Pateuri cu ton



Dupa pateurile cu carne,  cele cu ton sunt preferatele mele si ale sotului meu. Foile subtiri de placinta si umplutura de ton, cartofi si patrunjel se combina de minune. Desi aceste pateuri cu ton se prajesc de obicei, eu le coc la cuptor, sunt mult mai lejere si la fel de crocante si gustoase. Tonul bucati in sucpropriu, de la prietenii de la Lotka, a dat umpluturii un gust minunat. Neaparat sa incercati aceste pateuri cu ton Lotka, se fac simplu si sunt bune si calde si reci.

Pateuri cu ton – Ingrediente 8 bucati

8 foi subtiri de placinta
1 conserva ton bucati in suc propriu Lotka (160 g)
2 cartofi albi medii fierti (300 g dupa fierbere si curatare)
2 oua medii
1 lingura patrunjel tocat
sare
piper
ulei de floarea soarelui
seminte de mac/susan

Mod de preparare: lauraadamache.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.