rețetă interbelică)

31 Jul 2022 1527

GastroArt Papara de ouă cu cartofi (rețetă interbelică)

12 Jan 2022 1752

Secretele bucătăriei de la Mănăstirea Dervent, dezvăluite de călugărul Efrem într-o nouă carte

29 Sep 2020 3572

Dovlecei umpluti cu ton si parmezan

08 Apr 2017 3282

Varza de Bruxelles la cuptor cu nuci (video)

10 Mar 2017 8554

Chiftele de Peste la Cuptor, de post (video)

07 Mar 2017 12580

Rețeta zilei Savarine. 4 rețete de savarine originale

04 Jan 2016 4714

Rețete pentru Revelion Șalăul care nu trebuie să lipsească din meniul de Revelion

31 Dec 2015 13549

Rețete tradiționale românești Rețete prăjituri pentru sufletul fiecăruia

02 Nov 2015 6740

Bucătăria rațională 14 feluri în care poți să gătești cât mai gustos crapul

05 Oct 2015 39458

ecuisine.ro Fileuri de peste in crusta de seminte

15 Aug 2015 3267

LauraAdamache.ro Sos picant de rosii si ardei

19 Jul 2015 3410

ecuisine.ro File de merluciu in sos de portocala

18 Jul 2015 2960

ecuisine.ro Rosii crocante si rumenite

18 Jun 2015 3184

e-retete.ro Plachie de peste

05 Jun 2015 3181